Отговори
# 585
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лин Heart Eyes Hug тя Дани .дневна смяна бе ,ти къде я прати да нощува там  hahaha hahaha hahaha
Светле  Hug добре дошла Hug Hug
Абе чудя се ,защо  не слизате от тоя балкон ,елате и се забавлявайте  Joy Joy Joy
Страх ги е...пък и са срамливи... hahaha hahaha hahaha

# 586
  • Варненска клюкарка
Благодаря ви за топлото посрещане!!! Hug Hug Hug Hug
Тук винаги  се забавлявам! Снощи направо бяхте невероятни,то беше голямо забавление! Бях на работа и през почивката  реших да прегледам темата,чета и се хиля като ненормална,колегите ме гледат и се споглеждат  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Един се престраши и дойде ,адеее и той почна. Joy Joy JoyИ така след минути цялата смяна беше около мен!!!Невероятни бисери .............

Представям си ако сте нацелили за четене на Зизуня анализа, щото пък аз го четох на мъжа ми и се заливахме от смях, ама той щото е в час със съдържанието на АФК- 3 години са това къде ще ходи, че няма да е в час hahaha

# 587
Аз чакам всеки момент от тераскЯта да се капичне pepa-pepa Laughing Laughing Laughing

# 588
В другата тема има преводи за Ча, от 40 страница започват синтезираните.
 s70n, добре дошла. Hug
Звездичкеееее. Hug

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 20:07 от Neidjal

# 589
Светле,ко имаш някой готин колега го пращай при мене  Mr. Green

# 590
Благодаря ви за топлото посрещане!!! Hug Hug Hug Hug
Тук винаги  се забавлявам! Снощи направо бяхте невероятни,то беше голямо забавление! Бях на работа и през почивката  реших да прегледам темата,чета и се хиля като ненормална,колегите ме гледат и се споглеждат  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Един се престраши и дойде ,адеее и той почна. Joy Joy JoyИ така след минути цялата смяна беше около мен!!!Невероятни бисери .............

Представям си ако сте нацелили за четене на Зизуня анализа, щото пък аз го четох на мъжа ми и се заливахме от смях, ама той щото е в час със съдържанието на АФК- 3 години са това къде ще ходи, че няма да е в час hahaha
Бел не ме излагай така пред милото молим те...тоя вчерашния анализ...мани къде писан на маймуница, пък и грешка до грешка...ама немах време да проверявам ...викам си те ше разберат кода... Joy Joy hahaha

# 591
  • Варненска клюкарка
Оф, пък аз още не съм приготвила рИкламите. Laughing Laughing Laughing

Дани Heart Eyes Илденце Heart Eyes

Светле, Heart Eyes чакай някой да пусне неква фотка и мой си откараме 20-30 стр, по нея... Joy Joy Joy

Оххх не съм и предполагала, че един ден ще очаквам реклами с нетърпение, ама Зизуня направо ми обърна предстаните за поднасянето на такива с краката на горе hahaha

пп Зиз мъжо ми ти е фен, нали съм ти казвала, че и друг път сме се хилотили на анализите Laughing

# 592

Ииииии, умната с коментарното студио, че след Кузю и Гуню Joy да не тичам пак през глава докато Ви изчета.

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 21:12 от Neidjal

# 593
Няма бе душко..  Cry Cry Cry Cry Cry няма с какво да си изплакне човек окото....  smile3518 smile3518

# 594
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,прати ма у другия двор и направо са напрегнах  ooooh! ooooh! ooooh!

# 595
Светле, добре дошла и от мен.  Hug

# 596
Няма бе душко..  Cry Cry Cry Cry Cry няма с какво да си изплакне човек окото....  smile3518 smile3518
ееее много лошо така  ooooh!  добре,че си имам олтарчета  Whistling

# 597
Наде,прати ма у другия двор и направо са напрегнах  ooooh! ooooh! ooooh!
Скъпа, недей, spoko чети само преводите.

# 598
Охх,туй много яко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
Ауууууу Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илде Hug Heart Eyes

# 599
Я за Бел една рИклама бонус Laughing Laughing Laughing

(Баба и внуче на портичката...иде съседка...) Grinning

Бабата- идем с малкия от курс по фармацевтика...много е умен.
Кажи баба..."Се-ро-гон"
Съседката- браво, браво...знаеш къде да го насочиш...ама то и детенцетУ умно...

(Серогон...най-новия препарат на Райд) Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт