Бунгала в Ахтопол 2014 г.

• 139 288
  • 688
  •   1
Отговори
# 420
В "Котвата" сме ходили няколко пъти. Всичко е добре, но леглата са ужасни - койки, твърди, след третия ден сме схванати Tired , затова не ходим вече там. Ако собственикът(голям симпатяга) е сменил матраците, е добре, но не вярвам. В Силитур сме били, но предпочетохме Вестони, по-коректни са хората, собственикът на Силитур прави понякога едни... номера, без коментар...

# 421
На мен пък ми дадоха тел 0898555329 за Вестони .....

Поправям се - намерих телефон: 0888608843
За целия юли и до края на август е пълно Sad

# 422
  • София
Ние стягаме багажа е утре сме в Слънчев ден за 9 дни. Пожелайте ни хубаво време и изкарване! Simple Smile Ако някой е с нас , ще се радвам да се видим.

# 423
Ние стягаме багажа е утре сме в Слънчев ден за 9 дни. Пожелайте ни хубаво време и изкарване! Simple Smile Ако някой е с нас , ще се радвам да се видим.

Приятно изкарване .....пиши после за храната   chef как ви се е сторила и за базата като цяло ....

# 424
В една друга тема за Ахтопол прочетох, че плаж Делфин бил най-хубав .... та въпроса ми е плажа до бунгалата кой е?

# 425
  • София

Приятно изкарване .....пиши после за храната   chef как ви се е сторила и за базата като цяло ....

Благодара ти. Simple SmileЗадължително, ще пиша.

# 426
В една друга тема за Ахтопол прочетох, че плаж Делфин бил най-хубав .... та въпроса ми е плажа до бунгалата кой е?
Плажът на Ахтопол е един. Имало някъде мъничък, наречен "бабешки" , но след дългогодишно летуване там, още не знам точно къде е. Има къмпинг "Делфин" , но там плажът не е най-хубав, защото бурите са вкарали много камъни във водата през последните години.

# 427
  • София

Аз този намерих, обадих се и ми вдигна жена от Вестони. Каза това, което вече написах. На теб какво ти казаха?

Ензим, дано ги е сменил, че не звучи много приятно това, което казваш  Confused Иначе съм съгласна - и по телефон звучеше като готин тип, спечели ме веднага, знае си човекът кога какво да каже  Laughing
Кики, приятно да си изкарате  Wink Каза човекът, че времето е супер в момента.

# 428

Аз този намерих, обадих се и ми вдигна жена от Вестони. Каза това, което вече написах. На теб какво ти казаха?

Днес ще звъня към 11 и ще пиша ...

Ензим, дано ги е сменил, че не звучи много приятно това, което казваш  Confused Иначе съм съгласна - и по телефон звучеше като готин тип, спечели ме веднага, знае си човекът кога какво да каже  Laughing
Кики, приятно да си изкарате  Wink Каза човекът, че времето е супер в момента.

# 429
Да се похваля .... ние се записахме за бунгалата Вестони от 26,07, за 7 дена .....вече нямам търпение .....със сигурност тази почивка ще е по-различна от досегашните ....надявам се на пълноценен релакс и тичане на воля без шумотевицата на тълпата в по-големите курорти .....

# 430
  • под тепетата
Летуваме вече 3 пъти на Ахтопол, по-точно на къмпинг Делфин. Харесва ни спокойствието, тишината вечер. Плажът е от дясната страна на носа на къмпинга, а от другата страна по пътечка се слиза на нудисткия плаж. Сигурно на него казват бабешкия  Laughing, верно имаше и голи баби и дядовци. Другият път до него е точно покрай входа за къмпинга - къмпинга е направо след бариерата , а за нудисткия плаж е наляво и се спира на една полянка.

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 16:39 от bilqna_69

# 431
Летуваме вече 3 пъти на Ахтопол, по-точно на къмпинг Делфин. Харесва ни спокойствието, тишината вечер. Плажът е от дясната страна на носа на къмпинга, а от другата страна по пътечка се слиза на нудисткия плаж. Сигурно на него казват бабешкия  Laughing, верно имаше и голи баби и дядовци. Другият път до него е точно покрай входа за къмпинга - къмпинга е направо след бариерата , а за нудисткия плаж е наляво и се спира на една полянка.

Здравей! Бабиния плаж е под гръцкото училище,след ресторант Св.Георги,има стълби до плажчето!

# 432
  • под тепетата
Явно асоциацията ми не е вярна  Laughing

# 433
  • София
Здравейте. Благодаря за пожеланията. Simple Smile
Вчера пристигнахме в Слънчев ден. Настанени сме в бунгало с две стаи с по две еденични легла, хол с неразтегаем диван,малка кухничка и баня. Определено е чисто. Сутрин минава чистачка да изхвърли външната кофа. Има всичко необходимо, но обзавеждането си е Соц. На дивана е препоръчително да не се спи. Не се разтяга и е доста твърд. Леглата са ок. На мен ми харесва, на мъжа ми не. Храната е определено вкусна и обилна.
Минусите са, че Доста се чува съседното бунгало. В момента не мога даже да заспя защото са на верандата си, която ни се пада до спалните, а хората говорят нормално общо взето.
За плажа ние минаваме през пътеката и ни е по-удобна от стълбите. Печем се на свободната зона, която е точно под пътеката. Времето е чудесно. Градчето е много спокойно, чисто и приятно.
Ще направя клип и ще го пусна тук.
Малко съм лаконична, но идеята да почиваме на бунгала беше и защото детето, ще има къде да играе. Има доста деца в базата, но явно се познават и моето 5 годишно момиченце което твърдя че е социално и възпитано дете не намери приятелчета. Заспа със сълзи и ако така страда мисля да си стягаме багажа и се прибираме.

# 434
Благодаря за информацията Simple Smile. Приятно изкарване на морето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт