С какво ви дразнят свекървите?- 30 тема

• 57 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Ами, кажи си, бе жена. Звънни и я помоли да ти сготви, защото ти се е прияло.
Всяка жена се радва, когато хвалят и ценят ястията ѝ. Ще ѝ стане драго.
Или ако те е срам, кажи на мъжа си да ѝ се обади и да ѝ каже, че ти се яде това. На бременна жена никой нищо не отказва.  Laughing

Именно, не исках да се чувства длъжна, щото няма как да ми откаже.
Казах вече на ММ  Mr. Green Сигурно събота ще хапвам, пък нека съм лигава принцеса  Crossing Arms

Да ти е сладко! Simple Smile Не знам каква е тази постна манджа, но чак на мен ми се прияде!  Mr. Green

# 556
  • София
И на мен ми се прияде...

# 557
Хахаха, а питате ли ме мен. Даже съм съгласна да изтърпя поредния въпрос "А пола?".

# 558
И какво като те пита за пола? Любопитно ѝ е на жената - нормално е.
И мен като бременна всеки това ме питаше, ама аз пък гад голяма, знаех, но на никого не казах, даже на мъжа ми.  Mr. Green
В интерес на истината, тогава - през 92-ра, този вид диагностика беше много несъвършена и на много познати бяха сгрешили пола на бебето. Аз пък исках точно от това да се предпазя, защото малко или много човек се настройва и не исках да има излъгани очаквания. Аз самата избягвах да мисля какво точно бебе ще родя и купувах нещата с неутрални цветове - да са подходящи и за момче, и за момиче.
Та, нещо нормално са тези вълнения, не разбирам защо го приемаш толкова лично.

# 559
  • София
И на мен ми се прияде таз мистериозна постна манджа. V V, дай координати на свекървата, аз ще и звънна, не ме е срам, да й кажа колко бременни жени тука искат да опитат от нейния специалитет!

Да кажа и аз за моята, тя си има мнение за пола на бебето. Нищо че съм ходила на ФМ и ни казаха, че ще имаме момче, тя е убедена, че ще е момиче. Казах й, " Да е живо и здраво, нямам претенции аз."

# 560
Ами, кажи си, бе жена. Звънни и я помоли да ти сготви, защото ти се е прияло.
Всяка жена се радва, когато хвалят и ценят ястията ѝ. Ще ѝ стане драго.
Или ако те е срам, кажи на мъжа си да ѝ се обади и да ѝ каже, че ти се яде това. На бременна жена никой нищо не отказва.  Laughing

Именно, не исках да се чувства длъжна, щото няма как да ми откаже.

Май и ти не знаеш, какво искаш  Whistling

# 561
Хахаха, а питате ли ме мен. Даже съм съгласна да изтърпя поредния въпрос "А пола?".
Още един повод да я направиш съпричастна към бъдещото събитие.
Обади и се, кажи и за манджичката и си поговорете за пола на бебето - РАЗГОВАРЯЙ !
Вичко относно бебето може да бъде приятен разговор,попитай нейното мнение за име
на детето, какво и харесва, как мисли, абе все едно говориш с приятелка.Прегърни я
"нали и пак ще ми направиш от твоята манджичка, като ми се дояде ?!!!"
Казваш, че е добра кулинарка - това е огромен плюс.

# 562
Моята ми е сърдита  Whistling
Идея нямам защо   Thinking скарах се с мъжа ми, а тя все ме пита пита и аз й казах, че ще се развеждам  Mr. Green и тя кат почна, ама бие ли те, на работа ли не ходи, детето ли не гледа  ooooh!  е, викам да изчакам да ме набие тогава  Whistling след, което почна да ми обяснява за голямата любов.. Ми викам тя трябва да се пази и цени ! И тя каза, че няма да се обажда няколкостотин едмица. Попитах защо, защото реално, аз с нищо не съм я обидила лично, каза че не издържала повече. Ми викам и аз! И така трета седмица не се е обаждала. Еее, със сина си говорят, ама на мен са сърдити. Неблагодарна съм била.

