Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 281
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Бихте ли ми препоръчали  база за лице от която сте доволни?
Delia Cosmetics има 3 бази за грим, намират се последно време по много квартални магазинчета. Може да си подбереш според нуждите. Ето линк към това какво представляват. За цената им  м/у 11 и 14 лева са добри.
По принцип съм доволна от продуктите на Делия, те и Хималая са единствените от ниският клас, които допускам до лицето си.

# 496

Да попитам - някакви бежави (телесен цвят) блестящи сенки, но да са до 3 лева максимум и да са едноцветни? Гледах в Елитис, но има само комбинирани и скъпи над 4 лева Sad В евтините магазини също няма дори и бежави + комбинирани  Sad
В ДМ има моно сенки на S-he, цената е към 2.50-3лв. Имай предвид, че са дооста блестящи и може да не ти харесат. Crazy

# 497
blackpearls, къде се продават тези мокрите?
Аз моите ги поръчах онлайн, но имат и фирмени магазини:
Скрит текст:

Благодаря!

# 498
  • Стара Загора
Триците на Христина ги продават и в магазини, където продават българска козметика. Аз моите ги взимам от такъв за 2.30лв. По сайтовете съм ги виждала доста по-скъпи - 4лв.

# 499
  • Belgium
Не се сърди, човече, Христина имат цял щанд в Sky City Mall, ако ти е удобен като дестинация.

# 500
А освен тоалетни трици, някой ползвал ли е нещо друго на Христина? Поразгледах им сайта, предлагат доста неща  newsm78

# 501
  • София
В "Ремедиус" има душгелове на "Ив Роше" на промоция, май бяха по 3,85. Взех си с макадамия, но и другите аромати от серията Gardens of the World са страхотни. Ползвала съм преди 2-3 вида, само че цената им не беше за тая тема... Не знам обаче дали във всичките им аптеки я има промоцията, аз го купих от ул."Денкоглу"

# 502
  • Стара Загора
А освен тоалетни трици, някой ползвал ли е нещо друго на Христина? Поразгледах им сайта, предлагат доста неща  newsm78

Има цяла тема за козметиката на Христина - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=642869.0
Иначе аз не съм ползвала други техни продукти или поне не съм обръщала внимание ако съм използвала такива преди време.

# 503
  • Варна

Внимавай какво си пожелаваш  Sunglasses - може да се увеличава за по-детайлно разглеждане

Елитис брошура 20.03.2014 - 03.04.2014 - стр. 1
Елитис брошура 20.03.2014 - 03.04.2014 - стр. 2

Благодаря!   bouquet

Ама нищо не си харесах, освен кремовете за ръце. Някой ползвал ли тези е на Farmasi? За пръв път ги виждам.

# 504
Ама нищо не си харесах, освен кремовете за ръце. Някой ползвал ли тези е на Farmasi? За пръв път ги виждам.
На тази марка имам само 2 лака за нокти, обаче не са върхът. Дано някой се включи и с мнение за кремовете.

# 505
  • Варна
На тази марка имам само 2 лака за нокти, обаче не са върхът. Дано някой се включи и с мнение за кремовете.

Да, лаковете им и аз не ги харесвам. Рядко се лакирам, но от по-евтините лакове Gabrini хич не са лоши.
Обаче, имах тяхна пудра, излезе много хубава за цената си под 3 лв.

# 506
Поръчах цяла торба продукти на Христина (трици за лице, душ-гел, лосион, скраб за тяло, измиващ крем, маски за коса). Утре ще дойдат и нямам търпение да ги пробвам. Веднага, щом имам впечатления, ще пиша! Peace

# 507
Не се сърди, човече, Христина имат цял щанд в Sky City Mall, ако ти е удобен като дестинация.

Хич не ми е удобен, но благодаря за информацията, ще се ходи някой път  Hug

# 508
 Някоя руса дама изпозвала  ли е парфюм "Грациела"? Един лилав и евтин, но много траен и силен...
Не ми се смейте, моля - забелязала съм че страшно отива на брюнетки. И днес напр. една колежка, естествено чернокоса, дойде с него...направо сърцето ми се влюби Laughing Та, много искам да си го купя но си мисля че на блондинки няма да отива.... Tired Някоя руса дама използвала ли го е и да е доволна от ефекта?  newsm78

# 509
щом ти харесва, няма значение цвета на косата ти, вземи си го  Wink

Общи условия

Активация на акаунт