Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 327
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
Много съм доволна от тези кристали за коса. Heart Eyes Около 4 лв бяха мисля. Heart Eyes
Имам и пет пъти по-скъпи и уж професионални, но тези ги харесвам много повече и все към тях посягам. И миришат страхотно, и косата е много мекичка.

# 181
Здравейте! Издирвам балсам за коса на SERI от професионалната серия 1000мл, знаете ли къде в София го продават?

# 182
Тези кристали на Линеа Био и аз съм доволна от тях  Grinning

сега съм с тези и съм доволна:

http://www.ivis.bg/products_images/20130710124847rem.jpg

# 183
  • Варна
На първо четене съм разочарована от СС крема Биотен. Светлия тон ми идва тъмничък, макар да не съм бяла, но не това е проблемът: по-мазно се нанася от Гарниер ББ крем, който ползвам в момента, не видях обещаното озаряване, а мазно лъщене и се наложи да сложа пудра, която не слагам, когато съм с ББ Гарниер.

Ще му дам втори шанс, т.к. и ББ Гарниер в началото ме разочарова.

Много съм доволна от тези кристали за коса. Heart Eyes Около 4 лв бяха мисля. Heart Eyes
Имам и пет пъти по-скъпи и уж професионални, но тези ги харесвам много повече и все към тях посягам. И миришат страхотно, и косата е много мекичка.
Скрит текст:

Има ли ги в Елитис? Като свършат кристалите, които ползвам в момента, може и да пробвам тези.

# 184
  • Пловдив

А къде ги има?

# 185

А къде ги има?

И аз съм много доволна от тези кристали, правят косата много мекичка и миришат приятно, хвалих ги и в предната тема. Взех си най-голямата опаковка от Елитис, 120мл за около 13лв Wink

# 186
Елитис  Peace

# 187
Записвам се с няколко продукта, които според мен попадат в клас евтини, но качествени:

1. Nivea In-shower Body Moisturiser Skin Conditioner (или т.нар. мляко за тяло за под душа) - прекрасен продукт за мързелани. Ползвам го след фитнес, защото ме мързи да се мажа с лосион, а и губя много време. Оставя лек немазен филм върху кожата и действитлно увеличава чувството за комфорт. Много съм доволна! Определено ще повторя! Peace

Скрит текст:

2. Bilka Aqua natura Intimate gel 350 ml - интимен гел с натурална вода от краставица. Много приятен, с неутрално PH и прекрасен нежен аромат. Има си удобна помпичка и количеството е голямо, а цената беше около 6.00 лева. Чудесен! thumbsup

Скрит текст:

3. Orzene Beer за боядисана коса (шампоан и балсам) - на снимката се вижда и маската за коса, която обаче не съм ползвала. От шампоана и балсама съм много доволна. Измиват добре, а ароматът им е прекрасен и остава дълго време (измих си косата снощи, днес следобед още ухае на чисто и хубаво). Heart Eyes

Скрит текст:

# 188
  • Варна
Тези превръзки ги взех случайно, но никак не са лоши и са красиви, с едни цветенца, нищо че само аз ги виждам.  Laughing

Скрит текст:

На промоция ги взех за около 1,70 лв.

# 189
Последно си взех на Евърбел и учудващо останах доволна

# 190
  • вече Пловдив
Последно си взех на Евърбел и учудващо останах доволна
Аз ги ползвам от години и ги редувам с Либрес.

# 191
Чак сега откривам темата, страхотна и много полезна, благодаря ви  Hug

Преди 3 седмици влязох в ДМ за някакъв душ гел; детето започна да плаче и награбих буквално първото, което ми попадна, дори без да погледна марката, само видях голямо шише и че пише душ гел. Вкъщи, на спокойствие, го разгледах, ето това е: https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%BC+%D0%B4%D1%83%D1%88+% … 59.90%3B328%3B485, оказа се страхотно попадение-голяма туба за по-малко от 3лв и мирише много приятно.

Тези превръзки ги взех случайно, но никак не са лоши и са красиви, с едни цветенца, нищо че само аз ги виждам.  Laughing

Скрит текст:

На редовна цена пак не са скъпи, малко над 2лв. Виждала съм ги в две разновидности-роза и виолетка. Много съм доволна и от двата вида  Peace

# 192
  • Варна
Amazing Amazing , този душ-гел и аз го имам. Наистина е икономичен и добър.

Аз досега от години ползвах превръзките на Карина /в големи пакети от 50 бр с подарък мокри кърпички/. Обаче, нещо напоследък все попадам на едни, дето не им са добри лепенките на крилцата и май ще се откажа от тях.

# 193
Windy,на този балсам за под душа не му ли "заминава" ефекта след като се избършеш-не попива ли в хавлията?

# 194

Скрит текст:

И аз откакто ги открих преди около година ползвам само тази марка  Peace Много съм доволна  и от ежедневните Bella Teen - и те са с цветенца  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт