Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 220
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Не мога да се пречупя да си взема козметика от магазин за левче. Страх ме е да не ми излязат пъпки или да ми сълзят очите.
Рискувала ли е някоя от вас, доволна ли е и какво си е взела?  Simple Smile

моля, продължавай да се страхуваш  Wink
влез в дм, в лили, в аптека, в супер и си вземи нещо за 2 х 1 лв., не за лев
китайски, турски, неясни български продукти ... недей

# 571
Така и правя.
Да не съм изпуснала нещо затова питам.
От левче си взех за 1 лв дебела хартиена пила за нокти. Подобна във Фантастико беше 4 лв. Освен да не пили хубаво, няма какво да ми увреди/повреди.  Peace

# 572
  • Перник
Така и правя.
Да не съм изпуснала нещо затова питам.
От левче си взех за 1 лв дебела хартиена пила за нокти. Подобна във Фантастико беше 4 лв. Освен да не пили хубаво, няма какво да ми увреди/повреди.  Peace

Точно така - пила, четка, огледало, разни предмети за домакинството - това купувам от "левчето". Козметика и препарати - в никакъв случай  Naughty

Някой питаше за витамини - аз пия мултивитамини Допелхерц от А до Я и със същото име на Абофарма. Доволна съм и от 2-та вида (отразяват се добре на ноктите ми), но последните са малко по-евтини.  Peace

# 573
Не мога да се пречупя да си взема козметика от магазин за левче. Страх ме е да не ми излязат пъпки или да ми сълзят очите.
Рискувала ли е някоя от вас, доволна ли е и какво си е взела?  Simple Smile

Спирала, сенки и лакове.
Спиралата беше страхотна, катранено черна и удължаваща, точно като тези дето ги рекламират. Не се и размазваше освен в първите 5  минути  Laughing единственият проблем беше че падне ли на кожата, трябва да се остави да засъхне и така да се махне с кърпичка..иначе се размазваше доста зле.

Сенките също бяха чудестни, никакви вредни ефекти, въпреки, че кожата ми е супер чувствителна.
Дори и лаковете изтрайват седмица.

Само фон дьо тените и коректорите са зле, с изключение сега на един баолиш, коректор, който противно на очакванията ми много добре се разбира с  кожата ми Laughing

Това което аз не мога да си позволя пък да купя е тоалетни млека от тези магазини.

Но, кремовете, тези на Арома също са качествени, т.е. в тези магазини не са ментета  Peace

Единственият парфюм, който съм си купувала от там е този Люляка. Него в Елитис и Лили не мога да го намеря, а пък е хубав...и както се разбра, защото е за износ  Joy

# 574
На мен ми е определяща най-вече хигиената на продукта, чистотата. Тоест да съм сигурна, че не е отварян и пробван. не ми е проблем, че е китайско и че струва стотинки. Дълги години си купувах и си ползвах една пудра от левчетата.

# 575
Аз не виждам проблем ако продукта е запечатан

# 576
Аз не виждам проблем ако продукта е запечатан

newsm10 Именно!!! И аз съм  на това мнение....отчасти де ^^

# 577
Рискувала ли е някоя от вас, доволна ли е и какво си е взела?  Simple Smile

От ШИХО-то съм взимала сенки за 1,50,чудесни и с блясък, добре пигментирани.1,50лв. Върнах се и изкупих доста,които подарих на колежки,които харесаха моите. Червила- не. Козметика- само българска, на Арома или др.известни фирми, на безизвестни-не. Маски за коса също съм взимала, почистващи препарати , сапуни за пране и с-у петна...

# 578
Козметика и препарат в магазините за левче, същите ги има и в Лекси и ДМ  , защо да не ги вземам от там , ако ги харесам разбира се , който не се случва често . Нямам навика да пазаря козметика от там , но острилка за моливи си купих хубава, но пила с ножче за кожички , пилата се разпадна покритието на ноктите ми , и я счупих , а ножчето си го ползвам. Лак голден роуз , дали о там или от другаде, все си е същия .

# 579
Не споря, това е личното ми мнение  Wink
като бг козметика от левчето нямах предвид Арома, а една друга бг марка /простете, избяга ми името/, но нея съм я виждала най-вече там и ако не се лъжа Лекси беше пуснала линк с гадни съставки в различни марки - тази марка фигурираше през ред; също ме притеснява състава на китайските продукти, а и в магазина за левче /или поне тези около мен/, всеки си отваря както и каквото си иска
иначе аз влизам и пазарувам от такива магазини, но други неща - дори най-удобният ми сутиен в момента е от там  Flutter; домашни потреби, посуда, неща за градината /саксии, не друго  Mr. Green/, ластици за коса и подобни ...
но Арома и т. н. - в дм или в супера, ако ще и да е с 50 ст. по-скъпо  Naughty

# 580
Сдобих се с този чудесен лак на Golden Rose Rich Color. Взех го за 2.00лв. и не мога да се оплача.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/03/blog-post_29.html

аз имам същия лак само че в друг цвят и аз съм много доволна... цвета е розово- червен и е траен...Четката е много удобна широка и с едно покриване цвета е плътен,  относно цена качество лака си струва!  Peace

Относно магазините по левче не рискувам с козметика, стоки за дома да но не и неща които ще се докосват до лицето ми Simple Smile  Wink

# 581
bubanka, надявам се, че марката не е Христина, защото аз пък влизам да ги похваля.

По-точно един техен продукт - ексфолината с аромат на ягоди и сметана. Освен чудесния аромат, за който всички вероятно се досещат от името, много ми хареса, че в съдържанието на продукта има и някаква разпенваща съставка. Ексфолиантът се нанася чудесно, разпенва се леко върху кожата, частиците са фини и не прежулват кожата, както и не пресушават след това. Може би един от най-добрите ексфолианти, които съм купувала. Харесва ми повече от захарните на Refan, както и от тези на Natalia, които при това се водят био и изобщо не са за тази тема, защото цената им е десетократно по-висока. Определено ще опитам и други аромати! Много, много ми харесва този продукт. Препоръчвам! Peace

# 582
bubanka, надявам се, че марката не е Христина, защото аз пък влизам да ги похваля.

не, друга беше марката
за Христина козметологът, който пише понякога във форума, не се изказва добре
аз ползвам от мокрите трици и съм 100% убедена, че не са изписани всички съставки на етикета -най-малкото липсва парфюм, който е очевиден; не съм недоволна обаче, ще продължа да ги ползвам
има и тема за Христина, ако искаш, напиши и там впечатленията си

# 583
за Христина козметологът, който пише понякога във форума, не се изказва добре
аз ползвам от мокрите трици и съм 100% убедена, че не са изписани всички съставки на етикета -най-малкото липсва парфюм, който е очевиден; не съм недоволна обаче, ще продължа да ги ползвам
има и тема за Христина, ако искаш, напиши и там впечатленията си

Кой е този козметолог? Thinking
Наличието на аромати е повече от ясно, но повечето неща, които поръчах, са ОК за цената си. Само един измиващ гел не ми хареса, но не писах за него, понеже темата е за нещата , които харесваме.

# 584

То па еле в ДМ , при наличието на 100 мостри , жените пак отварят и ровят като кокошки и почти всичко е отваряно . Китайска козметика не бих си взела , но съм ,други неща ,които купувам от другаде ,а там сами ми по-евтини , защото пък не .

Общи условия

Активация на акаунт