Не знам освенв. Уважение в какво точно да се състои моята благодарност, повече?! newsm78 ми пита ме, казвам й. Що пита като не иска да знае?!

Значи, не са лоши, обаче като почнат с фасоните много дразнят! Само те са прави, все те обидени, все тяхната дъщеря пари няма, голямо съжаление, ние сме супер! Богати сме, три години мъжът ми ме е хранил, щото все някой трябваше да гледа детето, понеже те гледаха на дъщеря си.

Дойдоха зимата с майка ми, то не бяха фасони, то не бяха чупки,  ooooh!
Все нещо ни дават, ОК, благодарна съм, ама като дадеш особено без да са ти искали, защо после се очаква нещо повече от уважение? И по скоро в какво трябва да се състои това нещо за да разберат, че си им благодарен?!

Изобщо, много се разочаровах напоследък. Няколко години слушам, слушам, слушам приказки. За детето за мен, за нас, за майка ми, за зет им, за тоз за оня, еми писна ми! Аз със никого толкова. Е съм се съобразявала, защото особено като бях бременна много ми помогнаха, ама после ми го изкараха през носа. Помощта се състоеше в дрехи, които ми носеше свеки, за мен и детето. Това, че седях око два три месеца в тях докато родя, ама на фона на дъще им и това, че племеницата седи нон стоп, не мисля, че два три месеца са кой знае какво.

Ох, спирам, че като знам как дебне навсякъде, като нищо и тука да ме е намерила и да ме следи, какво пиша, после хептен ще се надуе! По цял ден само статуси във фейса чета...

# 563
  • София
V V, зарежи манджата, какво направихте с името?
Между другото постъпката на мъжа ти- тези заповеди и тропане с краче относно името, е крайно неуважителна към теб.
Изчистете въпроса предварително, щото още помня как в реанимацията в болницата, лекарят беше близък на една от родилките и вечерта след секциото пусна мъжа й да влезе за малко; жената, дет се вика, още не знаеше къде е, този не престана да дудне 15 минути за името- как да е. Нито я пита как е, нито някоя мила дума да й каже, през цялото име се инатисва за името. Потресох се ooooh!

# 564
V V, зарежи манджата, какво направихте с името?
Между другото постъпката на мъжа ти- тези заповеди и тропане с краче относно името, е крайно неуважителна към теб.
Изчистете въпроса предварително, щото още помня как в реанимацията в болницата, лекарят беше близък на една от родилките и вечерта след секциото пусна мъжа й да влезе за малко; жената, дет се вика, още не знаеше къде е, този не престана да дудне 15 минути за името- как да е. Нито я пита как е, нито някоя мила дума да й каже, през цялото име се инатисва за името. Потресох се ooooh!

+1  newsm78

# 565
Още е много рано за името  Mr. Green
Ако толкова много държи /макар че се съмнявам/ ще се съглася с него, защото той много се грижи за мен и все още чета любов в погледа му.
И после ще трябва да гледам нахилената физиономия на свека  Twisted Evil

# 566
Ако толкова много държи /макар че се съмнявам/ ще се съглася с него, защото той много се грижи за мен и все още чета любов в погледа му.

Извинявай, но през цялото ли време говориш така грубо за тази жена? И пред мъжа си, ли?
Грозно е

# 567
  • Fort Worth, TX
За мен реално ти нямаш проблем със свекърва си.Нормално е да се интересува от пола на бебето.Какво толкова.

# 568

Извинявай, но през цялото ли време говориш така грубо за тази жена? И пред мъжа си, ли?
Грозно е

Mr. Green Не, само тук злобея.

За мен реално ти нямаш проблем със свекърва си.Нормално е да се интересува от пола на бебето.Какво толкова.

Е, аз не съм разказала всичките й изцепки. Не мога да си разказвам живота. Просто в момента съм на вълна бременност и това ме дразни. Въпреки, че съм й казала на коя дата ще ми кажат пола, да ме пита постоянно за него. Кое му е нормалното? Ако в събота ме попита, ще й кажа каквото ми хрумне на момента. Може и да нацеля  Laughing

# 569
  • Fort Worth, TX
Логично е, че може и да са го видяли, ако си била на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт