Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 481
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 620
Дано да успея да го видя утре,че нямам и много време.Днес собственика бил на 24 часова смяна... Rolling Eyes
Хората го продават защото имат нужда от по голям,живеят с 2 малки деца. Rolling Eyes

И на мен тези лети мивки са ми анти,но зависи и как е подържано.Понякога тези мивки са по издържливи от новите тип шкаф-мивка.
Дограмата,да двойна дървена,така беше 90-те години.Щом са раждали деца не са останали средства за смяна на дограма.

# 1 621
  • Варна
По повод наемите. Все се каня да кажа на So Lucky* и забравям.

Един познат даде под наем 3-стаен, НС, във Вл-во за 350 лв. Като обзавеждане, честно казано, не знам дали има от всичко, защото тъкмо беше започнал да го оправя за живеене, когато му предложиха хубава работа в София. Даде го на някакъв свой познат.

Учудих се, но явно е възможно и от Вл-во да се вземе що-годе приличен наем.

# 1 622
  • Варна
Еее къде отиваш ти на тристаен... и то НС. Колко да му вземе, 200 лв ли? Тристайни хубави по центъра - 600 лв средно. Има и по-евтини, има и по-скъпи.

Вчера ходихме да гледаме една квартира във Владиславово за 280 лв. - панел, кухня със всекидневна и нещо като голяяяма спалня, преградена на две - на детска и за възрастни. Имаше си всичко, средно по хубост обзавеждане и стари, но читави мокри помещения, дограма - сменена. бл. 405, буквално граничещ с гората.

# 1 623
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b136205930775037
Вижте моля ви последната снимка и ми кажете,тези приспособления как са направени.Там на К.Райчо живее човек от строителния надзор, да не са ги емнали с проверки и за това да продават.
Дидке квартира ли търсите?

# 1 624
  • Варна
Да, нашите хазяи решиха да правят основен ремонт (то апартаментът направо плаче за такъв). Вчера харесахме една и днес ако успеем да я платим, ще ви я покажа.  Party

# 1 625
Предполагам не панелка, и не първи етаж. Wink
Щях да ви предложа това на К.Райчо,на кат за свои хора. Laughing

# 1 626
  • Варна
Ауу не мога, ше се гръмна. Сега се обадихме да питаме в 14:30 удобно ли е да отидем да дадем парите и таз бабичка ми вика- ама вие нали се обадихте да кажете, че се отказвате, и ние го дадохме вече  #Crazy  #Cussing out  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Няма такова нещо. Бахти простакесата, да не мисли, че сме от гората, просто онез са й извадили парите на масата и тя ги е взела, ама не знам защо изобщо ги е завела на оглед, след като се разбрахме, че искаме да го наемем и се уговорихме днес да й платим, по-точно тя каза да е днес. Ако беше казала, още вчера щяхме да изтеглим...
Охх преди малко си поревах на главата на приятеля ми и ми олекна, ама квартирата беше превъзходна, за 250 лв в Победа, след ремонт, с дограма и нова баня и кухня, обзаведена, всичко 6. Трудно ми е да го преживея просто.  Cry

# 1 627
Наистина много изгодно е било.Ама нищо, не се ядосвай,ще излезе нещо друго. Peace

# 1 628
Няма такова нещо. Бахти простакесата, да не мисли, че сме от гората, просто онез са й извадили парите на масата и тя ги е взела, ама не знам защо изобщо ги е завела на оглед, след като се разбрахме, че искаме да го наемем и се уговорихме днес да й платим, по-точно тя каза да е днес. Ако беше казала, още вчера щяхме да изтеглим...
Охх преди малко си поревах на главата на приятеля ми и ми олекна, ама квартирата беше превъзходна, за 250 лв в Победа, след ремонт, с дограма и нова баня и кухня, обзаведена, всичко 6. Трудно ми е да го преживея просто.  Cry

За какво се ядосваш, не ти трябва тази бабичка за хазяйка. Има да ви върти номера и както днес е 250 лева наемът, след няколко месеца може да е друг. Не знам, аз ако си търся жилище под наем, много ще се интересувам и какъв е наемодателят.

# 1 629
Пък и с толкова нисък наем може да има уловка,я тока ще е промишлен или нещо друго.
Търсете нормална цена, а на място се пазарете.Като ви видят млади работоспособни хора,може да ви харесат и да свалят.
Аз като наемодател търсих,на вид платежоспособен наемател.Като ми дойде една неугледна леличка,не я харесах, но се оказа че работи не 2 места на граждански договор и с голяма пенсия от военните и така се навих.Намалих и наема доста.Да е доволна.Тя по други параграфи ме работи, но това е друга тема.
Диди,от позвънете търсете,даже си пуснете ваша обява. Peace

# 1 630
  • Варна
Еее къде отиваш ти на тристаен... и то НС. Колко да му вземе, 200 лв ли?

За 2-стаен в същия блок сигурно и 300 лв може да се вземат. Мисълта ми беше, че като е Вл-во, не означава непременно ниски наеми. Зависи от доста неща.

Друг път като ти хареса някаква квартира под наем ще оставяш някакво капаро, ако не разполагаш с цялата сума. Естествено е да го даде на този, който пръв извади парите.  Peace

# 1 631
Стажант брокера, не знаете ли, че за наем се ходи с парите в джоба.. Три пъти сме сменяли квартири и трита пъти слагаме парите на масата и излизайки виждаме други да чакат за огледа  Mr. Green

Лъки, това в Цветния е доста по-добро от това до Колхозния, външния вид на сградата просто кърти .. и стаичките ми се чинят кутийки

# 1 632
  • Варна
Беше панел, няма как да е промишлен тока. Пък и нямам против, 5 години сме плащали такъв и сметките бяха ниски.
Бабичката сама каза днес да се видим. Аз я питах кога иска парите, можеше и веднага да сляза и да ги изтегля от банкомата пред супера. Не ми е първа квартира и никога не съм носила пари в брой на всеки оглед. И не, не е нормално да го даде на този, който извади парите, още по-малко да ме прави на луда като ми казва, че сме се обадили да се откажем. Нормално е щом съм казала, че го наемам, да спре да го предлага и да изчака до срещата, която самата тя е определила. Т Ъ П А Н А Р К А!!!!! Иначе говори за доверие, да се пази, да се плащат сметки... наистина щом за един наем е забравила думата си, явно е готова на всичко за пари и ще има да ги прецаква здраво...

П.п. от Позвънете търсим, и от Олх, където съм пуснала и обява. Ама сега се замислих дали да не пусна и във вестника.

# 1 633
  • Варна
Имам една питанка. Гледам обява на един етаж от къща, пише, че е до 2ри корпус на Винса. Мисля си да не е някъде над околовръстното, но там над гаражите май няма триетажни къщи, или поне не наблизо. Или греша...  Thinking Ако е под булеварда, където и да е, ще е супер.

# 1 634
  • Варна
Имам една питанка. Гледам обява на един етаж от къща, пише, че е до 2ри корпус на Винса. Мисля си да не е някъде над околовръстното, но там над гаражите май няма триетажни къщи, или поне не наблизо. Или греша...  Thinking Ако е под булеварда, където и да е, ще е супер.

Може да е над околовръстното. Кой знае какъв черен път води до там.

Общи условия

Активация на акаунт