С какво ви дразнят свекървите?- 30 тема

• 57 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Тони, помня, че една година се чудеше какъв подарък да му направиш за рождения ден. Ето ти идея - халка  Grinning
Котьо, ако знам, че ще я носи - става, но да давам пари за нещо, което няма да погледне, твърдо не!  Naughty  Mr. Green

Подари му романтична почивка за двама. Тъкмо и ти ще се облажиш от подаръка  Blush

# 631
  • Fort Worth, TX
Тони, помня, че една година се чудеше какъв подарък да му направиш за рождения ден. Ето ти идея - халка  Grinning
Котьо, ако знам, че ще я носи - става, но да давам пари за нещо, което няма да погледне, твърдо не!  Naughty  Mr. Green

Подари му романтична почивка за двама. Тъкмо и ти ще се облажиш от подаръка  Blush
И аз съм за почивката.Бъди практична, Тони.Умна жена си.

# 632
Да продължаваш да сИ все така щастлива Тони , в което и не се съмнявам ... И сега като легално си снаха ще пишеш ли в темата на pOpule за свекървите , децата и т.н ..... Hug Hug

# 633
  • София
Благодаря ви, момичета.  Hug
Джулка, креми, почивките ги изчерпахме за тази година (предвидени и платени са три броя), но смятам за другата година да подаря едно романтично-кошмарно круизче на бъдещия си законен съпруг, защото това ми е мечта, а той изпитва ужас от лодки/кораби/морета.  Mr. Green Беше казал, че ще спи със спасителна жилетка, което за мен е един вид съгласие от негова страна за подобно пътешествие.

axel_chiara  Hug Онази тема на popule ми действа изнервящо, а във форума искам да се разтоварвам, а не обратното.  Grinning

# 634
  • на брега на морето
... на бъдещия си законен съпруг...

Охо, браво, радвам се.

# 635
Значи е вярно, че всяка жена мечтае да бъде булка.

# 636
  • София
Joy
Трещи, моля те, не казвай, че мен визираш.

# 637
  • Fort Worth, TX
Joy

Ми теб я.Да виждаш някой друга да се заженила тука. Mr. Green

# 638
Честито и от мен на Тонка  lovekiss

# 639
Joy

Ми теб я.Да виждаш някой друга да се заженила тука. Mr. Green

Ахам. И си толкова щастлива  Laughing. Изгубена за каузата. Чакам следващата , която ще обяснява колко е кофти бракът да се зажени.

# 640
  • София
Трещи, аз съм си щастлива по дифолт, бре жено.  Hug

My All, мерси.  Hug

Чакайте хора, до септември има още много време... за размисъл.  Joy

# 641
  • София
Трещи, аз съм си щастлива по дифолт, бре жено.  Hug

My All, мерси.  Hug

Чакайте хора, до септември има още много време... за размисъл.  Joy

Ние решихме, че е по-скоро. За едно подписване - чак септември ли, бе хора!!!

# 642
Тонке, тъкмо до септември ще ти свърши  90-дневната и почивката след нея. Ще бъдеш супер булка!

# 643
  • София
K.A.G., виж как точно напипа мотива ми подписването да е през септември.   bouquet

Coming 2 life, истината е, че не ми се занимава сега с бюрократщина. Първо почивките, после сериозната работа. При мен такъв е редът.  Laughing (Трябва да си сменям личната карта, заради фамилията, а това ще доведе до още промени, направо не ми се мисли. Ей, от сега ме мързи, нищо не разбирате вие!)

# 644
  • Русе
Тони, помня, че една година се чудеше какъв подарък да му направиш за рождения ден. Ето ти идея - халка  Grinning
Котьо, ако знам, че ще я носи - става, но да давам пари за нещо, което няма да погледне, твърдо не!  Naughty  Mr. Green

То, това, нЕма кЪк да е 100% сигурно, ама карай  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт