Избор на сушилня - 5

• 475 189
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 575
Мисля да дебна тази на Електролукс: http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-ELECTROLUX-EDH3897SDE/p/688313 - 1670 лв.
и тази на Бош: http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTW85530BY/p/683001 - 1900 лв.

# 1 576
В Технополис има на промоция Електролукс за 1000 лв. с 5 г.гаранция ☺
Иначе в магазина ни казаха , че излиза топъл въздух отдолу от решетката на сушилнята , та освен в специално помещение в друго не трябва да се слага , че ще има много влага .
Затова за момента няма да взимам , че аз мислех в  спалнята ама няма да стане заради влагата Sad
И да питам тези от вас които имат сушилня къде ги държите , в специално помещение ли ?

# 1 577
  • София
В кухнята, никаква влага няма.

# 1 578
  • София
нашата е в помещение метър на метър, част от коридора.
влага няма никаква, само се позатоппля вътре.
електролукс е, май този който е на промоция в момента.

# 1 579
Аз съм с Electrolux iron aid EDI 9170 W и съм много доволна. Наистина вече не се продават. Към нея има и специална кошница за сушене на обувки или вълнени дрехи - да не се въртят, а да си стоят на едно място.  

# 1 580
Моята сушилня е в коридора, но не отделя влага. Преди това беше в кухнята.

# 1 581
  • София
Тук съм чувала добри отзиви за Сименс, за тази конкретно имате ли
https://deyde.com/bg/product/siemens-wt46w562-12397888

# 1 582
Момичета имам въпрос?
Когато суша хавлии+пижами, пробвах на програма памук, но ластиците си остават влажни, на програма микс също, на програма за синтетика единствено излизат напълно сухи, не мога да си обясня защо.
Въпросът ми е глупаво ли е да суша хавлиите и пижамите /защото ги и пера заедно/ на програма за синтетика, натоварва ли се сушилнята по някакъв начин и може ли да и стане нещо?

# 1 583
Не би трябвало да й стане нищо, само че програмата ще да е много дълга май.

# 1 584
  • До морето

Извинявам се, може ли линк към промоцията, че нещо не мога да я намеря?

# 1 585
Има ли някакво приспособление за сушене на обувки за тези сушилни, които нямат специално място за целта?
Р.Р Някой беше питал по-рано в темата, но май не срещнах отговор

# 1 586
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, какво бихте ме посъветвали: Сушилня 2-ра ръка Бош ( модел: Ecologixx7) произведена в Германия, ен. клас А - продават я за 600 лв, или нова Беко (пр. модел: DPU 8360 X - 830 лв.?

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 19:09 от Почти безобидн@

# 1 587
  • Къде ли не
Иначе в магазина ни казаха , че излиза топъл въздух отдолу от решетката на сушилнята , та освен в специално помещение в друго не трябва да се слага , че ще има много влага .
Затова за момента няма да взимам , че аз мислех в  спалнята ама няма да стане заради влагата Sad
И да питам тези от вас които имат сушилня къде ги държите , в специално помещение ли ?
Може би звучи много обобщително, но аз не бих вярвала на нито дума от служител на технополис! Преди месец двама служители от магазина в мол България- София, ме изкараха луда, защото твърдях, че съществуват сушилни с инверторен мотор!!! В стремежа си стигнаха до там да ми кажат, че и да има в България няма да си намеря и от къде изобщо ми е хрумнало да търся такава сушилня!  :35 Сега ми е смешно, но тогава яко се бях вбесила от невежеството им.

# 1 588
  • София
Почти безобидн@ и аз съм в същата дилема. Само че Сименс нова, но с транспортни дефекти или нова Беко?  Thinking Не знам луднах  Crazy накрая ще си остана без сушилня.

# 1 589
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Има ли някакво приспособление за сушене на обувки за тези сушилни, които нямат специално място за целта?
Р.Р Някой беше питал по-рано в темата, но май не срещнах отговор

Налагало ми се е 2-3 пъти да суша обувки. Използвам този принцип:

Скрит текст:

Само че аз имам едни плоски тиранти и защипвам обувките с тях.

Общи условия

Активация на акаунт