Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 661
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,Дами!

Леле Кате това с Канкун ще ти е личностна обида,както знаем колко го обичаш..но има варианта Кулебра при пуерториканеца,тъкмо да ме заведеш,помни,че си обещала да ни запознаеш...честно искам да му стисна ръката на този човек...абсолютен идол ми е...две мис вселени omm omm omm..виж казах,че няма да го плюя само да  си изпълниш обещанието Praynig

и Химена изчезна да си реже вените ли...стига бе момиче за този ли...... ooooh!
Наваретко,на теб кой ти е казал..че ще те водят в пуерто рико...на мен ми е обещано Mr. Green...ти си в гуадалахара..или се правиш за да докопаш Хайме и жив да го изгориш Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green

Сватбата ако бъде в Канкун...тогава Катето ще го отпише като едното нищо Joy Joy Joy...като гледам...и сега не е далеч,този момент Mr. Green то и при мен ...освен като красиво телце..само...другото отива Thinking..

# 46
Еми,не честно,аз ти казвам,евала му правя,това две Вселени в графа гаджета братко...другаде няма такъв феномен..за горенето се бъзиках ,разбира се...

Катето обаче както все с привързаност говори за Канкун и както е намразила онази...муцка hahaha
запали ли ти се килимчето Joy Joy Joy

# 47
А това за Канкун..просто ...ама притръпнах вече,така или иначе..ожени ли се за тая,ми отпада от списъка на личностите...от които се интересувам...все тая newsm11

Леля Беки наистина беше уникална на стълбите,много са забавни Mr. GreenЕми и ти ли като Ернан,така като кажеш чак ми става съвестно,че на мен си ми беше ок... Joy..ама и той като пийне много луди погледи вади hahaha...на Наваретко,хич няма и да му мине май Joy Joy Joy,той не си признава,ама му хареса,не може на Нинел танца да ти е харесал,а нашия не Joy Joy

# 48
Ох ама и ме предизвикваш да говоря...
Скрит текст:
Кате проблемът беше точно във факта,че прекалено се харесахте..и което е още по лошо не са само на нас двамата ,
а кажи речи на всичко мъжко,което ви видя..а то не беше особено малко Thinking

е вие пък като не искате да слагате уилямчо...аз да ви го сложа Joy Joy

# 49
Eх пресвета Дево от Гуаделупе..може ли пък да сме толкова лоши Joy Joy Joy

Скрит текст:
ти какво искаш,аз преди да танцуваме,да минавам и да раздавам превръзки за очи на мъжката публика ли Thinking..отиди да се прегледаш по-добре...то само с гледане нищо не става,спокойно

# 50
Кате
Скрит текст:
Цитат
ти какво искаш,аз преди да танцуваме,да минавам и да раздавам превръзки за очи на мъжката публика ли Thinking..отиди да се прегледаш по-добре...то само с гледане нищо не става,спокойно
Не е като да не мога да ти отговоря Mr. Green...но май е напразно,защото вие не се спирате...просто повече не трябва да ви събираме..поотделно сте добре Mr. Green

Специален поздрав за теб

и пак уилям,,просто обичам да съм контра на мексиканското чудо Joy Joy Joy

# 51
Здравейте Wink

Интересни нощни приключения..сте имали...и светкавични отговори получавате,браво Peace

явно наистина настъпвате в подходящия момент,иначе щеше да е дълго време мъгла,хубава двойка са,много са красиви,но уилям деца и жена си има,а Химена е Мис  Вселена заслужава много много по-добро Peace

адски секси са двамата Peace..но реала не е теленовела за съжжаление Thinking

Наваретко
Скрит текст:
както казват тук,гориш си много яко килимчето,миличък..спри се докато имаш още време...какво ли не видях тук за себе си ...от еротична танцьорка...до не знам си какво ooooh!изобщо не мислех да се разкривам,защото дойдох тук заради Катето,Еми и останалите дами..и най вече уилям....изобщо не е заради теб..,пиши каквото искаш,само те моля да престанеш с този "еротичен танц",че излагаш и момичето и мен Naughty
а и един риторичен въпрос...какво против жените с името Ирина,не знаех че имаш такъв горчив опит??

