Бунгала в Ахтопол 2014 г.

• 139 283
  • 688
  •   1
Отговори
# 495
Ето че и ние се прибрахме вчера от Ахтопол!  Бяхме на Морска сирена и сме много доволни! Къщичката беше хубава, самата база също! Децата страшно много се забавляваха, големия си намери няколко приятелчета и беше много щастлив! Само едната нощ от дискотеката се драха до 6 сутринта и наистина беше неприятно,но го преживяхме де 😀 Плажът е на 5 минути пеша и градът също е на  близо! Със сигурност догодина ще повторим! 😎

# 496
  • София
Здравейте,

На 1ви септ заминаваме за Ахтопол. Никога не съм била там на почивка до сега. ЩЕ сме с дете на 6 г и бебе на 6месеца.  Достъпът а и самите плажове удобни ли са за количка? Май на централния ще ходим, където нямало чадъри.
А цената на чадърите каква е? Чудя се да влачим ли наши чадъри (с количка и две деца бая ще се товарим) или да ползваме тези на плажа.
Мерси

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 21:27 от Elyah

# 497
Elyah, зависи къде ще бъдете. От "бунгалската част" (както съм я нарекла) , достъпът до  плажа не е много удобен за количка. Има стълба с около 160 стъпала, една доста стръмна пътека и път за коли, но и там е трудно за количка Confused . А и излиза на най-тясната част на  плажа. Свободна зона има малка, обикновено пренаселена...Цената на чадър май е 5лв. От 1-ви септември може и да не е чак навалица, но времето е хубаво и не се знае. И ние май от началото на септември ще ходим, но не е сигурно Tired ...

# 498
Периодът между 15 август и 15-20 септември е най-хубавият и най-приятният по южното Черноморие, особено в Ахтопол. Тогава времето все още е достатъчно топло, без да е горещо и знойно, водата все още е топла, рядко има голямо вълнение, а започват да зреят и много плодове, сред които прекрасните и вкусни смокини. Имайте предвид, че и след това лято, продължавам да твърдя- най-хубавото място по Черноморието, като съотношение цена- качесто и природни дадености, е Ахтопол. Има места на север със скали, камъни, студена вода, дълбоко, мръсно, с някакви уж луксозни хотели, баснословни цени и много шум и дандания. Някои харесват и това, но за мен истинска ползотворна,дълга и евтина почивка може да се прекара само в Ахтопол, където за 4-5 лева можеш да се наядеш с много вкусно 3-степенно меню, след което да влезеш в кристално чистото море, което е плитко и без големи вълни, с много топла вода, не като на север.

# 499
Здравейте момичета ,някой знае ли точно пред кои бунгала се падат стълбите до плажа? Thinking

# 500
Здравейте момичета ,някой знае ли точно пред кои бунгала се падат стълбите до плажа? Thinking
Пред "Синя лагуна" . До тях са "Слънчев ден" , следват "Вестони" и "Силитур" , които също са много близо до стълбите, а има и пътека, и път за коли, по които също може да се слиза на плажа.

# 501
Много благодаря,знам ,че е още раничко за море,но от сега нямам търпение  Laughing

# 502
Няма за какво! Hug
И мен ме сгряват мислите за морето  Laughing .
Ако имаш въпроси за бунгалата, питай! Hug Ще помагам, ако мога!

# 503
Много благодаря,а по твои наблюдения кои бунгала са най хубави,нямаме си и представа за първи път ще почиваме на Ахтопол Grinning

# 504
На мен ми харесват най-много "Вестони" и "Силитур" , години наред почиваме там. В "Синя лагуна" бунгалата са много теснички Confused , а хладилникът общ за две бунгала с обща веранда. Не ми харесват, освен таверната, там обядваме често. Капанчето на плажа е на същите хора.

# 505
Тази година и аз  съм се ориентирала към Ахтопол. Всяка година следя темата, обаче не мога да се реша. Плашат ме някакви приказки за шумни дискотеки и щипалки в морето Simple Smile

Може ли ако е удобно някой да ми изпрати лични снимки на Силистар или Вестони? Имат ли база за хранене? Подходящо ли е за малки деца?

