Бунгала в Ахтопол 2014 г.

• 139 289
  • 688
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Във Вестони е 30% отстъпката за деца.

# 406
Здравейте!Ние сме резервирали места на Слънчев ден от 24. 07 до 01.08. Ще се радвам, ако някой изкаже мнение за
тези бунгала.

# 407
Ще сме на Слънчев ден с двете си деца, едното е на 6 годинки,а другото на1 г. и 6 м. Дано има много деца, за да прекарат добре малките.

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 17:59 от kasheva

# 408
  • София
Ще сме на Слънчев ден с двете си деца, едното е на 6 годинки,а другото на1 г. и 6 м. Дано има много деца, за да прекарат добре малките.

В темата има много мнения за Слънчев ден, но аз ще се отчета след 02, юли.Simple Smile

# 409
Благодаря предварително. И приятна почивка Simple Smile

# 410
  • Ямбол
А почиващи в бунгала/станция Александрови има ли?

# 411
Здравейте! За първи път тази година ще ходим в Ахтопол. Резервирах в бунгала Зеленика. Някой има ли информация за тях?

# 412
  • Пловдив
Не мен ми изникна един въпрос посред нощ. Плажът до бунгалата на "Слънчев ден" хубав ли е? Чадъри има ли платени някакви, шезлонги? Или си е свободна зона?

# 413
Не мен ми изникна един въпрос посред нощ. Плажът до бунгалата на "Слънчев ден" хубав ли е? Чадъри има ли платени някакви, шезлонги? Или си е свободна зона?
Има и платени чадъри(болшинството), и свободна зона, която е претъпкана, разбира се. Има шезлонги. Ние винаги си плащаме чадър, поне в малка степен защитава от газещи по главата ти индивиди Sunglasses . През август, докъм 20-ти е най-голям гъч, после маалко по-спокойно е сякаш, но е относително.

# 414
  • Пловдив
С моето домочадие трябва да съм на първа линия, за да следя да не се издавят, та ще ползвам чадър тогава платен. Мерси за отговора!

# 415
Здравейте ..... и аз се записвам в тази темичка да следя .....навихме се и ние на бунгала точно заради децата, че ми омръзна да ги държим за ръка да не ги бутне някоя кола .... да не стане еди кое си и т.н. ....надявам се да потичат вечер на воля докато аз си седя на верандата, не права до тях като надзирател.....та така да попитам .... от коментарите ви се спрях на бунгалата Вестони или Слънчев ден.....някой да помогне с телефони за връзка .....в нета като ги чукна и ми излизат или booking.com или pochivka.com  #2gunfire  все такива някакви ....искам директни телефони да си говоря ....може ли някой да помогне? newsm78

# 416
  • София
Влязох със същото питане - как да се свържа с Вестони?

# 417
  • София
Поправям се - намерих телефон: 0888608843
За целия юли и до края на август е пълно Sad

# 418
Обадете се на "Силитур" ("Силистар" , в Почивка бг. са на първа позиция мисля) , те са заедно с "Вестони" (в един двор). Бунгалата са същите, просто са на друг собственик, цените май са същите, условията също. Успех, дано има места!

# 419
  • София
Аз резервирах за Котвата, от 16 до 23.07. Места имаше и във Велека, но решихме да са Котвата. Дано не съжаляваме...
За Силитур четох доста кофти мнения тук и изобщо не съм ги и гледала... На мен Велека ми допаднаха като условия, уви мъжът е претенция, не му харесаха снимките и сме в Котвата... Някоя от вас беше писала, че са били в бунгалото до люлките, триместното, за там сме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт