Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 608
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 455
Кое му е смешното , че хората нямат пари . Присмял се хърбел на щърбел .
Ще имат,като го продадат ще имат. Wink

Аз в случая щърбела ли го играя?Определено раховеца не бих го приложила към пейзажа,усвоената тераса е по скоро минус...
Ако ми е смешно, що да не смея?

# 1 456
Е ти си знаеш , аз на такова нещо не бих се присмивала по-скоро оставам с лошо мнение на смеешия се.  Wink За друг ти може да си смешна  . На пари самочувствие ако имате, халал да са ви  Wink

В България бедността е порок , що за чудо . И на въпроса " кога ще се оправи България " отговора е :никога.

# 1 457
Ади,хубав човек си, но от време на време изпадаш в едни настроения,по добре да не се дискутира с теб. Peace

# 1 458
Здравейте, искаме да продадем голям тухлен апартамент намиращ се във Възраждане. Някой може ли да ми препоръча коректен брокер/агенция, който не взима комисион от продавача и е запознат с пазара в квартала?

# 1 459
Дай малко повече детайли.

# 1 460
Здравейте, искаме да продадем голям тухлен апартамент намиращ се във Възраждане. Някой може ли да ми препоръча коректен брокер/агенция, който не взима комисион от продавача и е запознат с пазара в квартала?

Няма такъв, който няма да ти вземе комисион , най-много да го качи върху цената на имота и ти да си вземеш търсеното . Рядко и купувача и продавача са от 1 фирма , за това няма как единия да работи за едното мерси . Продай си го сама , без посредник.

# 1 461
Не съм сигурна дали е позволено тук  newsm78
Апартамента е тухлен с акт 16 от 2008, Възраждане 1, чисто по нот акт 102кв м, дневна, 3 спални, килер, 2 мокри помещения, 2 тераси. 1-ви висок етаж, югоизточно изложение, газифициран. Има хубава гледка, не е "запушен". състоянието му е мн добро, но нищо луксозно. Изрядни документи.
Не знам как вървят в момента жилищата в квартала  newsm78, ако някой може да ме ориентира....
Преди няколко години продавахме друго жилище и не дадохме комисион, бяхме пуснали частна обява, една фирма ни доведе клиент и нищо не ни искаха ама хич и не помня коя беше фирмата.

# 1 462
Във Орхид хилс или как беше другото до него Сити...нещо си?
Етажа е кофти,там вървят по 500-600 Е м2.Гараж,паркомясто...

Според мен,правиш си обява в имот бг и те ще ти звънят брокери,купувачи и от там който изпревари.Винаги можеш да кажеш на фирмите, че не желаеш да плащаш комисион, те обаче ще надуят цената на имота.Най добре е сама да го продадеш. Peace

# 1 463
Защото клиента е бил техен .

# 1 464
Не, по настрани от Евроситито, под 16-ти блок се пада. За етажа - не бих казала че е типичен първи етаж, отдолу има магазин/неработещ Confused/ и всъщност идва на 4м над земята, колкото нормален 2-ри и отпред няма нищо построено на около 30-40 м така че има и въздух.
Как да си го продам сама - имате предвид да си пускам сама обява ли? Честно казано предпочитам само 1-2 брокера да го знаят, вместо всички агенции да се изредят да звънят, макар че накрая май така ще стане.

# 1 465
Дори и да го дадеш на една фирма, те си крадат офертите, снимките всичко.С ексклузивен договор пък ти нямаш сметка, ако ти дойде купувач, трябва да го насилиш да мине през фирмата и да им плати.Пробвай със твоя обява.Ако си във Варна и  имаш възможност да се занимаваш.Не се хващай с адрес.
Каква цена искате?

# 1 466
Не мисля , че има как и комисион да не платите и да е с 1 брокер. То добре, пуска той обяви , плаща си ги , звъни телефони , води ви на огледи и накрая идва купувач от друга фирма и той човека двойно и на твоя и на неговия си брокер ли да качи . Искаш 30 000 евро примерно , качи я на 33 000 , ето ти го комисиона.

# 1 467
Максималната възможна  Laughing Гледах обяви по сайтове за подобна квадратура в района за около 70-74хил евро, но бяха с по 2 спални и отопление на ток. А само газификацията е към 8-10хил лв. Мисля си че 69-70хил евро е реалистично, но не знам точно. Проблема е че не съм във Варна и съм загубила идея за пазара.
Значи казваш Адрес да ги отхвърля като вариант?
За комисионна - за мен е абсурд да се дадат 5-6% на брокер само за това че е пуснал обява, реално самата сделка се движи от нотариуса, продавача и купувача. Виж да си разделим 3% аз и купувача - да, ама аз да дам 2-3 хил евро и той още толкова -  Naughty

# 1 468
Разбирам, че искате максимална цена.Нормално е.Мисля обаче за там 70 000 е много.Пак зависи и от състоянието на жилището.
Щом не си тук,търси малка фирма с дълъг опит на пазара.Адрес НЕ го препоръчвам, защото вече си представям физиономиите им,ще го изкарат 120 квадрата, все пак четиристаен и ще го пуснат на 85 000е.Искат и ексклузивни права,за да си приберат едни 5 хиляди евра.Бивш клиент съм им не ги препоръчвам. Naughty

Да ти призная честно,очаквайте сделка на около 60 000 е. Peace Това да не ви спира да си започнете от високо.

# 1 469
На мен и 60 ми се виждат множко за Възраждане , но знам ли .

Обяви , които не са без пари , огледи , ако не сте там , може направо да им дадете ключ . Без да сте в града , кой ще ви организира огледите. ?

Общи условия

Активация на акаунт