чехия работа?

• 1 110
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Някои знае ли за свободни работни места за мъж в Чехия как вървят квартирите и друга полезна инфо

# 1
не се занимавай с Чехия по-добре толкова мой познати отидоха там на работа и освен мизерия и тормоз нищо хубаво не видяха!

# 2
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
не се занимавай с Чехия по-добре толкова мой познати отидоха там на работа и освен мизерия и тормоз нищо хубаво не видяха!

Подкрепям с две ръце!  Peace Не знам за цяла Чехия, мога да споделя впечатления от Прага. От два месеца съм тук, дойдохме с детето при мъжа ми. Той е тук от 3 години и работи като командирован от Бг. Без работа не е оставал и е на добри условия.

Вкратце за новопристигащите: Ако му се работи за украинци - полулегално, на 13 часа работен ден за смешни пари и с два почивни дни месечно, да идва  Wink Да не говорим, че в момента няма никаква работа. Дори и хора, които знаят чешки и са тук от 7 години са безработни.
Квартирите в Прага тръгват от 6500 /460лв прилизително/ крони необзаведени, квадратура - макс 20/25 кв. м. и стигат до 15 000 / 1000 лв/ крони за нормално и обзаведено жилище.
Храната е сто пъти по-отвратителна от храната в Бг, ако не си фен на месото и майонезата все гладен си стоиш.
Иначе Прага е много красива, хората са готини, транспортът - екстра. Бирата е ясна, там няма забележки  Laughing
Аз лично предпочитам да ида, да бера портокали в Гърция, отколкото да съм подлога на някакви хора от третия свят, които дори нямат право да са тук. Визирам украинските "работодатели". Повечето българи обаче стоят и си траят, работят колкото да не мрат от глад и да вика мама на село, че детето е в чужбина.
А, сетих се. Ако не е женен може да се ожени за украинка срещу пари, докато се ориентира в обстановката.  Laughing

Може да се изказвам прибързано и обидно за някой. Моля да ме извините.  Peace

# 3
е чак толкова ли е зле бе хора има ли нещо като пансиони за български бригади

Общи условия

Активация на акаунт