Бунгала в Ахтопол 2014 г.

• 139 374
  • 688
  •   2
Отговори
# 195
Az pak da popitam ,nqkoi s nqkakva informaciq za "Raiski kat"Interesuva me razpolojenieto im,a i vsqkakva druga informaciq.

# 196
Az pak da popitam ,nqkoi s nqkakva informaciq za "Raiski kat"Interesuva me razpolojenieto im,a i vsqkakva druga informaciq.

ако прочетеш темата от стр 1 ще получиш отговори на всички въпроси, не са много 13стр. са само , пробвай Simple Smile

# 197

ако прочетеш темата от стр 1 ще получиш отговори на всички въпроси, не са много 13стр. са само , пробвай Simple Smile
pregledah gi ,no ne otkrih informaciqta ,koqto me interesuva. Wink

# 198
Здравейте, имате ли представа кои са тези бунгала? https://www.youtube.com/watch?v=9RNoHPxgHZs

# 199
Здравейте!  Simple Smile А за бунгалата на почивна база Котвата някой има ли пресни впечатления? В сайта пише,че цената през слабия сезон е 20 лв. за бунгало,а ние ще ходим септември.Видя ми се добро като цена,но дали е хубаво?

# 200
  • Русе
Миналата година бяхме там и като цяло ни хареса. Вътре не са нищо особено бунгалата. Но мен ме грабнаха заради хубавата веранда отпред имаше маса със диванче и 2 стола от тези пластмасовите по заведенията. Между всеки 2 бунгала има мивка удобна ако ще си приготвяте храна на тераската. Равно е което беше от голямо значение за мен за да не мисля децата и да могат да тичат на воля и на площадката си играха също въпреки че съоръженията не бяха кой знае какво.

# 201
  • София
Някой сеща ли се дали на Силитур разрешават дом. любимци ?

# 202
Миналата година бяхме там и като цяло ни хареса. Вътре не са нищо особено бунгалата. Но мен ме грабнаха заради хубавата веранда отпред имаше маса със диванче и 2 стола от тези пластмасовите по заведенията. Между всеки 2 бунгала има мивка удобна ако ще си приготвяте храна на тераската. Равно е което беше от голямо значение за мен за да не мисля децата и да могат да тичат на воля и на площадката си играха също въпреки че съоръженията не бяха кой знае какво.

Ива,благодаря за мнението.Ако не е нахално да попитам със самостоятелен санитарен възел са тези бунгала,нали? И пише,че са на 200 м от плажа? Благодаря предварително! никога не съм ходила в Ахтопол досега,мненията са различни,на едни им било студено вечер,на други много и м харесва,но мисля да рискувам.А на бунгало искам,защото ще мъкна и малко кученце  Simple Smile

# 203
  • Русе
Да имат си баня с тоалетна към тях, но учудващо за мен беше на мивката беше позициониран подвижния душ и се ползваше вместо чучур и малко трудничко е да си измиеш зъбите с душа и все пак успяхме  Grinning Grinning
За разстояние до плажа не мога да кажа защото аз с моите деца и многото багаж покрай тях и на 20 м да ми е плажа ми се увижда. Ние ходихме на Силистар 2 пъти но се плаща по 4 лв на ден за паркинг там. После открихме плажа на бившия къмпинг Нестинарка, сега дори има и някакви хотели построени там, ноооо самия плаж е разкошен за деца много плитко, много спокойна вода и децата дори влизаха на червен флаг вълничките там бяха само на по педя височина.
Тази година резервирахме бунгало на Китен, но на плаж май пак ще си ходим на Нестинарка.

# 204
Дочух, че имали проблеми с изхвърлянето на кофите с боклук и били заринати...Моля, ако някой е в Ахтопол да пише вярно ли е това? Плажа чисти ли се? Да не взема да съжалявам, че отивам там!!! То време не остана. Далеч ли е къмпинг Нестинарка от Ахтопол? Не съм ходила, а за Силистар тази година вече е 5 лв... Cry

# 205
  • Sofia
Някой знае ли фамилните бунгала в Силитур колко точно легла имат и как са разположени?
Тази Нестинарка на картата ми се вижда далечко. Колко време се пътува до там?

# 206
  • Plovdiv
Някой знае ли фамилните бунгала в Силитур колко точно легла имат и как са разположени?
Savina в неделя заминаваме там /в Силитур/, ще бъдем във фамилно бунгало и ще мога да дам прясно и актуално инфо  Grinning

# 207
Кофите действително преливат, не се събират редовно! Плажа и морето са сравнително чисти, ние днес си заминаваме.

# 208
  • Русе

Около 15 минути с кола.

# 209
  • Пловдив
Вчера се изкушавах да снимам точно преливащите кофи за боклук до бунгалата. Боклуците извън кофите са повече отколкото в тях. Плажът иначе е сравнително чист. Самата инфраструктура около бунгалата е смайваща, особено така нареченият път до тях. Фамилните бунгала са с две помещения с по две легла и баня и тоалетна в едно. Едното помещение е много малко, другото е по-голямо с маса, гардероб, шкаф, телевизор.

Общи условия

Активация на акаунт