С какво ви дразнят свекървите?- 30 тема

• 57 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Поздравления, готова си за свекърва!  Hug Laughing

# 316
Adelle,
това си е твоя работа. Но да кажеш на някоя жена - нямаш деца, защото не спазваш празниците, си е обидно. Не ме интересуна какъв е проблемът на Kali_tod и защо няма или не иска деца (не е моя работа), просто реакцията на свекърва и е обидна.

# 317
  • където ми харесва
Adelle,
това си е твоя работа. Но да кажеш на някоя жена - нямаш деца, защото не спазваш празниците, си е обидно. Не ме интересуна какъв е проблемът на Kali_tod и защо няма или не иска деца (не е моя работа), просто реакцията на свекърва и е обидна.
Както виждаш, не съм коментирала изобщо този грозен коментар на свекървата. Говорех си само за въпросните суеверия, на които се смеехте.
Хахаха, Как`Сийка, хахахаха, дали? Laughing  bouquet

# 318
  • Бургас
Кали, коментара за пералнята и това, че нямате деца е просто покъртителен. Ако свекърва ти не беше изпушила бабишкерница определено бих я насмотала, но като се има предвид, че жената е на възраст /поне по разбирания и поведение/ и си живее в един вечен турски сериал, може да й подминеш коментара и да не й се връзваш.

Вижте сега, може и много да ми се смеете за признанието, но аз съм супер суеверна и на едно листче до календара съм си записала всички дни, в които не се работи, не се върши къщна работа и прочие. И си ги спазвам. Знам, че след като залезе слънцето, мога да си свърша всичката работа, защото се счита, че след залез слънце, денят е свършил.

Да ти кажа и аз от миналата година станах много суеверна. Нали казват, че на Разпети петък нищо не се прави. А аз точно този ден се пукнах от шетане, пране и готвене. Е, цяла година ми се случваха какви ли не ужасии. Вече си имам едно на ум  Rolling Eyes
Та и аз съм готова свекърва, ама готина  Wink

# 319
  • Fort Worth, TX
Днес свекърва ми изпадна в истерия, защото съм пуснала пералня. Каза, че затова нямаме деца...  #Cussing out #2gunfire #Crazy
Въх мале! Crazy какво се  отвръща на такава сериозна констатация?
Голяма констатация. ooooh!

# 320
  • Варна
... но като се има предвид, че жената е на възраст /поне по разбирания и поведение/...

Бих казала САМО по разбирания и поведение... Свеки е на 61 години, не е чак толкова престаряла.

...и си живее в един вечен турски сериал...

Ей това вече е абсолютно точно!  newsm10

...може да й подминеш коментара и да не й се връзваш.

Така и направих... Но в момента ми стана гадно. Всъщност пуснах пералня, точно защото утре заминавам за София, за да започваме поредната процедура Ин витро. Затова го каза и тя, един вид ходиш, правиш, хвърляш пари, а минималното не правиш, за да ти се даде тази милост...
Вече ми мина, но казано от човек, който нито пости, нито зачита Коледа и ред други традиции, си е направо грубо вмешателство и налагане на мнение.
И това със суеверията не е до свекърва, тъща или тем подобни... Имам много приятелки, които са суеверни и постоянно ми набиват в главата подобни неща, Кумата и тя е такава, но аз съм си отделна личност и съм преценила сама за себе си кое е важно за мен и до колко да обръщам внимание...

# 321
  • Бургас
Кали, мила, стискам палци за утре всичко да мине добре  Hug

# 322
  • при късмета
Да ти кажа и аз от миналата година станах много суеверна. Нали казват, че на Разпети петък нищо не се прави. А аз точно този ден се пукнах от шетане, пране и готвене. Е, цяла година ми се случваха какви ли не ужасии. Вече си имам едно на ум  Rolling Eyes

Мисля, че суеверията са от самовтълпение. Аз си запалих нокътя, дълъг сантиметър и горя доста време, на връх Великден в църквата. Да сложа свещта в свещника, а на дъното имало догаряща свещ, ама дълбока дупката и не мога да видя. Запали се насред църквата и не ще да изгасне, махах, махах, не ще. Хванах си пръста, реших, че е изгаснал, пускам още гори  ooooh! Накрая едномомче от компанията бръкна в канчето на попа и намокри една салфетка и я залепи за пръста ми, та изгасна. Попа ме изгледа все едно съм най-голямата грешница.
Но на мен след това ми беше една страхотна година, да не кажа една от най-добрите. Просто защото не обърнах, чак такова внимание, предполагам.
А иначе още ме майтапят, че по-голам грешник от мен няма, да се запаля насред църква и то на Великден

Кали, стискам палци да е успешна процедурата. Не мисли за такива неща, мисли си за процедурата и как ще те зарадва

# 323
  • Fort Worth, TX
Кали, мила успех.Скоро да има хубава новина. Hug

# 324
  • Варна
  bouquet Благодаря ви от сърце!
Няма да се "спека" заради такива глупости. Сигурна съм, че свеки също от сърце желае да се случи и затова се "изтърва" така...  Wink

# 325
Успех и от мен!   bouquet

# 326
  • София

Мисля, че суеверията са от самовтълпение. Аз си запалих нокътя, дълъг сантиметър и горя доста време, на връх Великден в църквата. Да сложа свещта в свещника, а на дъното имало догаряща свещ, ама дълбока дупката и не мога да видя. Запали се насред църквата и не ще да изгасне, махах, махах, не ще. Хванах си пръста, реших, че е изгаснал, пускам още гори  ooooh! Накрая едномомче от компанията бръкна в канчето на попа и намокри една салфетка и я залепи за пръста ми, та изгасна. Попа ме изгледа все едно съм най-голямата грешница.

Ми то логично е да си гори - с този ацетон в лака.

Иначе Кали - успех на процедурата, свекърва ти е ужасно нетактична (това защото аз съм възпитана и не искам да използвам други определения).
Хич не съм суеверна, не съм и вярваща и засега си ми е екстра така. Не мога да разбера хора, които се пишат вярващи, да са и суеверни в същото време.

# 327
  • Русе
 Ацетона в лака си е в лака, докато лака е в шишето  Laughing, после го нЕма: резултат - изсъхнал лак. Които се чувстват пожароопасни, да внимават все пак, или да си носят пожарогасител.

# 328
аз никога няма да и простя един коментар, който направи (уж на шега) още на първата вечеря" ей....ама как забравих да спазя традицията! Трябваше бял чаршаф да постеля!" #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 329
аз никога няма да и простя един коментар, който направи (уж на шега) още на първата вечеря" ей....ама как забравих да спазя традицията! Трябваше бял чаршаф да постеля!" #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Какво означава това?

Общи условия

Активация на акаунт