Избор на сушилня - 5

• 477 512
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 745
Като я гледахме в магазина беше с 10години гаранция на мотора.И ние и се чудихме.
Благодаря! Изобщо не и се чудя..поръчах си я през сайта току-що.

# 2 746
Да след регистрация има такава гаранция но е малко кьор фишек. Те ганциите на инверторните мотори всички производители ги дават ей така щедро. Защото знаят че шанса да се прецака инверторен мотор е малък. Така че нека гаранцията на мотора да не ви е водеща при избора. Пералнята ми която е от същата серия например е с доживотна гаранция на мотора. Както ММ обича да се шегува - "Доживотна ама чий живот - моя или на пералнята"

# 2 747
http://www.technomarket.bg/sushilni/whirlpool-hscx-90420-09143066
В момента е на много хубава цена като сравнявам характеристиките и програмите. само не мога да се ориентирам относно почистването. За това и питам...
Благодаря за мнението!
На 1099лв ли я поръча?

# 2 748
880 беше снощи. Нещо такова ми се върти.

# 2 749
Благодаря ,изтървала съм ....

# 2 750
1099 е на промоция точно този модел .В Технополис досега беше на промоция. Иначе имаха и друг модел в Техномаркета на 800 и нещо беше им в брошурата.Ние ги гледахме преди две седмици.
Благодаря ,изтървала съм ....

# 2 751
  • Бургас
По повод на Бош-а, който в момента е на промоция в Технополис - аз ли не виждам никъде програма за синтетика или няма /което би било странно/? Как ви се струва като характеристики уреда. Досега не съм имала сушилня и съм като абориген в тази област.

# 2 752
По повод на Бош-а, който в момента е на промоция в Технополис - аз ли не виждам никъде програма за синтетика или няма /което би било странно/? Как ви се струва като характеристики уреда. Досега не съм имала сушилня и съм като абориген в тази област.
  Аз, и на двата Боша не видях да са със самопочистващ кондензатор?!?

# 2 753
  • Бургас
Това проблем ли е?

# 2 754
Това проблем ли е?
  Естествено. При наличие на тази технология, защо да купувам стара, на цена на нова newsm78

# 2 755
  • София
И аз съм се спряла на промоционалния Бош. А самопочистващите са с 400лв. отгоре. Изключвам този сайт с една бройка във Варна.
Ще се радвам на мнение на ползващи Бош.

# 2 756
Бих купил тоя Бош, ако всичко у дома не ми е Сименс http://technosviat.com/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8 … sch-WTY88703-1489

# 2 757
  • на Мелмак
Този е от по -ниският клас.

# 2 758
Виж я в магазина, не всички програми са описани в информацията. Няма самопочистващ филтър , ако не ти се дават повече пари за самопочистващ филтър , ще си го чистите все пак 500лв не са малко пари. А за кг си прецени дали те устройват. Аз исках 9 или 8кг не по малка. На мен ми е добре като капацитет 8кг.

# 2 759
  • Бургас
На колко време се почиства филтъра и лесно ли се почиства, за да си преценя дали си струва да купувам сушилня със самопочистващ кондензатор.
И може ли да помоля да ми обясните какво точно да гледам и на кое да държа като характеристики при избора на сушилня.

Общи условия

Активация на акаунт