Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 689
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Кате веднага се поправям с твоя химн...честно избистри ми съмненията на 101%...при следващото излизане текилата е от мен Wink Peace Peace

# 31
Ами на уилям...идея нямам...не е добра идея да се пробваме с майка му,защото тя е твърдо за снаха...
просто не следя,уилям така от близо Crossing Arms...

Еми ,Бог си на поздравите Mr. Green Peace Peace Mr. Green

ей ама точно като в сериал стана Joy Joy Joy ние забравихме темпестада на екрана... ooooh!

на някой спи ли му се hahaha hahaha

# 32
Кате да ми се спи...благодарение на теб сигурни 3 дни от мъка сън няма да ме хване...

ти да ме беше изяла,сдъвкала и изплюла,нямаше да е толкова лошо.... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61 newsm61

да си бяхме останали в неведение... Crossing Arms

# 33
Наваретко горкия,най-тежко го понася... Mr. Green

Аз се радвам,че падна завесата,но и на мен не ми е изключително приятно...както казахме вечерта
Химена е жена която заслужава нещо повече от мъж обвързан с деца и една боа на врата Crossing Arms....да ме извинява Мими и там кой още я харесваше....

# 34

Аз се радвам,че падна завесата,но и на мен не ми е изключително приятно...както казахме вечерта
Химена е жена която заслужава нещо повече от мъж обвързан с деца и една боа на врата Crossing Arms....да ме извинява Мими и там кой още я харесваше....
Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
междудругото имам панически страх от змии,моето е болест...припадала съм като съм виждала Peaceтова май е единственото от което се страхувам..ама е ужасяващ страх...

Наваретко,
Скрит текст:
след събота,теб хич не мога да те ожаля,да ти кажа Mr. Green поразходи се до към спалното помещение Mr. Green Wink туко виж ти минало Mr. Green..

# 35
Кате
Скрит текст:
то и да се разходя...се спи от часове...ако бъда будилник в 5 сутринта ще бъда и брутално убит Mr. Green Joy Joy...ще се лекувам все някак..

и не ми стига този удар,ами трябва пак тази дяволска песен пак да пускате #Cussing out #Cussing out

# 36
Хайде младежи,по леглата вече...че искам да поспя поне два часа преди работа Mr. Green

eто и главните герои във новия сериал  Властелинът на пръстените...

Лека нощ Mr. Green...опитайте се да поспите Wink

# 37
Ейй човек да поиска да поспи и пак активност...убива ме тази часова разлика ooooh!...

S E L E N A ‏@kariimyy 1h
Cásese quien pueda..
венчай се,ако можеш....но това е и препратка към новия филм игрален на сестрите Игадера...много е двусмислено всичко..

S E L E N A ‏@kariimyy 2h

@ximenanr Es lo inesperado lo que te cambia la vida....
....това,което ти променя живота винаги е неочакваното...

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 05:54 от La_TempestadFAN

# 38
Ейй човек да поиска да поспи и пак активност...убива ме тази часова разлика ooooh!...

S E L E N A ‏@kariimyy 1h
Cásese quien pueda..
венчай се,ако можеш....но това е и препратка към новия филм игрален на сестрите Игадера...много е двусмислено всичко..

S E L E N A ‏@kariimyy 2h

@ximenanr Es lo inesperado lo que te cambia la vida....
....това,което ти променя живота винаги е неочакваното...

това момиче май вече цели да ни помръдне психически Joy Joy Joy..

# 39
Оо, тук май се получило сериал извън филма, гръм от ясно небе, който ще се разрази в буря ми се струва. Накарахте ме и мен да последвам тази Карими, макар че почти не стъпвам в туитър  Laughing

# 40
Привет Левиретки и Наваретови!

От находките от Испания:

Скрит текст:

#Crazy #Crazy #Crazy

Списанието!!!...Кате,ако можеш да разчетеш нещо и да споделиш?! Praynig

Скрит текст:

Тук качват сериите на испански/ досега до 12-та../:

http://www.mitele.es/telenovelas/la-tempestad/

Лек ден !

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 13:14 от iss0o

# 41
Добър нед властелинки и властелиновци на пръстените

Епизод 2
Сигурно семейството е много щастливо от предстоящата сватба
Гутиерез(уилям също носи тази фамилия)са много развълнувани от предстоящето,това е много важно събитие...

къде ще бъде мястото на събитието..

чувала съм от тях обсъждане,има голямо семейство в куба,но маями е домът им,Уилям също казва,че  че би му харесало да се ожени на Плажа Кармен..Канкун...ей  #Cussing out #Cussing out мизерници няма да ми мърсите Канкун,това ми е любимия Курорт...ако това само го направите...ходете си в Куба..Маями...оставете Мексико #Cussing out #Cussing out..впрочем в момента и Химена е на Плажа Кармен Peace

ще има ли църковна церемония също
не мога да кажа със сигурност

има ли дата
знае се за ноември,но все още няма дата...до ноември има време Thinking

Търсят ли сватбени костюми вече
Елизабет е много щастлива обърнала се е главно към дизайнер Zuhair Murad
на уилям марката всички я разбрахме

Сватбата частно събитие ли ще бъде
не мисля уилям винаги е харесвал да има хора около него не мисля,че ще си промени мнението,за нещо толкова голямо...

Oigan @ximenanr no se conecta a Whatsapp desde antier, no se q hacer. @POLICIADF @PGR @PFP @EPN @BARACKOBAMA #AUXILIO #AYUDA#066 #911 #666.
Вижте химена не се включва на уотс ъп цял ден...не знам какво да правя...споменава всички власти ...даже и барак обама Joy помоощ...

и епизод 2 приключва така...

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 15:30 от La_TempestadFAN

# 42
Здравейте,дами и господа!

Кате,чакаме епизод 3 Joy Joy Joy

не чакай,че то не е смешно... Mr. Green..искаш кажеш,че Уилям иска да омърсява тоест да се жени на този красив плаж,който Химена показа ooooh! ooooh! ooooh! да му се не види и цинизма....че и в Мексико..ще се жени ooooh!..да си ходи при родата от Куба,нещо по обикновеничко..като за булката... Mr. Green

нещо хич не ми се слагат капитански и уилямски снимки Banghead...

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 15:50 от Emi Ilieva80

# 43
Сега и по сериалния сериал Joy Joy Joy

Уби ме Беки..на стълбите с това куче..Хосесито Joy Joy Joy голям довереник стана то ..горкичкото Mr. Green..Наваретко е бил 1:1 солидарен със Капитана...ама то след тези танци Joy Joy Joy като сте потърпевши Joy Joy..Ернан хубаво се беше наказал Joy Joy на сутринта приличаше на мен в неделя леекинко Mr. Green Joy Joy

# 44
Здравейте,Дами!

Леле Кате това с Канкун ще ти е личностна обида,както знаем колко го обичаш..но има варианта Кулебра при пуерториканеца,тъкмо да ме заведеш,помни,че си обещала да ни запознаеш...честно искам да му стисна ръката на този човек...абсолютен идол ми е...две мис вселени omm omm omm..виж казах,че няма да го плюя само да  си изпълниш обещанието Praynig

и Химена изчезна да си реже вените ли...стига бе момиче за този ли...... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт