Избор на сушилня - 5

• 475 246
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Русе
Благодаря Ви момичета за включването по въпроса за сметките.Така е 10-20 лева се прежалват в името на улеснението  което носи в живота ни всеки уред.Притеснението ми беше, да не би да скочи сметката за ток драстично 40-50 лева.

Определено не е такава разликата, не повече от 10-12 лв, не се притеснявай.

# 1 501
  • Пловдив
Здравейте,имам следното питане.Купих ето тези топки
http://jysk.bg/dompotrebi/stoki-za-doma/pochistvashchi-produkti/ … vald-o7sm-2br-p-t
за сушилнята и ги пуснах с прането,но тропаха ужасно  ooooh! въпреки,че ги сложих между дрехите.Спрях сушилнята и ги изкарах,защото ме беше страх да не повредят барабана.Как процедирате с този вид топки за сушене,четох,че могат да се използват при всяко пране,не само при плюшени дрехи  и намаляват времето за сушене с до 25%  Thinking

# 1 502
  • София
Ами тропат си. Нищо няма да му стане на барабана. 2 топки са малко.

# 1 503
Тропат, само докато се стоплят и омекнат, после не се чува.

# 1 504
  • София
И аз купих същите, но си тропат през цялото време.
По колко слагате, щом две са малко? И наистина ли има ефект от тях - от миналата седмица ги имам, затова нямам впечатления още и питам вас.

# 1 505
  • София
Моите са вълнени, по препоръки 3 за много малко количество дрехи и между 6 и 10 за повече. Аз си държа 7 бр в сушилнята.
Ефект има за мен. А и да не ги ползваш постоянно дори само при сушене на неща с пух си струва да имаш под ръка.

# 1 506
  • София
с тия топки при много честа употреба дрехите сякаш се износват по-бързо, според мен.
моите са твърди, дрънчат си през цялото време.

# 1 507
  • София
А как помагат да се намали времето за сушене-отделят нещо или просто разделят дрехите (и по-лесно прониква топлия въздух до всяка дреха)?

# 1 508
  • София
Да, помагат на въздуха да циркулира, от това намалява времето.
Ами при мен го съкрати с 20-тина мин.

# 1 509
  • София
Да, помагат на въздуха да циркулира, от това намалява времето.
Ами при мен го съкрати с 20-тина мин.

Вълнени топки не съм виждала. Би ли казала/ показала и от къде ги купи?

# 1 510
  • Пловдив
 Hug много благодаря за отговорите за топките.
Angel_Dust от къде си купила тези вълнени топки?Единственото място където открих топки беше в Юск и взех по-скъпите,уж по-хубави  newsm78 другите бяха топки за тенис  Rolling Eyes

# 1 511
  • София
Моите от амазон, иначе скоро гледах, че и тук са пуснали http://www.peleni.bg/index.php?route=product/product&product_id=279

# 1 512
  • Пловдив
Angel_Dust мерси за отговора

# 1 513
  • София
И аз благодаря, цената е като в ebay.

# 1 514
И аз купих същите, но си тропат през цялото време.
По колко слагате, щом две са малко? И наистина ли има ефект от тях - от миналата седмица ги имам, затова нямам впечатления още и питам вас.
Моите са донесени от Германия и на втората минута омекват и не се чуват. Явно са от друг материал. Дрехите стават по-меки и по-бързо съхнат. Пухеното яке без тях не мога да изсуша, защото не се разпределя пуха равномерно без топките.

Общи условия

Активация на акаунт