Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 667
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Кате ти имам чувството,че ни се подиграваш вече Mr. Green ние тук в траур,не ни се и пише,кой оплаква Химена,кой Уилям....а ти тук цветни гами ми обсъждаш ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 76
Кате ти имам чувството,че ни се подиграваш вече Mr. Green ние тук в траур,не ни се и пише,кой оплаква Химена,кой Уилям....а ти тук цветни гами ми обсъждаш ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy
Е вие пък като сте в траур аз да лягам да мра ли hahaha hahaha hahaha...аз съм жизнерадостен човек...и траура обръщам на майтап...то иначе...отидохме Mr. Green

# 77
Кате спокойно аз съм твоя човек от отбора на жизнерадосните и аз не ходя по драмите Joy Joy,ще видите сега и серията как ще обсъдя,само да я качат...като гледам гифчетата и снимките " Извън" Mr. Green..било необичайно напрегнат епизод Mr. Green

# 78
и аз съм отбора на цветните и жизнерадостни hahaha...ама то  през пост вече Шок,Шок,Шок Shocked...и ние сме хора.. ooooh! ooooh!

Тони моля ти се развесели ни малко с твоите коментари,да си оправя настроението... Mr. Green Mr. Green

# 79
Не аз просто съм в центъра в най-дълбокия слой на депресията...  smile3511..да му се не види,нямам дълга коса която да оскубя...

# 80
Не аз просто съм в центъра в най-дълбокия слой на депресията...  smile3511..да му се не види,нямам дълга коса която да оскубя...
и това с каква цел го казваш,искаш някоя от нас,да си оскубе косите,ти като не можеш ли hahaha

ето ви нещо извънкадърно пак Mr. Green

# 81
и това с каква цел го казваш,искаш някоя от нас,да си оскубе косите,ти като не можеш ли hahaha

ето ви нещо извънкадърно пак Mr. Green

аа Кате,точно от теб не искам hahaha екстеншъните пари струват Joy Joy Joy не искам да ти го причинявам Joy Joy

много интерсни задкадърни снимки...тук защо така я е хванал да не падне ли Crossing Arms Thinking

# 82
аа Кате,точно от теб не искам hahaha екстеншъните пари струват Joy Joy Joy не искам да ти го причинявам Joy Joy

много интерсни задкадърни снимки...тук защо така я е хванал да не падне ли Crossing Arms Thinking

Какво,какво Joy и кога ги видя тези екстеншъни,бе момче hahaha hahaha...аз нямам нищо неестествено по себе си Mr. Green така че престани,да не си викна бърза помощ hahaha

ми крепи я човека може да е уморена от снимки...не е като да не можеш да припаднеш...случва се даже Wink

# 83
Наваретко
Скрит текст:
просиш си тежката артилeрия...какви екстеншъни...те се забелязват... hahaha hahaha

помните ли това...
Hay veces q tienes q tener decisiones en la vida por muy dura q sean estas. Pero tus hijos siempre tienen q estar primero q todo.
ааа хора това наистина е отвратително гадно...много е тъпо така

а тази карими защо пише някакви неща които гугъл не превежда...какви са тези лиготии...пиши като човек Thinking

# 84

а тази карими защо пише някакви неща които гугъл не превежда...какви са тези лиготии...пиши като човек Thinking
Еми тя не се лигави..просто пише разговорно,то и аз в ежедневието така си пиша..просто чичко гугъл се затруднява особено с разговорното,но той с всичко се затруднява всъщност Joy Joy Joy...с това животно пробвала съм да се разбираме преди време..но на друг език...не става и не става hahaha

помним го това...забравя ли се hahaha..но човек преди да започне нещо нима не е наясно с приоритетите си на първо място...или тези приоритети идват...когато ти изнася...как пък ги е нямало в началото...децата не са от онзи месец....нали си разсъждаваме..но явно природата си е казала думата...

# 85

помните ли това...
Hay veces q tienes q tener decisiones en la vida por muy dura q sean estas. Pero tus hijos siempre tienen q estar primero q todo.

Това ,на фона на забавляващата се компания в бара.... Thinking

Еми,този дошъл от нищото туит...не ми даваше въобще мира...цитирах го поне десетина пъти...усетих,че е нещо много важно ,което Уилям споделя...НО....чудих се,защо споменава това пред милионна аудитория,която също взима своите трудни решения...Защо просто не казва какво е решил,....а говори за дилемите си...На мен ми е мъчно за него...Отслабнал е ....и в последно време   умората  и тъгата  в очите му са видими.. Thinking.Определено не излъчва щастие и душевно спокойствие ...от взетите важни  за живота си решения.... Naughty

"Бурята"-епизод 82:

http://www.dailymotion.com/video/x1deijw_%D0%B1%D1%83%D1%80%D1%8 … 82%D0%B0-ep82_fun

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 22:17 от iss0o

# 86
Наистина много кофти ситуация и за двамата,уилям наистина е отслабнал,а този туит така от никъде
после нищо по темата...извънсериалния сериал май ще ми дойде доста по интересен Mr. Green

Кате, няма ли нещо ново от тази Карими newsm78 то и аз я следвам вече,но тя публикува постоянно и като не знам езика...не мога да предположа кое е по темата newsm78

# 87
Наистина много кофти ситуация и за двамата,уилям наистина е отслабнал,а този туит така от никъде
после нищо по темата...извънсериалния сериал май ще ми дойде доста по интересен Mr. Green

Кате, няма ли нещо ново от тази Карими newsm78 то и аз я следвам вече,но тя публикува постоянно и като не знам езика...не мога да предположа кое е по темата newsm78
Ире,аз я следя,няма проблем Wink засега нищо ново,то ако това дотук ви е малко Joy Joy Joy...но активността на Химена последните 3 дни е нулева... Thinking

обаче всички така са се вглъбили извънсериално,никой нищо по филма Joy Joy Joyаа беше такава романтика...екипажа на дамян...направо са купидони всичките...първо пещерата...после кораба..чудя се хижата как не отидоха те първо да я украсят Joy Joy Joy...че вече си мисля...че червените разпръснати рози...му действат на дамян като на бик...червен плащ hahaha

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 22:30 от La_TempestadFAN

# 88
Официалния фен клуб от Испания не отразява новината...сложили са само страницата с Уилям и Нинел, и  Марк Антъни.... от Наградите... Thinking

https://twitter.com/WLWSpain

# 89
Официалния фен клуб от Испания не отразява новината...сложили са само страницата с Уилям и Нинел, и  Марк Антъни.... от Наградите... Thinking

https://twitter.com/WLWSpain
Испанците не харесват Елизабет... Peace Peace Peace...принципно

Общи условия

Активация на акаунт