# 52
Здравейте Wink

Интересни нощни приключения..сте имали...и светкавични отговори получавате,браво Peace

явно наистина настъпвате в подходящия момент,иначе щеше да е дълго време мъгла,хубава двойка са,много са красиви,но уилям деца и жена си има,а Химена е Мис  Вселена заслужава много много по-добро Peace

Наваретко
Скрит текст:
както казват тук,гориш си много яко килимчето,миличък..спри се докато имаш още време...какво ли не видях тук за себе си ...от еротична танцьорка...до не знам си какво ooooh!изобщо не мислех да се разкривам,защото дойдох тук заради Катето,Еми и останалите дами..и най вече уилям....изобщо не е заради теб..,пиши каквото искаш,само те моля да престанеш с този "еротичен танц",че излагаш и момичето и мен Naughty
а и един риторичен въпрос...какво против жените с името Ирина,не знаех че имаш такъв горчив опит??
Joy Joy Joy Много взеха да ми стават изненадите за денонощието Joy Joy Joy Joy
Наваретко аз вина нямам да знаеш конспирация няма мой човек Joy Joy Joy

Ири още веднъж добре дошла,чакай имам нещо за теб специално Joy Joyнали знаем,че си ценителка Mr. Green...

18+
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
не се притеснявай,мен хич и не ме притеснява,забавлява ни даже,остави го да си пише свикнали сме му Wink...Наваретко сега ще черпиш,че те и защитавам Joy Joy
обаче това за Ирините и горчивия опит,тук не зная как ще лавираш човече Joy Joy

# 53
Здравейте! Mr. Green

Кате,ти си като Шерлок Холмс,честно Joy Joy Уотсън имаме проблем Mr. Green..

Наваретко Joy Joy Joy пич идея си нямаш,колко  ми е смешно на твой гръб в момента Joy Joy Joy
smile3532 разбира се,леко ми е и жал всъщност Joy Joy Joy
Ири,обожавам те момиче  Peace Peace Peace

Кате какви са тези поздрави ни за добро утро не за лека нощ...ослепях #Crazy #Crazy

от мен нещо по скромно Mr. Green

# 54
Добър ден!
Значи сватбата вече се обсъжда,аз не смея да се изкажа вече ласково,като гледам нагласите тук Mr. Green..но харесвам изключително Химена и точно заради това си мисля,че тя заслужава някой отдаден изцяло на нея...

А вие обаче ставате за детективи честно и аз последвах тази карими...Кате тя наистина ти е сложила колажа на стената hahaha...а е пълно със снимки на Химена и нейни..половината постове са адресирани към химена,а другата половина към нейни хора Thinking

обаче сте уникални,какви номера си въртите Joy горкия Наваретко,на мен ми е миличък,жал ми стана как го подбраха Sad

# 55
Добър ден!
Значи сватбата вече се обсъжда,аз не смея да се изкажа вече ласково,като гледам нагласите тук Mr. Green..но харесвам изключително Химена и точно заради това си мисля,че тя заслужава някой отдаден изцяло на нея...

Мими,абсолютно,аз като гледам май тук сме единодушни,като жени,,минимум,това за една жена да е на заден план не е никак хубаво...а за мис Вселена пък съвсем Thinking

чисто от женска гледна точка си е за яд,че уилям не пуска и двата кокала Naughty

но пък е уникален и секси,как да му се сърди човек Heart Eyes

# 56
Ири,така кажи,да си те поздравим както трябва Joy Joy Joy
Скрит текст:

и една загадка...коя е тази дама Mr. Green

Шерлок Холмс е страшен Joy Joy Joy ще чакаме епизод 3 Mr. Green hahaha
Химена от 23 нищо не е публикувала в своя туитър...а беше доста активна...от почивката...

# 57
Дами,щом с такива снимки се поздравявате не искам дори да си представям разговорите ви.... ooooh!..ще си опороча невинното съзнание Joy Joy Joy

Наваретко,защо така изчезна пич,да не се уплаши нещо hahaha Joy
чакай да ти върна ентусиазма hahaha hahaha

# 58
Карими се събуди с ретуита....

Se la trago la tierra ?
Земятали те погълна??...въобще и нощните и туити,че не може да съ свърже с Химена по никакъв начин...точно сега... Thinking

просто ми е на много уилямчета в момента Rage Rage Rage...

# 59
DenyceLawton: #iSpy my babe @Zulay_Henao in #HOLLYWOOD woop woop #SingleMomsClub in theaters #March14 ”thanks baby!💛

Нали не мислите сериозно,че човек  ,който се е преборил с какви ли не трудности и е постигнал всичко в живота си сам,който е доказал своята грижовност и отговорност към хората на които държи,няма  да изясни взаимоотношенията си и просто така ще изостави някого???!!!
Аз не мисля така.Уважавам Уилям и съм сигурна,че ако е  решил да сключи брак и е трябвало да се   изясни ,за тази своя крачка  с някого, вече го е направил...
Другите неща,за които не спирам да си  мисля ...в късните часове..

Споделяне от буреносна Испания... Wink

Невероятна игра на Уилям в църквата ,в 13 серия..../пак автобиографични асоциации.../

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 23:11 от iss0o

Общи условия

Активация на акаунт