Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 473
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Варна
Ох, не знам. Пише все пак, че е близо до 2ри корпус. Предполагам трябва да е на не повече от 10 минути пеша до сградата. Ама нищо чудно и половин час да се върви до там.  Laughing  Пък като тръгнеш от корпуса надолу, чак до булеварда почти всичко е къщи, тъй че имам надежди. Жената каза за оглед - понеделник като се освободи, да й се обадя след 7ч. че е на работа.
Поне на снимки много ми хареса, и да има малко черен път до там, бих се навила.
http://olx.bg/kvartira-i47388881
Мисля, че си струва.

# 1 636
Там ще е в района, няма да има черен път. Там са повече такива къщи-кооперации на 4 нива и това е точно тавана. Вижте го, щом си го харесала. Вътрешните улици са много спокойни.

# 1 637
Такова е тавански етаж.. Под околомръсното ще да е.., но на тези тавани лятото е жега,  а зимата кучи студ и сметките за ток космически

# 1 638
Изолиран е тавана с дърво , има апартаменти много студени , а и наема ще е много висок. Добре е квартирата, все пак е квартира.

# 1 639
Трябва да се види на място, но поне банята изглежда нова.

# 1 640
  • Варна
Не ми хареса тази квартира... Обзавеждането е старо. Дали има отделен електромер?

# 1 641
На мене не ми харесва, че са две стаи от етаж. Представям си една типична българска къща, на единия етаж и на половината от другия живеят наемодателите и до тях в съседство наемателите. Квартира, квартира, но все пак трябва да е дом, а в такава ситуация едва ли ще се получи.

# 1 642
  • Варна
Мдaм, дa живееш нa едно място с нaемодaтелите не е много приятно-постоянно дa сте обект нa контрол...
Освен товa, обявaтa е пуснaтa нa 24.04. Щом досегa не сa я нaели нa този нисък нaем, явно имa нещо гнило...

# 1 643
Моя позната е врата до врата с хазяите , младо момиче. Хубава гарсониера, първо са и казали , че го давали за 6 месеца, защото ако не я харесали да не им е неудобно да я изгонят. Тя хубаво , младо възпитано студентче, и са си я харесали . От години е там и като част от семейството им е . Подаръци и правят, като готвят и носят и на нея, зависи от хазяите. Принципно ако вдигат купони и искат да си канят гости много , или пускат силна музика , по-добре далече. Аз като знам какви мизерни квартири има , и мои понзати даваха 350 за апартамент , уж голям но нефункционален в Левски , този е добре. Последен етаж е студено , първия е ледник.

# 1 644
Не знам, на мене и вида му не ми харесва. То като някаква бърлога, където да поспиш ако си много депресиран.  Mr. Green За 350 видях последните дни две много хубави неща в центъра, синът ми нае едното. Вече е самостоятелен, изнесе се!  bowuu Mr. Green

# 1 645
  • Варна
Абе и на мен не ми харесва кой знае колко, но за тези пари по-добро няма да намерим, и то без агенция. Още повече 2ри корпус ми е идеален като район, почти всички лекции и упражнения вече са ми там. Банята е нова, гадния диван в кухнята мога да го покрия с хубава ковертюра, все пак няма да спя на него. В спалнята мебелите са прилични. Бих им сменила евентуално дръжките. И хладилник има. (само този уред нямаме.) И има паркомясто! А сме с голяма кола. Даже две, ама едната се надявам скоро да я продам.  Laughing Все пак аз само лятото работя, а зимата и с тези големи сметки за ток, малко ни идва на нагорнище. Надявам се до тогава вече да не сме на квартира, ама все пак нищо не се знае.

Предната ми квартира беше на последен етаж - панел, на северен калкан и нямаше стопляне. Но пак ми беше по-добре, от колкото тази зима в южната средна квартира с изгнила крива дограма.

И аз си мисля, че хазяите ще са някъде из къщата, ама все пак не сме някакви купонджии, нямаме деца или животни и не виждам за какво могат да ни се скарат, щом си плащаме редовно. Приятеля ми работи нещо като нощни смени, през деня спи. Аз ходя на лекции/работа, в нас си мързелувам/домакинствам, гости рядко каня, и то не на купон. Като празнуваме нещо, обикновено ходим на заведение.

# 1 646
  • Варна
Освен товa, обявaтa е пуснaтa нa 24.04. Щом досегa не сa я нaели нa този нисък нaем, явно имa нещо гнило...

Забравих да отговоря на това - Жената каза, че в понеделник я освобождават квартирата и огледи ще прави след това. Каза ми да й се обадя след 7 вечерта.

# 1 647

Забравих да отговоря на това - Жената каза, че в понеделник я освобождават квартирата и огледи ще прави след това. Каза ми да й се обадя след 7 вечерта.

Питай предните колко са седели  Wink

# 1 648
  • Варна

Питай предните колко са седели  Wink

Тя може да ми каже 5 години, пък да са седели 3 месеца... няма как да знам със сигурност. Пък и това не ме интересува, смисъл нямаме намерение да седим там с години...
М-удр сегашната ми квартира също е за 250 лв, ако ви покажа снимки "преди" т.е. състоянието, в което я наехме, ще избягате с погнуса.  Laughing Малко си я освежихме, сега пак не е кой знае какво, тази от обявата определено е по-добра от сегашната.

# 1 649
Никой не ремонтира като ще дава под наем , освен ако не иска да взема като за 5 звезден хотел пари .

Общи условия

Активация на акаунт