Моят мъж ме изненада по невероятен начин.
Получих един много желан и дълго чакан подарък.
Много съм щастлива от жеста, защото знам какво му е коствало. Да ми е жив и здрав!
А още по-прекрасен подарък ми направи прекрасната ни кака. Имаха 8-мартенско представление (в студио 5 на НДК) и направо се просълзих, беше тоооолкова мило всичко което бяха подготвили.

В огромна чуденка съм какво да правя, но подробно ще пиша утре или в понеделник. Лека вечер! 
,защото просто не знам какво да правя с това свеки
! Дайте ми съвет как да се сдържам пред нея,защото принципно съм много избухлива,а и тази следродилна депресия...направо ако започна да крещя не знам какво ще се случи..
Аз да ви се похваля,че днес бях на работа. Мъжа ми си дойде и пое Итън,а майка ми взе Дейвид у тях за weekend-a. Толкова добре се чувствам. Утре пак цял ден ще съм,а таткото ще се гледат с бебчо.Тъкмо да направят връзка
Сега ще вляза бързо във форма т.к. работата ми е динамична и ще изразходвам много енергия. Всички много ми се зарадваха като ме видяха пък и аз на тях. А да не ви казвам шефката ми как ми се зарадва,ама така е ценна личност съм. За това пък ми се отели вола днес от работа,утре пак цял ден от 8 до 22 вечерта.
Иначе са доста ароматизирани, но миризмата на мен ми е по- приятна отколкото на Памперс.
. При това тормозът е постоянен, тъй като живеем в една къща (имам си и бонус - етърва).
Не мога да се отделя от нея. Плашещо е 
Препоръчани теми