SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 016
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Гледайки снимката и разсъжденията,които ти се удават , ще кажа,че последното изречение е точно за нея  Hug

# 31
#Shocked Heart Eyes Убавец!
Импалке мила и на мен ми иде да го тръшна и гушна.
Като се сетя как забиваше всичко отначало  Joy Но ти го каза  Дийн мина през много неща и всичо мина през сърцето му. Изцяло отдаден да ловува и да защитава малкото си братче, привързва се към хора, които с течение на обстоятелствата или умират или трябва да си тръгнат /в повечето случай умират/ като Боби, Кевин, Бени /не мога да го прежаля още  Crossing Arms/ както и Кас, който беше принуден да "прогони". Не казвам, че и Сам не е минал през много неща, той също е губел близки хора, също е страдал, но мисля, че Дийн го изживява по-дълбоко , самият му образ е такъв. Той приема нещата твърде навътре, исками се нещата м/у тях двамата да се оправят, да не се карат вече и да тръгнат бясно с Импалата да трепят гадове.
Като заговорих за гадове Краули много ми липсва  Mr. Green нямам търпение за епизода.

# 32
Именно в това е разликата: Сам показва емоциите си, "справя" се с тях, докато Дийн трупа ли трупа в себе си.
Това, което най-много харесвах в сериала и считах за основата и същността му, беше абсолютната и безусловна братска любов. Че тя има негативни, 'нездравословни' аспекти - има, но аз си я обичах Crossing Arms . Е, явно втората половина на девети сезон е време за промяна. И тя ми е интересна Peace . Надявам се да не остана разочарована.

9.14 'Captives' CHCH Promo:

# 33
Ще се наложи да изгледам епизода още веднъж, за да преценя дали ми харесва Rolling Eyes . Вероятно просто имах по-големи от необходимото очаквания Laughing . Имаше интересно развитие по основните линии, но и неща, които намирам за излишни, дори леко дразнещи.
Ще изчакам да изгледате и вие.

9.15 #THINMAN Promo:

# 34
О,отивам да влача  Joy

# 35
айде присурнах hahaha ама ще гледам довечера smile3508

# 36
И аз довечера  Crazy

# 37
Известен е още един актьор от каста на Supernatural: Tribes -
Sean Faris will play a werewolf in The CW's "Supernatural" spinoff.
The CW's Supernatural spinoff has enlisted the services of a Pretty Little Liars alum.
Sean Faris [линк към imdb.com] has boarded the backdoor pilot Supernatural: Tribes, The Hollywood Reporter has learned.
[...] Faris will play Julian Durant, the handsome werewolf son of a wealthy family of lycanthropes who has no love for the shape-shifting Haydens, one of Chicago's ruling monster families.  
Faris joins a cast that includes Lucien Laviscount (Episodes) and Nathaniel Buzolic (The Vampire Diaries) who play monster hunter Ennis Roth and shape-shifter David Hayden, respectively.
[...] Faris has recurred as Gabriel on ABC Family's Pretty Little Liars. Repped by Gersh, Mosaic and Stone Meyer, his credits include The Vampire Diaries, Life As We Know It and Smallville.

Слагам и снимка:

Ох, на какааа ...

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 12:59 от Impala

# 38
Оу,върколаче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Любим !

# 39
Миша и режисьора на новия епизод:
https://twitter.com/JerryWanek/statuses/438186335908552705
I found directing to be more challenging when threatened by an Angel! Enjoy the Ep.

Допълвам с музиката от епизода - песента, която Дийн слуша в началото и в края - "Lonely Is the Night" by Billy Squier Heart Eyes . Използвана е и в началото на 4.02 'Are You There, God? It's Me, Dean Winchester'.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 15:30 от Impala

# 40
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ммм,не мога да чуя песента от работата  #2gunfire

# 41
Сам в 1.18 и 9.14

Laughing

# 42
Огромна разлика  Crazy

# 43

Oбожавам гърдите на Сам, вероятно чудесно се спи на тях Flutter .

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 19:12 от Impala

# 44
О,едва ли може да стане реч за съмнение.

Всичко ще си кажеш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт