Знам какъв тормоз беше с каката и не го пожелавам на никой 

Минимум 2л на ден (нещо което аз не пия толкова даже и лятото - за това сигурно си страдах от главоболие
). Дай отзиви после за кърмата, дали има промяна в количеството. Че и аз имам едни 10кг които ми бодат очите, но кърмата ми и без това взе да се губи по трасето
Ми така де и аз човек, и аз имам нужда от сън. Не мога да бъда пълноценен родител като съм недоспала и изтощена 

Ядосах се- то не стига,че идва веднъж седмично този доктор ми и тази изобщо не се появи. Пък и да не ви казвам какви гимнастика направихме днес мъжа ми да остави колата. Той работи много далече и няма транспорт до мястото. Та трябва да се уговаря с колеги. Сега в петък пак уговорки. Ама това! Моя цикъл да ви кажа-не спираааааа. Вече 10-ти ден.
С мъжа ми се каним да се "видим един друг" ама май скоро няма да е..... Ужас.... Вече започнах да се изнервям. Вчера ви писах ,но май не съм го запазила защото не го виждам... Писах ви за отслабването- на мен от 22кг.ми остават още 6-7кг. до 53кг. Обаче не ям хляб и тесто. или пък ако ям хляб го препичам-много ми е вкусен. Ям по 1/2 до 1 шоколад на ден-понякога много им се дояжда сладко и това е решението. Сутрин пия чай от джинджифил- яко топи мазнини и целолита се изпарява от него. Започвам да ям чак на обед т.е. ако стана в 7 часа както е обичайното чак в 10-11 хапвам нещо лекичко. Та така,само да видим с корема какво ще правя. Сега след второто по бавно се събира. Дано нямам проблем.... Момичета лека нощ от мен. Ще пийна един аперетив със салатката и си лягам,че програмата предстои с моя левент....ето ви линк да го видите от таз вечерното къпане и ядене.... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202633352628131&se … f_t=photo_comment
Вие сте изписали света за десетината дни, в които бях офлайн
благодаря ти. Добре съм вече. Да ти се похваля - сдобих се с фил и тедс. Ти имаш ли порт-бебе. Много се чудя дали ми е нужно. Ще ми е приятно да се видим тези дни из парковете - ако си планувала. Аз вторник и петък съм съвсем на линия, защото и свекърва ми ще разхожда другите два дребосъка
От доста време не съм писала ,че с малкият сме като скачени съдове. Има дни когато е по-спокоен, но има и дни в които не мога и до тоалетна да отида. За рефлукса сега като ви чета, с дъщеря ми бях все на тръни /тя се роди 2 седмици преди термина/ явно по- ранното раждане наистина има връзка с това, но преди 11 години нито интернет имахме , нито някой да ти обясни... Днес бяхме на първата ни консултация , Кубрат е надал с 1,400 кг и е пораснал с 2 см , ама това със сантиметрите ме съмнява , че не го измериха както трябва , но това да ми е проблема. Продължаваме да се кърмим има дни когато се храни спокойно и по-продължително, но има и дни когато се дере като магаре и суче няколко минути, и така кажи-речи през час сукне и после пак рев. В тази връзка възможно ли е това да е от коликите? Въпреки , че ми е трето дете пак си се шашкам, а и при предните две, като че ли се разминахме по-леко с коликите. Първоначално ми давах Инфакол, но го спрях нямаше кой знае какъв ефект, сега съм на Абоколикен но честно да кажа незнам дали има някакъв ефект. За сега това е от мен поздрави и
на всички и хубав ден!

. В понеделник на контролен преглед при АГ - всичко е ОК. Вчера бяхме на чиста молитва в кварталната църква. Благодарих за щастието, с което сме благословени и се молих да спират коликите
Сърцето ми се къса да я гледам как страда
.
Как да стане?! Вместо да се увеличават паузите между храненията, те стават по-малки
Какво да правя като плаче, че е гладна, заспива на втората минута на гърда и няма сила, която да я събуди, или като е гладна и яде по 40 минути? Какъв режим? Здраве да е!
!

Защо така прави, не знам.... Дали защото не се оригна....И нослето й се задръсти с мляко, и без въздух остана горкото. ..