Отговори
# 450
На мен докторката ми каза, че точно от витамините се качва теглото и се напомпва бебето. Пия Прегнакеър, но през ден витамин и редувам с Омега3. Но не съм стриктна-дори една опаковка от 60табл. още не съм изпила от началото на бременността. Май трябва да ги засиля, че колегите ми се съмняват дали съм бременна или съм изпила 2 бири Simple Smile

# 451
За витамините да кажа, че от тях не може да се качва. Може да се засили апетита, но не е задължително. За съжаление и аз съм от ударно качващите Cry

# 452
  • Варна
За мамите от Добрич,какви са ви впечатленията от Д-р Стоилов,заслужава ли си да се отиде на 4Д?

# 453
Благодаря за споделеното, аз нямам повишен апетит, нито ям повече от обикновено, но килцата идват сами...затова си помислих да не е от витамините.
Междувременно порових за мнения по въпроса, но наистина са много разнопосочни...

# 454
  • София
И моят апетит не се е повишил, режимът ми на хранене е същият, но откакто пия витамини (Supple Maman), килата направо летят нагоре и вече направо се стряскам. Мисля да обсъдя с докторката ми дали да ги сменя или дали изобщо да ги пия, защото разбирам, че доста от бременните не пият изобщо витамини.

# 455
Само да споделя ценното инфо, че при Марков записват часове за след 20-ти април  Crazy току-що звъннах... май си отговорих сама на дилемата за трета ФМ...

# 456
  • София
И аз пия Пренатал, не много редовно, но да кажем през ден, два. Апетитът не ми се е повишил, дори напротив. До сега съм +3-4 кг. Но и миналата бременност бях така, на финала бях +8кг, които свалих още в болницата.
Утре съм на ЖК, да видим колко е станал младежа! Heart Eyes

# 457
Първо благодаря на всички ви, че ме приехте.
Може и мен да ме пишете в групата за ремонти.
Пия витамини  New Life от третия месец и от началото на бременноста си съм +8

За мамите от Добрич,какви са ви впечатленията от Д-р Стоилов,заслужава ли си да се отиде на 4Д?

Аз съм при него и съм доволна.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 12:55 от Полина24

# 458
Еха, почти всички май ремонтират и ние обмисляме да се присъединим, само очакваме една финансова инжекция и ще задвижим колелетата Simple Smile

# 459
  • София
Да, май наистина масово ще се ремонтира.  Mr. Green Ние още не сме решили със сигурност, имаме още малко време да го измислим.

Все пак колко от вас ще ходят на третата ФМ? И аз съм в дилема и се чудя доколко е нужна, ако досега всичко е било наред... Все още имам време за записване на час, нали терминът ми е в края на юни... Simple Smile

# 460
Да, май наистина масово ще се ремонтира.  Mr. Green Ние още не сме решили със сигурност, имаме още малко време да го измислим.

Все пак колко от вас ще ходят на третата ФМ? И аз съм в дилема и се чудя доколко е нужна, ако досега всичко е било наред... Все още имам време за записване на час, нали терминът ми е в края на юни... Simple Smile

Аз ще ходя, освен за свое успокоение и заради проблемите с многоводието  ooooh!

# 461
Aз също ще ходя на трета ФМ,главно за собствено спокойствие.Скоро и ние започваме с ремонта,но ще ремонтираме нашата спалня-дограма,боядисване и т.н.Не ми се мисли направо,а после и чистене.Детската ремонтирахме още преди година,но чак сега ще преместим баткото.Само трябва да се купят килим и пердета и сме готови.

# 462
И аз ще ходя на третата ФМ ,то нали при мен втората беше при най големия некадърник които някога съм срещала  ,та ще отида за мое успокоение
Иначе с ремонта,и ние смев отбора на ремонтиращите.Ще правим на каката детска стая,но не мисля да я карам да спи отделно.Най-малкото ,че ще се почувства изолирана да спи сама в другата стая,а ние тримата с бебето в спалнята.Ако сама поиска да се отдели да,но иначе няма да я насилвам

# 463
Мами никой не е дал съвет за лекуване на лимфни възли Sad(

Относно килата съм +4 или +5 и пия витамини Прентал от 4 месец, защото преди това повръщах от тях. Имам си апетит, но хапвам по малко количество и се наяждам бързо.

Мамите от Бургас - ще ходите ли на училище за майки утре?

В Бургас има епидемия от шарка пазете се!!!

http://www.burgasutre.bg/2014/03/05/213351-opasna_sharka_plamna_v_burgas

# 464
  • София
Здравейте мамчета,

Мен ме искат на ФМ в 32 седмица, за да проверят бебо как се храни и как наддава, с оглед на тромбофилиите които имам. А и аз ще съм спокойна за себе си да отида и да го видя как расте малкият мъж.
Нашето семейство май е едно от малкото, което ще пропусне ремотните дейности. Все пак за всички в ремонтна дейност - успех и леко да върви.

Общи условия

Активация на акаунт