# 506
Попрочети темите назад - много съфорумци са доволни от "Слънчев ден" , имат стол, изгодна е пакетната цена, пък и ги обновиха в последните година-две. Много хора с малки деца ходят там, нашето на 4г. започнахме да го водим там, преди това ходехме на Шкорпиловци. Май в "бунгалската част" на Ахтопол само стълбите до плажа са малко неприятни, и то на прибиране Twisted Evil , но се свиква.
Вестони и Силистар също имат стол, общ. И те имаха добри предложения за купони, не сме пробвали, защото сме на плажа по цял ден Grinning .
Нямам снимки, не съм се сетила да правя. Не е луксозно, никак даже Simple Smile . Ние не можем да ходим на хотел/квартира, детето има нужда да играе, тича с деца, скучно ще му е в хотел. А и куче имаме, добре че пускат Simple Smile .
Виж в ю-туб, има клипчета, май едно момиче пусна тук свой клип от "Слънчев ден"  Grinning
Щипалки е имало само две години, като сме били, а от 2009г ходим само там на почивка. Но щипалки може да има навсакъде, не само в Ахтопол Laughing
Дискотеките са далече (относително) от бунгалата. Е, чува се, но не е често. Веднъж някакъв си Константин ви до 4ч. през нощта, веднъж Софи Маринова Twisted Evil . Бяхме в "Силистар" ,чувахме, детето заспа преуморено, а ние трябваше да слушаме Close  hahaha , ама се преживява.

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 13:45 от Ензим®

# 507
Тази година и аз  съм се ориентирала към Ахтопол. Всяка година следя темата, обаче не мога да се реша. Плашат ме някакви приказки за шумни дискотеки и щипалки в морето Simple Smile

Може ли ако е удобно някой да ми изпрати лични снимки на Силистар или Вестони? Имат ли база за хранене? Подходящо ли е за малки деца?
Не е чак толкова страшно с дискотеката, защото е само една, макар и доста шумна понякога. За да нямате проблем с нея, изберете някоя от по-отдалечените бази, напр. България, Македонка, Рилски лен, Котвата. Щипалките се появяват периодично и не винаги са много, освен това щипването им не е болезнено. Столове за хранене има предостатъчно в няколко бази, както и в самия град. Изхранването изобщо не е проблем в Ахтопол. Има отлично съотношени качесто-цена, голям асортимент, за всеки вкус по нещо. В самия град има китайски, традиционно български, рибен, пицария и др. ресторанти, има и храна за вкъщи, има и на самообслужване и т.н. Нищо няма да ви липсва.

# 508
Благодаря ви. Ще видя дали там или ще заложа на сигурно. Лошото е че хубавите бази се резервират рано и оставам почти без време за размисъл.
Аз не търся лукс, но пък и мизерията ме плаши. Искам да е чисто, уютно, банята да е чиста.
Още веднъж благодаря, ще разглеждам на спокойствие тия дни (доколкото това е възможно с осем месечно зверче) Simple Smile  Mr. Green

# 509
  • София
Благодаря ви. Ще видя дали там или ще заложа на сигурно. Лошото е че хубавите бази се резервират рано и оставам почти без време за размисъл.
Аз не търся лукс, но пък и мизерията ме плаши. Искам да е чисто, уютно, банята да е чиста.
Още веднъж благодаря, ще разглеждам на спокойствие тия дни (доколкото това е възможно с осем месечно зверче) Simple Smile  Mr. Green

Здравей.
Миналата година резервирах началото на април за юли месец и беше последното свободно в Слънчев ден. Резервациите започват от Януари не само за там, така че правилно си се ориентирала да поразпиташ.
Дискотеката за 10 дни ние не я чухме.
Клипчето аз го пуснах, но без да искам го изтрих. Ще поразровя в архива и ако го намеря, ще го кача отново.

Общи условия

Активация на акаунт