Отговори
# 90
Гале,само твой си е не ми харесва  Naughty

# 91
# 92
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добра вечер, Прекраснички ФЕМИРКИ, ХАЗАТАЙКИ, флашки, гига и тера байти  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug, брях какво е това чудо вчера,, тцтцтцтцтцтцтц как може до такава степен чак да се обиждат хора, грозно е - ама ние сме си най най най най и пак НАЙ
Сега да благодаря на Зизу и на Габи, за новият дом - хубав, по-хубав, най-хубав,  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

така и понеже незнам за какво иде реч преди мен, ама КГ ми отнема време  Joy Joy Joy Joy на 51-ви епизод съм не остава до 80-ти, та се връщам на 20стр в предната тема, да видя какво аджеба сте писали в тези 40 стр до тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Малко музика искате ли  Hug Hug Hug Hug Hug, от къде ли съм я чула  Wink Wink Wink

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 20:03 от МарМиши-ВИП-намбър-7

# 93
  • Варненска клюкарка
Помните ли как Неси беше превела в Т преди десетина дни, че влюбените Чаатай и Серенай след завръщането от Улудаа, отишли за 2 дни в Измир да си починат  и били видени в някакво заведение да си гукат влюбено на масата Crazy

Е вярно е за Измир, ама само дето не са Серка и Ча , а  Мира и Яман....както друг път  Peace Обичайното- отново кадри от серията се тълкуват по темата със съчмалогиите дето тресат тийновете, ама е заразно, щото и драскачите прихващат от тях  ooooh!

# 94
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
За киноманиаците  Grinning

Скрит текст:

ууу чудно, Джейни, благодаря  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 95
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

е няма как да не ретуитна, прекрасна и много красива,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 96
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
хади анализОт Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Слъчнев ден в двора на унитУ...Фтички пеят (Серка още я нема за тва Mr. Green), не е нужно си закопчаваш скафандъра до горе...мой си покайш новите парцалки...ехееееее...кееееееф...так си мисли Ферка докат сЪ набира към спиркята... Heart Eyes Ни щеш ли, дис момнет звъни тела и тя  се едно ток я шибна в петичките...бързо дига, че Чепиков мой да е турнал СРС-Ту. Crazy
Аооооуууу...кай ма пача...за ко ме търсиш ся...оная Гюна кай къде си ма Феро, Фера кай у дворчето....къде да съм...не съм тръх=гнала на прием у посолството...Гюна кай върни се веднагически у оня хангар дет бехме ся и ми земи герданчету дет съм опущила докат си мисля за Корайката...мноооу ми е ценен начи...татю ми го купи и ако не е на менИ, че ме шиба с коприва по стъпалцатаааа... ooooh! Фера се лови за главата и си кай, чИ тоя миндил бащай по зле от Чепика и се запъти към аулата...ко станало пътя е без значение...напрау се пренасяме на самото мЕсто и опппсссс, Емко на хоризонтя окачил троловете на бюрцето в процес "Изчакване" на Ферка... Heart Eyes
И така Ферка влезнА в орбитата на Емко и зе да дири герданчитУ...пъ се дупи там в поза летище, па Емко и седнал изодзадзе и сао си мисли за напрежението дет му се образува в орейтИ...и те така сао си мисли че от тия пози Баба му родила Бена... Grinning Grinning Grinning
Ферка съ дига от земята и само кай...ко гледаш бе...? Ти некъф маняк ли си? Я беги бърже да минем, че ей ся татю ше ми се обади и ше кай "Ферке къде си", а на мене ше ми прозвучи кат повик за мисия в Афганистан...също Никита съм, а татю от 1-ви отдел...трее се обадим бърже..."
Емко сао гледа и не мой поверва, па яз се отплеснах у подробности...
Та разбраха сЪ и Фрка речи да си ходи...и аха да фанИ дръжката и некой клопна мандалцетУ и ся на никъде...лелелеллеле ква драма...един час дириме обхват на тела, че Майкъл Чепиков от 1-ви отдел ше звъъни и ако не дигне ше я прай статус "ликвидация" #Crazy #Crazy #Crazy
Емко кай...стига си ми пресилвала израза...ко толко кат не се прибереш? Яз не се прибирам с месеци и голем праз...кви са тия номера от яслата...?
Ферка се напрегна и кай на Емко...ко знайш ти за менИ бе...знайш ли кво задружно фемили сме нии кат се събереме у Етилер...па един без друг не вИчерками...сао ако татю е зает, че има мноооу важен бизнес...сега как ше оправдавам пред него... ooooh! ooooh! ooooh!
Емко кай, че нещата ше се оправат...Фера пита КУГААААААААА??? Rolling Eyes
Емко речи да я снима...че убавица Гица ше я показва у ХилсО да се види колко е вървежен... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ферка кай дай да видим ка съм излезнала....приличам ли вечИ на умрела, че ся кат се приберем тва ме чака...и те така се присегна и докосна емко и той вИднага се сети за напрежениетооо... Whistling
Ама пуст късмет баш ся ги отвориха.... #Cussing out
Ко стана после...ше кажем друг път,... Whistling Whistling Whistling Whistling[/b]

ох бе Зизу, къде ги мислиш, значииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 97
Ивче, помня, даже и в хотел бяха отседнали а всъщност са Мира, и Яман, и ще пренощуват в хотелска стая(според озета)а драскачите даже не ми се коментират. Тръгнали да ловят зайци със снимки от сета. Joy
Мариетке. Hug

# 98
  • У Диспансера ...♥♥♥
Марче Hug Heart Eyes ти много се влачиш с КГ,аз колко след теб почнах,и вече съм на 54 еп. Joy Joy Joy Joy Разбраха кой е убил Фарат ,и се целунаха най-сетне Джемрела и Кузю,ма то една целувка  ooooh! ooooh! ooooh! Той такива угризения имаше,все едно спал с нея  ooooh! ooooh! ooooh!

# 99
Ква е тая сметка вика столовете ли изядохме  Mr. Green

# 100
  • У Диспансера ...♥♥♥

Да зафаля вече Зизуна  Hug Heart Eyes
Гъбка  Heart Eyes Hug за чудните кончета  Hug

# 101
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нали се прави на гъзар,едва плати,ама много отворен иначе  Crossing Arms

# 102
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гиземката,преди разкрасителните процедури ,и след тях  ooooh!

# 103
  • Варненска клюкарка
Нали се прави на гъзар,едва плати,ама много отворен иначе  Crossing Arms

Ами като чепика в една друга позната история- по един гол г*з дето има една приказка, ама иначе отворко....ще плащал ooooh!

# 104

Дзааааккккк  Mr. Green Mr. Green Mr. Green newsm53

Общи условия

Активация на акаунт