Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 507
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 560
Този район никога не е бил баш китен и приветлив, но поне толкова порутен не беше. Сега си е на границата на циганската махала и не е никак добре. Иначе едно време там и около фабрика Христо Ботев са живели само българи, но нещата са променени. И колхозният пазар не е бил това, което е. Имам стари снимки на района около рибната борса, трудно може да се разпознае. Било си е центърът, докато Гръцката махала е била на краят на града, място в което са живеели основно емигранти.  

# 1 561
Е ясно, че града се променя,сега пък е хит да имаш апартамент на Бриз,връх на престижа.Едно време там е било сукаци.
На мен ми харесва над Победа баирчето със къщите (Пчелина май се води),едно време е било драки и лозя... Rolling Eyes

Този Барутен погреб не знам какво е бил едно време,но към днешна дата не ме привлича.

# 1 562
Фабрика Христо Ботев е доста далеч от този район ( на времето беше на 5-6 автобусни спирки)
Иначе в района все още живеят българи, и има много добре поддържани блокове. А след ул.Крепостна всичко е ново строителство.
Стари блокове (панел, ЕПК) има преди "синия блок". Собственици са основно  бившите собствениците на къщи в района.

# 1 563
Абе да ти кажа в дългосрочен план мястото е по-добро от Бриз. Което ще си остане едно нищо на края на нищото. Не съм против отдалечените места, но бих отишла на по-далечно място от Бриз, като него ще го пропусна. На нищо не прилича и няма потенциал. Докато ако наистина вземат че направят ново пристанище и разкарат циганите от Максуда, Погребите ще е добре, както е било някога, защото си е баш на центъра.

# 1 564
Фабрика Христо Ботев е доста далеч от този район ( на времето беше на 5-6 автобусни спирки)

Да бе, 5-6 автобусни спирки. 5 минути пеша е на бавен ход.
Има все още българи и независимо от новото строителство си е пълна цигания. Имам две колежки, които в бума си купиха там апартаменти, защото им се сториха много изгодни, но нямаше как да знаят какво е. Сега се чудят как да се отърват, но няма как да си вземат и половината пари, които дадоха. За живеене не става. Ако е така да търсиш като Лъки за инвестиция, може би си струва, защото рано или късно ще махнат катуна от там.

# 1 565
Да и особено ако бутнат този син блок,барабар с още 4-5, там ще да стане по добре.
На  ул.Крепостна съм ходила знам,там е ново строителство.Добре е като изключим,че паркирането е зор.

# 1 566
Живея на Кракра, апартамента никога не си е губил от цената. И без да е листван на пазара имам предложения да го купят, така, че Check Please, извинявай, но думите ти не се връзват с действителността.
А циганията е навсъкъде, от живеещите в един блок/район зависи как ще изглежда района.

# 1 567
Живея на Кракра, апартамента никога не си е губил от цената. И без да е листван на пазара имам предложения да го купят, така, че Check Please, извинявай, но думите ти не се връзват с действителността.
А циганията е навсъкъде, от живеещите в един блок/район зависи как ще изглежда района.

Оф, добре, Титина. На Кракра апартаментите държат цени, циганията е навсякъде, а аз живея в Климентово, ти във Варна.  Flutter

# 1 568
Тити,мой роднина купи апартамент точно над Кракра до Колхозен 85 000евро 2009-та мисля че беше.В момента не може да го продаде и за 50 000.Дава се под наем на какъв ли не контингент.
Цените паднаха,но няма добри имоти на пазара.Който има зор, продава бързо само на безценица.А скъпите имоти си стоят и чакат купувач,предимно руснаци в момента.
Работиш със информация от преди години,не се заяждам,просто и аз знам, че като не си тук постоянно има неща които няма как да ти се обяснят. Peace

# 1 569
Преди около 3 месеца дадох апартамента под наем, искаха да го купят, като цената която даваха беше каквато ми даваха преди кризата. Аз съпоставям тази информация. И апартамента е в първия блок на улицата, Кракра до Колхозния е на около километър от вкъщи. Пак казвам никога не съм искала да го продавам и никога не е листван на пазара. Боравя с цени, които са ми предлагани, съпоставката си правя на тези цени.

# 1 570
Зависи колко преди кризата говорим.Преди 20 години, преди 10...

Факт, ако на мен в момента някой ми даде цени, както към 2008-2009...продавам и двата апартамента без да се замисля,и заминавам към топлите страни. newsm01  grinning039

# 1 571
Аз пък не продавам нищо, живея в топла страна  Mr. Green

Не убеждавам никого за района, сега да не си помисли някой такова нещо.
Ако трябва да препоръчам район където бих живяла би било м. "Вилите" (мисля, че така се казваше).

# 1 572
Не ми се продава и на мен,де.Аз основно купувам,но ако бяха ме изтеглили от лотарията,щях да продам всичко и газ към Вегас,за там ще ми стигнат за едно кондо с хубав басейн, 2 спални...
Но не би....

# 1 573
И какво ще работиш във Вегас, готовите пари бързо свършват

# 1 574
И какво ще работиш във Вегас, готовите пари бързо свършват
Докато ми излезе лиценза ще се свивам,после лесно. WinkАко нещо се опънат от комисията по хазарта има и Ню Джърси и там може.Атлантик сити е студено и кофти зимата,но какво да се прави,в Бг е по зле.
Плановете са готови,зелената карта е проблем. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт