Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 254

• 41 188
  • 755
  •   1
Отговори
# 675

Мартичка,

Щом са оскъдни виртуалните подаръци, ето още, само не проявявай друг
характер, освен познатия ни.
Скрит текст:

[/b]

# 676

Малко красота с Енгин !

Аз пък ще си гледам „Kara Para Aşk” кой каквото и да  казва.

Твърдо вярвам първо в професионализма както на Енгин, така и на Туба.

Времето ще покаже.

Varna72  Two Hearts благодаря за споделените мисли.

Елинор  Two Hearts love001 Това се казва подарък - на тутъкси ги обувам и отивам на дискотека ...

Нушке - Теменужке  Two Hearts това за "бабата" да знаеш, че го прочетох, но не го запомних Grinning  Шегувам се естествено !

Дилеми  Two Hearts

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 21:56 от Марта_49

# 677
Бях се отплеснала малко  в "дизайнерска дейност",но вие не сте сменили темата.Днес сте много приказливи-приятно е да ви чете човек и след това да разсъждава.
Варна,напълно съм съгласна с теб. В момента гледам два сериала по сценарии на дамите,които очакваме да ни смаят с нещо нестандартно. Главното, на което залагат е наистина  известността и талантливото представяне на актьорския състав.  В КАРАДАИ наистина  им се получава да поддържат висок рейтинг,другия лично аз нямам търпение да свърши. Много ми се иска Енгин и Туба да извадят печелившата карта и да ни изненадат приятно и най-вече да ни впечатлят с ансамблова игра. Да се получи химия ли, синегрия ли, не знам,но мечтая да видя една силна игра, един прекрасен дует, а не да слушам отделни арии, изпълнени блестящо,но създаващи усещане за дисхармония. Дано Енгин даде от своя живец и да одухотвори това красиво момиче. При него таланта и енергията стигат  и за двамата.

# 678
Марта, добре че съм уцелила номера на обувките,та да
танцуваш спокойно на дансинга newsm68 newsm08

Скрит текст:
Браво на Григор за победата над Анди Мъри в Акапулко!

# 679
  • Пловдив

Имате поздрави от Йомер - всички пишещи днес.

# 680
Марианка Hug поздрав и от Текин  Heart Eyes ooooh!

# 681

Да си призная къде бях зачезнала днес  - опитвах се да събера снимки и музика за нов клип.

Върху „Kara Para Aşk”.

Ама ... не потръгна.

Като започнах "КВФ" идеите идваха почти със всяка серия и не само. Имам сигурно повече от  сто клипа общо в Дейлито и Ютуб.

Дано бъда провокирана отново със старта на   „Kara Para Aşk” .

Имам музиката - трябват ми кадрите. Да се  надявам, че ще се случат нещата.

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 22:28 от Марта_49

# 682
  • София
Лека нощ!

Скрит текст:

http://medyanoz.org/haber/1670/Bi-Kucuk-Eylul-Meselesi-Ne-Kadar- … mp;action_ref_map

Доколкото разбрах - брой зрители на БКЕМ през 1-ва и 2-ра седмица на прожекции на филма.

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 22:32 от Dilemi

# 683
Дилеми Hug лека нощ! Heart Eyes

# 684

Снимки зад кадър, от  ENGINcilerr (Engin Akyürek)

# 685

Ох, че хубав този Текин/Енгин бееееее... Хайде, вземам си го и... Лека нощ!

# 686
Дилеми - изпращам ти един четец да ти прочете приказка, която да слушаш със затворени очи...

# 687
Дами ,срам ме е ,че не съм в час и не познавам турското кино за разлика от вас. Hug
Ако напиша това ,което мисля и чувствам,ако направя анализ на прочетеното и тръгна да ви поздравявам като Марта-само 2-3 дами ,заслужавате вниманието ми ,като фенки на Енгин.
Моля,гледайте си сериалите и бъдете любезни ,да не влизате в роли ,непресъщи за вас и амплоато ви.
Моля ,намерете си мястото и го отстоявайте !

# 688

Целувка за лека нощ от Керим !

Също и от Мустафа Булут !

А от мен с любов  към любимия актьор  ...

Engin Akyurek - with love

# 689
Дами ,срам ме е ,че не съм в час и не познавам турското кино за разлика от вас. Hug
Ако напиша това ,което мисля и чувствам,ако направя анализ на прочетеното и тръгна да ви поздравявам като Марта-само 2-3 дами ,заслужавате вниманието ми ,като фенки на Енгин.
Моля,гледайте си сериалите и бъдете любезни ,да не влизате в роли ,непресъщи за вас и амплоато ви.
Моля ,намерете си мястото и го отстоявайте !

Дочи, направо ме изуми #Crazy не знаех, че фенките на Енгин
са само 2-3 newsm78 Поне ни кажи кои са newsm78

Общи условия

Активация на акаунт