Отговори
# 690
Момичета, благодаря ви!
Сега, понеже съм  newsm57 ха-ха се сетих, че щях да пиша на някои от вас.
Първо, да кажа на Ив Минчето, че съм поръчала на ММ да купи сьомга. А ти хващай самолета, ще зарежем бебетата на него и ще хукнем ние да се забавляваме Hug
Второ, да кажа на ЕЛг, че има промяна в положителна насока относно вените, но съм сигурна, че без хирургическа на меса няма да се загубят напълно. Лилавите нишки се появяват основно при преумора.
Фейс, много кофти за съботата и липсата на детегледачка. А някой приятел няма ли, ако трябва да го вози час-два в колата  newsm78
Аз миналата седмица в събота оставих бебето и отидох на Лорд ъф дъ денс Sunglasses Ми, много ми беше хубаво, честно. Гледа го баща ми, справи се блестящо Whistling
Тони - браво за прехода, аз не се наемам да вървя толкова и без количка Embarassed А така съм се смяла за панталона Simple Smile
Аз след малко излизам, че имам да върша работа, много   Hug на всички.

# 691
Здравейте и от мен! Вчера водих малката за двойната ваксина, добре я понася, няма температура, само е малко раздразнителна. Така и така бяхме при докторката и решихме да я претеглим, защото за месеца беше качила само 200гр.. Е сега за 13 дни е качила 900гр. и е пораснала още 2 см., което ме успокои, изглежда, че миризливият НАН  Simple Smile повече и харесва от Хип. Лекарката спомена, че този месец ще си навакса теглото и за предният.За 2мес и половина  е 6кг и 64 см.. Като цяло забелязвам, че с неохота яде млякото. Дърпа в началото и като се засити спира. Яде на 4 часа като последното хранене е в 23,30ч, а първото в 7,30-8,00ч. Яде по 120мл и веднъж в деня 150мл., но това е много рядко.
Ваксината на рамото много се беше подула и изтече гной от там, докторката каза да не третирам мястото с нищо, а просто лепенка да слагам.
Изключително много съм изморена, нали се опитвам да помагам и в офиса.....Чета ви редовно, но просто не ми остава време да пиша.
Лек ден на всички!
Хей... страхотна работа сте свършили за тези две седмици. Браво
 Party  Hug
Относно ваксината на рамото докторката какво Ви каза-нормално ли е да забира така? newsm78

# 692
  • София
тонито7, относно ваксината докторката каза, че до 7мес. можела да прави такива реакции. Важно било да не третирам мястото. С баткото такива проблеми не съм имала и се бях стреснала, честно казано.

# 693
тонито7, относно ваксината докторката каза, че до 7мес. можела да прави такива реакции. Важно било да не третирам мястото. С баткото такива проблеми не съм имала и се бях стреснала, честно казано.
Благодаря много... то и аз миналата седмица я показах на докторката и тя каза,че е ок,но и тя не изглеждаше както сега.  Hug

# 694

Същото е и принас...само дето ние още сме на 7 хранения...
Как успя да го успиш...браво,при нас е почти невъзможно,само 1-2 пъти е проработвало до сега.

скам да ви питам момичета,водите ли бебоците по молове,магазини и т.н, вкарвате ли ги сред много хора,че ние още не смеем...

# 695
Ето ме и мен да се разпиша набързо и лягам.
Искам да ви питам мамите, които храните с АМ, имате ли точен режим? Аз преди хранех на 3 часа по 7 пъти, после вдигнах количеството и сега сме на 6 хранения през 3 часа и половина, като нощем гледам да прави голяма пауза. Но не се храни в определени часове, а зависи кога се събуди сутрин. Вчера яде 21.30 и през нощта в 2 ми се размрънка, но аз го успях пак и яде чак 6.30. Сега обаче яде 20.15 и се чудя да го будя ли да яде или да го изчакам сам да се събуди, но ако ми писне в 2 часа значи пак да минем на нощно хранене. Наистина не знам как да действам, а всички ми казват, че не трябва да яде нощем.

# 696
ИИИИИИИИИ досега писах и излязах от системата #Cussing out #2gunfire

Бейбифейс,Борислав се роди 4300гр и 54см.В понеделник го теглиха и мериха 62см,ама ме съмнява,че не го мерят правилно щото аз вкъщи го меря 65см,но както и да е.
Хора ,чета ви ,че много ви болят колената,а мен УЖАСНО ме боли гърбаааааа Cry.Кажете нещо освен Космодиск Laughing за лекуване.Много ми тежи тоя човек,а иска все на ръце и от обяд като се събуди няма заспиване ,та ми се взима здравето #CrazyКилограмите ми почти се стопиха,от 22 качени ми остава да сваля 3 кила и колкото повече отслабвам,той толкова качва,та незнам как ще се оправям с него Crazy
За АМ не мога да се включа,понеже сме изцяло на кърма на поискване,включително и нощем ,но не го смятам за ядене,понеже той става само за 5 минути сякаш да се успокои и е в полусънено състояние и пак заспива.Иначе за деня имаме поне 6 хранения.

