Избор на сушилня - 5

• 475 207
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 590
А-а, това с обувки закачени на жартиери никога не би ми хрумнало. Много добра идея.

# 1 591
Да се оплача - Технополис ми докараха Беко- то със счупена закопчалка на вратата. Но докато се усетя минаха 14 дни за смяна. После ми скъсаха нервите докато ме пренасочват насам- натам.
Най- накрая дойде техник и ще чакам един Бог знае колко да дойде нова закопчалка! Как ми е тъъъъпооооо!

Леле , и аз чакам всеки момент моето Беко от Технополис .Дано имам повече "късмет" .
Какви са тези 14 дена за смяна.Да разбирам ли ,че в рамките на 14 дни , ако  установиш дефект имаш право да  смениш уреда?

# 1 592
Ами за модела не видях , ние бяхме в Технополис и там я видях , на място .
Сега една позната ми писа , че има сушилня в банята и ставало много запарено и пускала вентилатор иначе течала вода по стените  #Crazy

# 1 593
До събота трябва да реша....
Отказвам се от паро генератора. Колегата ми с Electrolux Iron Aid каза ,че дори не са го пускали  Shocked До колкото разбрах в магазина се използва за не много пране, ако искам да стане като гладено..Така ли е?

Това са ми двата варианта и моля за помощ  wash

Сушилня AEG T76385AH3 - има 5 г пълна гаранция

Сушилня ELECTROLUX EDH3686GDE

Цената е еднаква и параметрите също...Аз си мисля за AEG-то, заради гаранцията.

Последна редакция: ср, 21 окт 2015, 09:17 от Love_fairy

# 1 594
  • София
За какво се използва този "свързващ кит"? Дадено е че се купува заедно със сушилнята.
http://www.technopolis.bg/bg/Accessories/%D0%A1%D0%92%D0%AA%D0%A … EG-SKP11/p/687417

# 1 595
  • София
за да се сложи сушилнята върху пералня.

# 1 596
  • София
За Електролукса имаше коментари че им миришели уплътненията при работа.

# 1 597
Някой с AEG може ли да сподели опит Simple Smile

Мариана, благодаря  bouquet

# 1 598
  • До морето
За Електролукса имаше коментари че им миришели уплътненията при работа.

Това не е ли само при комбинираните? И аз към Електролукс съм се насочила  newsm78

# 1 599
  • На брега на реката
Миришещи уплътнения се коментираха при комбинираните и то Аристон конкретно. За други не съм чела понобни мнения.

# 1 600
  • София
Те и за некомбинираните аристон го пишат не рядко.

# 1 601
Здравейте,

Бихте ли споделили мнения за Gorenje... Спряла съм се на този модел http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-GORENJE-D-8665N/p/682623 , но нещо още сме спира да натисна бутона 'купи'. Благодаря Ви предварително за споделените впечатления!

# 1 602
Здравейте,

Бихте ли споделили мнения за Gorenje... Спряла съм се на този модел http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-GORENJE-D-8665N/p/682623 , но нещо още сме спира да натисна бутона 'купи'. Благодаря Ви предварително за споделените впечатления!

Ако имаш възможност, все пак я виж и на живо първо.
Ние вчера ходихме в Технополис и това, което ми направи впечатление, а също така е обсъждано тук, е механизма за затваряне на сушилните с плътен капак. Затварят се тип push бутон и лично на мен не ми допадна никак. Не изглежда сигурно, дори човека в магазина натиска няколко пъти преди механизма да "захапе" и да се затвори плътно.

# 1 603
  • София
Някой с AEG може ли да сподели опит Simple Smile

Мариана, благодаря  bouquet
Моята е като показаната от теб, но с непрозрачен люк - сигурно защото е модел на 2 г.
Суши супер, не мачка. Но след 1 г. стана по-шумна, доста бучи - било дефект на АЕГ (допускам че и на Електролукс) от някаква гума.
Като цяло върши идеално работата, за която е купена.

# 1 604
Благодаря за съвета... със сигурност ще отида да я видя 'на живо' Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт