Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 345
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Да, точно този, който е като гъба. Аз в Бургас знам на едно място, на което го има и само от там си взимам. На много малко места го намирам, а там знам че си има редовно и се презапасявам. От нищо не съм била така доволна като от него.

# 151
  • Сливен
в ДМ от днес новите крем стикове на Гарниер са на около 3.90лв и мисля,че ще я има и гъбката на Дав,гледах вчера хартиената брошура,но още не са я качили в нета,освен това и ензимната маска на Балея(беше препоръчана във форума) е намалена от 4.55лв на 3.89лв,ако не се лъжа.

# 152
  • вече Пловдив
в ДМ... и ензимната маска на Балея(беше препоръчана във форума) е намалена от 4.55лв на 3.89лв,ако не се лъжа.
Може ли снимка на ензимната маска?

# 153
Взех си новия сух крем на Гарниер против изпотяване - оранжевия с аромат на цветя май беше. Отдолу пише, че не оставя следи. Засега съм доволна - ползвам го от два дни. Много  е свеж, попива веднага - не да висиш като прани гащи с ръце нагоре, повече ми допада и от стиковете. 

# 154
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
И аз съм доволна от гъбката на Дав, но не я намирам вече.  Peace

# 155
  • Стара Загора
Ето така изглежда ензимната пилинг маска на Balea:
Скрит текст:

Иначе новите дезодоранти-крем на Garnier в DM са на цена 3.59лв. В Елитис също са намалени и цената мисля, че беше пак толкова (поне вчера бяха толкова, от днес може и да не са на промоция, защото май е в сила нова листовка).

# 156
  • Варна
Гъбките на Дав съм ги виждала в "Елитис"(не беше отдавна)

# 157
  • Варна
Купих си този крем на Дева с какао /нали го хвалихте/, мирише на шоколадова тортичка.  Heart Eyes

И този шампоан на Шаума /пак хвален/

Засега съм доволна. Снощи си измих косата с него, нарочно не сложих балсам, за да видя как ще се представи, сложих кристали Виктория Бюти, след тях напръсках косата със спрея за топлинна защита Рубелия, изсуших със сешоара, без да ползвам четка, даже в огледалото не се гледах. В резултат, косата си беше застанала както трябва, с вид на прическа.  Simple Smile Иначе всеки кичур стърчи накъдето си поиска. С чуплива коса съм.

# 158
  • Somewhere far away
И аз го имам този крем на Дева и много обичам да го ползвам - мажа си се и после си мириша ръцете през 5 минути!  hahaha Crazy

# 159
  • Варна
На Виктория бюти ли беше кремът с екстракт от охлюви,който хвалехте по-назад в темата  newsm78

# 160
На Виктория бюти ли беше кремът с екстракт от охлюви,който хвалехте по-назад в темата  newsm78

Да.

# 161
  • Варна
Мерси  Simple Smile

# 162
За къдравелките да похваля стилизраща вода за  къдрици babaria : https://www.google.bg/search?q=%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0+%D0%B7%D … .html%3B264%3B264
Купих я случайно от Елитис за 4лв и ст. По принцип използвам пяна за оформяне на къдриците, но много ми е неприятно, че усещам косата си мръсна. С други гелообразни стилизиращи продукти ми става пък лепкава. Този продукт ми привлече вниманието, защото си изглежда чиста вода. Даже не ми с вярваше, че изобщо ще има ефект, но днес я пробвах и ме изненада как хубаво се оформиха къдриците. Косата обаче остава мека и тези, които търсят силна фиксация сигурно няма да им допадне. Недостатъкът е не особено приятната миризма, но бързо изветря.

# 163
Разгледах брошурата на DM и си харесах крем на Balea за лице против тъмни петна и сенки. Точно такъв продукт си търся, въпроса ми е дали някой го е ползвал и да напише отзиви ако може.

Скрит текст:

Досега ползвах един друг околоочен крем на Balea в синя опаковка, но не забелязах някаква значителна промяна, иначе в темата го хвалеха.

# 164
Хилауронови ампули на Белеа съм ползвала и от тях съм доволна , иначе от кремовете им и аз не съм видяла ефект и вече не купувам  . Да не говоря за едни шампоани от които косата ми никога не е била толкова кльопнала.

Общи условия

Активация на акаунт