Ами не мога повече да пиша,моя мъж иска пак да го понося Joy
Лек ден на всички  bouquet

# 697
  • София
И ние се сдобихме с активна гимнастика вчера  Simple Smile  

# 698
Ронкис,мнооого е яка гимнастиката.Аз днес съм арестувана вкъщи,заради каката,има много домашни да пише и познайте кой решава задачи и междувременно работя Mr. Greenщях да те питам за коя верига магазини си регионален?Работила съм за Германос и Глобул ,та ни идваха регионалните на визити и затова ми стана интересно ако може да споделиш разбира се Peace

# 699
Момичета, да ви питам аз за Фенугрийка (може да сте писали по-назад в темата, но нищо не намирам) - по колко и от кой пиете, кога забелязахте ефект и колко време смятате да пиете?

# 700
 Хей здравей народе!

скам да ви питам момичета,водите ли бебоците по молове,магазини и т.н, вкарвате ли ги сред много хора,че ние още не смеем...

Ние вече се престрашихме, но само когато се налага да купя нещо от съответните магазини или молове иначе разходките си ги правя предимно на чист въздух.

Сега да попитам мамите, които остават бебоците по голо дупе на активната гимнастика, а именно, колко градуса е в стаята. Нашата принцеса много обича така но бързо започва да и трепери чейнето  Party

# 701
  • София
зелено човече какъв е Вашия инхалатор? Аз много малко гледах,но под 100 лв. не видях. newsm81

Всичките ми проучвания - онлайн и на живо, вкл. трите болници, които обиколихме, с едно изключение само - бяха единодушни за Омрон. В аптеки Ceiba го видях за 125 лв. и мисля, че това му е най-ниската цена в момента. C28P е моделоът актуален.

На който му предстои консултация с ваксина и мисли да ползва лепенки за охлаждане, напомням му да си ги пъхне в багажа. Аз ги бях забравила днес, а можехме още при лекарката да сложим. Каква работа вършат не знам, но тя ги препоръча, а й имам доверие (за мен са нов продукт).

# 702
Здравейте,
Днес взех кофа за къпане. Много е удобно. Дават я за ползване от новородено, та до 6-8 месечно. Но Илиян ще я израстне бързо. Иначе се забавлява много.

Ел83, аз редовно го водя по молове.Често там ина куклени театри за каката. Хайманосвам и аз като Зеленкото.

Зеленкото, тези лепенки са за сваляне на Т. И аз забравих да си взема предния път. Лепих ги в нас.

Лека и мека от мен

# 703
  • София
Момичета на мен днес не ми е ден! Откачи се вратата на гардероба-който е 3 на 3 метра с плъзгащи 2 врати и огледала.Представете си тази хала като се откачи,направо изтръпнах! И жив дявол,аз чудих се,гледах го мъчих го и накрая я закачих. Ако ме питате как-незнам! От зор! Сега пък видях,че днес са пуснали еднократната помощ от НОИ за второ дете + някаква си сумичка от болничен която хич не ми се връзва с това което трябва да получа  newsm78 Изобщо някой знае ли на какъв принцип се превеждат тия болнични. Днес на 20-ти за до края на февруари месец ли или и за март? Направо не знам-не мога да им хвана принципа на тия.Пък са ми толкова неудобни,но другата седмица ще се вдигна до тях да изкарам достъп за online наблюдение. Моля ви,ако някой е малко по наясно с работата на НОИ нека ми разтълкува схемата : последен болничен от 16/02 до 11/04-днес на 20-ти какви пари са превели-за кой месец? ooooh! Thinking

# 704
Мерси за отговора зелено човече малко по натам това ще ни една от полезните покупки.  newsm74

Иначе и ние ходим задълже на конселтация с cool-patcha-a. Малкия малко помрънква като му ги слагам,но му е студеншко. Иначе на него му се бяха зачервили и леко подули двете места,но за един ден с тях мина. Веднъж сложих и риванол де,че четох,че при някои бебенца се образували буци,които трудно отшумявали и ме беше шубе дали лепенките са достатъчни. И аз ги ползвах тези дни,че шмах и температура и зъб ме болеше и ми помогнаха. Peace

Общи условия

Активация на акаунт