Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 297
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Околоочен пробиотичен крем на Биофреш .... лесен за нанасяне, бързичко попива .... за сега има лек ефект върху линиите.

# 451
Пяната на Нивеа я полза дъщеря ми. Според мен е много лека или не знам как да я обясня, но по-скоро е за бегло почистване. Или може би не ми пасва на кожата, но определено не успява да я почисти както трябва.

Точно! Със спиралата категорично не се справя - като си измия лицето приличам на панда... Laughing

# 452
Да, това е единствената разлика. Пробвала съм и двата. Един и същ хубав и невероятно мек ефект.
 Е, ако говорим дали има разлика между червеното и бялото грозде- крема с бяло грозде е в пъти по-добър Peace

Да допълня само - ако кожата е комбинирана към суха, не са достатъчно хидратиращи. За лятото обаче може и да стават. Peace

# 453
Здравейте  Hug
Може ли да ми препоръчате някакво евтино тоалетно мляко за почистване на грим, или друго нещо от което сте доволни  Peace

# 454
Здравейте  Hug
Може ли да ми препоръчате някакво евтино тоалетно мляко за почистване на грим, или друго нещо от което сте доволни  Peace

Пробвай с кокосовото масло на Икаров Peace Около 2,50 в Елитис или около 2,70 в аптеките.

От две седмици си махам грима с него и съм много доволна bowuu И стрестниците и пъпчиците минават много бързо Laughing  Но то по принцип моята кожа е много проблемна и дори мицералните води ми причиняваха проблем. ooooh! Но сега просто съм ударила джакпота  Flutter и съм страшно доволна.

# 455
  • Варна
Здравейте  Hug

Досега съм пробвала какви ли не тоал. млека на български фирми. Голямо значение какво ще избереш, според мен, няма. Взимай смело каквото и да е.

Сега ползвам това на Дева, харесва ми, че е гъсто.
Скрит текст:

# 456
За мен най-добрата база е на Сефора , но тя е около 30 лв.
Има ли фактор тази база?

# 457
Здравейте  Hug

Аз използвам вече трета опаковка от това:

Доволна съм, не ми щипе. Не оставя мазен слой, по-скоро овлажняващ, като от крем.
Но, разбира се, след него си измивам лицето и с почистващ гел, просто за да съм сигурна, че няма наистина никакъв останал грим и мръсотия по лицето ми.

# 458
Благодаря ,много   bouquet

# 459
  • Deutschland
По препоръка от тук - лилавата спирала на Мис Спорти - страхотна е. Минус за мен е, че е малко гъста консистенцията и се наслоява, но като ги разреша става супер.
Приятно изненадана съм от маслото за устни на Нивеа, с ванилия и макадамия

# 460
За мен най-добрата база е на Сефора , но тя е около 30 лв.
Има ли фактор тази база?
Не, но определено е много добра - матира перфектно, порите са оптически смалени и наистина на пипане кожата е кадифе, както е и описано.

# 461

Много съм доволна и аз, очаквах нещо прекалено вазелиново и с изкуствен аромат, а то е като масълце и ми мирише на шоколадово яйце  Laughing

# 462
По препоръка от тук - лилавата спирала на Мис Спорти - страхотна е. Минус за мен е, че е малко гъста консистенцията и се наслоява, но като ги разреша става супер.

А от къде го купувате това,дори не съм го виждала?

# 463
Засега само в ДМ съм го виждала, има и други видове Simple Smile

# 464
Здравейте  Hug
Може ли да ми препоръчате някакво евтино тоалетно мляко за почистване на грим, или друго нещо от което сте доволни  Peace

Досега съм пробвала какви ли не тоал. млека на български фирми. Голямо значение какво ще избереш, според мен, няма. Взимай смело каквото и да е.

Сега ползвам това на Дева, харесва ми, че е гъсто.
Скрит текст:

И аз го препоръчвам с две ръце. Използвам сигурно хилядна опаковка Grinning и аз си купих новия балсам на нивеа в кутийка, ванилия и макадамия. Мекичък, приятен цвят, а аромата.. влюбена съм  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт