Приятно ми е Светла!
добре дошла
,гледам няколко ника седят на балкона ежедневно и тъкмо днес си виках дали не е време вече да ви призовем в лоното на всеобщата лудост
.
и аз като теб имах почти две теми да чета и докато ги изчетох и забравих за кво идеше реч
ни щъ толта,аз само отбелязвам,че много добре изглежда,харесвам красиво снимана храна
добре дошла
,гледам няколко ника седят на балкона ежедневно и тъкмо днес си виках дали не е време вече да ви призовем в лоното на всеобщата лудост
.
и аз като теб имах почти две теми да чета и докато ги изчетох и забравих за кво идеше реч
ни щъ толта,аз само отбелязвам,че много добре изглежда,харесвам красиво снимана храна 
Тези дни се канех да ти пиша на ЛС че те гледам на балкона, и ахааа да го направя, ама големи нерви ми образуваха някакви елементи от други дворове и се размина....Сигурно си прочела и знаеш....
включвай се, тука както виждаш сме си една говорилня и май най-малко за АФК тговорим
Абе каквото ти е казваш си го- и за АФК и за друго....

,бързо оздравяване на Цецко
,те тези вируси са така,един като те хване,да ти отслаби имунитетат и после те лепва всеки следващ,който се зададе 
,много съжалявам за починалата ти приятелка,в такива случай каквито и думи да се изкажат няма как да притъпят това,което чувстваш

Ренка

Един се престраши и дойде ,адеее и той почна.
И така след минути цялата смяна беше около мен!!!Невероятни бисери ............. Препоръчани теми