В четвъртък сме на консултация и ще ни бият първата ваксина (хепатитната) Малко отложихме заради сополките. Ще питам педиатърката дали можем да разделим следващите две.

Толкова да ми е веселичко детенцето и кротичко, но когато няма колики. За миг да я отпуснат и се започват усмивките
А във ФБ групата имаше специален пост кой колко свалил и само аз и Роси се оказахме неслабеещи дебеланки.
Та аз в крайна сметка от днес съм "режимна". Ще пробвам една четворка и ще видя как се чувствам, както и как е кърмата и ако всичко е наред, продължавам смело напред.
Сега се надявам, че като има думичката "диета" в начина ми на хранене, това ще ме стимулира. А иначе както Иви4ка е казала, 90-дневната това е супер диета, защото не се гладува, яде се дори сладко, просто всяка група храни в различен ден. Иначе аз нямам книги за РХ. Осведомявах се от темата в бг мама, макар че във въпросната тема РХ е последното нещо, което се обсъжда.
Дано грешиш за токсините в кърмата. 
Браво за 6! Желязна си!
Ей за това кой квото и да ми говори аз си държа бебето настрани и не разчитам, че като спяло по гръб, си въртяло главата. Страх лозе пази!

Дано да поспиш малко скоро! Чакаме да видим снимките!!! Аз утре ще си бутам количката сама се оказа из квартала, но пък съм мераклийка, защото заради тъпите изпити /а и заради времето де/ 3 дни стоя вкъщи детето и се е затъжило.

Знам колко е трудно с бебе и студентство. Герой си. 

На вас случвало ли ви се е подобна ситуация? 

Препоръчани теми