Все едно ми каза "На ти мамо фотосесия" 
надявам се да ме приемете във вашата групичка, чета ви от време на време и получавам много полезна информация, за което ви благодаря. Родих дъщеря си на 6 януари всичко мина нормално, но за съжаление не успях да я кърмя. Коликите ни отминаха май борихме ги с Абоколикен и едни хомеопатични гранулки - Колоцинтис. Сега се мъча с "бебешката кал" и ще очакваме зъбите. От Варна съм и ще се радвам да намерим компания за разходки като се постопли времето. Мами от Варна пишете ми
Хубав празник на всички

,най-много 30-40 минути и се почва едно реванееее
,а у нас е вечно в коша да го люлеят иначе не седи спокойно.уффф.Вечер спи спокойно,но си се храни на 2-3 часа и няма намерение да спира с манджата.Очаквам на консултацията на 2 месеца вече да е ударил 7 кила
(едро момче).

)))

Лошото е че заради лепенката на пъпчето не можем да я изкъпем подобаващо в коритото, за да не я намокрим може и затова ефекта да е по малък или не сме уцелили точния продукт.
точно за тези пшеничени трици става дума, аз неправилно явно ги наричам соли. Би трябвало щом мажете и с Адерма да се махнат за няма и 2 дни. А защо държите още лепенка на пъпчето? То нали е паднало?
Ние изобщо не сме слагали лепенка, пръскахме 2-3 дни със спирт Неомицин и като спряха да излизат разни кафяви неща отвътре почнахме да си го къпем. Някъде откъм 21-22 ден стана това.
, та само хапваме, наговорваме се и всяка при дечкото си. 
точно за тези пшеничени трици става дума, аз неправилно явно ги наричам соли. Би трябвало щом мажете и с Адерма да се махнат за няма и 2 дни. А защо държите още лепенка на пъпчето? То нали е паднало?
Ние изобщо не сме слагали лепенка, пръскахме 2-3 дни със спирт Неомицин и като спряха да излизат разни кафяви неща отвътре почнахме да си го къпем. Някъде откъм 21-22 ден стана това.
, та само хапваме, наговорваме се и всяка при дечкото си.

но така или иначе сега друг избор нямам и ще ползвам Адерма и Topfer за които смятам че са безвредни и бързо или бавно ще му помогнат или най малкото няма да навредят
В крайна сметка най важното е че сте се оправили и че и аз така имам надежда скоро да оздравеем.

За сега не мажа с нищо аз.
и ние ги обичаме много, радвам се, че и вие сте почитатели на тези курабийки.
Съответно, след един такъв набег следва рев и докато се успокои - носене. Ако пък е заспал в леглото си - един по-силен крясък и веднага се е ококорил. И айде пак рев, че му се спи.
Нвън също съм със слинг, че количката ни временно стои в колата. От понеделник, живот и здраве пускам каката на ясла, нооо до кога
не е ясно. Пък и ще ходи само до обед. Само се моля да не се наложи да ги гледам двамата болни у дома, че хващам гората със сигурност.
Дано да успеем да се организираме скоро 

Препоръчани теми