Отговори
# 210
  • У дома :)
Габи Hug Heart EyesТути Hug Heart EyesПавлинче Hug Heart Eyes

# 211
  • Варненска клюкарка

Много шик Джейда Heart Eyes

# 212
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out да и се невиди на мамата ,от вчера не ме обича и ме изхвърля все навън и ми затрива написаното преди да го постна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 213
  • Още у мъглата ...
Хайдеее,Марчето ни турна у витрината за компютърни технологии  hahaha hahaha hahaha
Малииии,тоя бил свалил 17 кг за 45 дни с помощта на диетолог и лекар .Заради новата си роля във филм.Та филма бил  за млада футболна надежда,която се мъчи да пробие в Шампионска лига,но по време на мач получава контузия и се парализира,филма щял да се появи на 14 Април в Турция  Peace

Олелеее, трябва да си доста добър, за да изиграеш парализиран  Peace Браво  Hug Peace

# 214
  • Още у мъглата ...
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out да и се невиди на мамата ,от вчера не ме обича и ме изхвърля все навън и ми затрива написаното преди да го постна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Hug Hug Hug
Да не би да се бъгясва нещо за чужбинско newsm78, тук няма проблем  Peace

# 215
  • У дома :)
Хайдеее,Марчето ни турна у витрината за компютърни технологии  hahaha hahaha hahaha
Малииии,тоя бил свалил 17 кг за 45 дни с помощта на диетолог и лекар .Заради новата си роля във филм.Та филма бил  за млада футболна надежда,която се мъчи да пробие в Шампионска лига,но по време на мач получава контузия и се парализира,филма щял да се появи на 14 Април в Турция  Peace

леле Ирка, аз гледах трейлър някакъв на тоя филм,това момче как си играе ролята само, не е истина просто,много е добър Peace

# 216
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джено, докат не си напишеш титлата Нарцис нема ми говориш...направо съм ти се напрегнала... Naughty Оня ден се сърдиш, че си си така...сега се прайш на Дора Габе... ooooh!

Бай дъ уей...ако не я искаш...още мога да те залича от 1-ва стра.

Кат видим Дора Габе и се си мислим, че нещо за мен говориш   Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Добре де...прайм н и се тукя на Саманта Фокс... Joy Joy Joy Joy

Джено,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ан' тъй... Laughing Laughing Laughing

# 217
Hug Hug Hug
Да не би да се бъгясва нещо за чужбинско newsm78, тук няма проблем  Peace
незнам,ама мЪ напрега мноУ 

# 218
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ааааа, чей ти кажем за ОПС (за последно) кой разбрал, разбрал...Оперативна Памет на системата. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 219
  • По света и в нас.
 tiptoe Пак ви изпуснах Embarassed

# 220
  • Още у мъглата ...
Джено, докат не си напишеш титлата Нарцис нема ми говориш...направо съм ти се напрегнала... Naughty Оня ден се сърдиш, че си си така...сега се прайш на Дора Габе... ooooh!

Бай дъ уей...ако не я искаш...още мога да те залича от 1-ва стра.

Кат видим Дора Габе и се си мислим, че нещо за мен говориш   Laughing Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Добре де...прайм н и се тукя на Саманта Фокс... Joy Joy Joy Joy

Джено,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ан' тъй... Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 221
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 222

Олелеее, трябва да си доста добър, за да изиграеш парализиран  Peace Браво  Hug Peace

Аз и в ПО го харесвам как играе този Метин , добър е

# 223
# 224
  • Варненска клюкарка

леле Ирка, аз гледах трейлър някакъв на тоя филм,това момче как си играе ролята само, не е истина просто,много е добър Peace

И аз го  видях рекламния клип...тръпки ме полазиха чак от гледката...наистина е много добър Peace

Общи условия

Активация на акаунт