Отговори
# 540
Bellisima82 постепенно ли ги спря ?

Да. Утрогестана, като свърши, а Диаспорала веднага щом спряха болезнените контракции. Но шпа не смея да пия изобщо, защото съм със скъсена шийка. Витамините ги спрях от страх за тия глупости дето пише, че бебетата наедряват от тях, а ние и без това вървим с около 10 дни напред. В момента пия само Магнерич 3х1

.
Аз малко се разочаровах,бях готова и да ревна даже,не попаднах на добър дежурен лекар на визитация-отсече че няма да ме изпишат днес,а утре ConfusedА втори ден нито системи имам,таблетки пия магнерич и но-шпа,общо взето същото мога да правя и вкъщи.

Милата, недей да се вкисваш излишно. Знам колко е гадно в болница, но ей сега ще мине денят  Hug п.с Да  измолиш да те освободят срещу подпис, че е по твое желание ?  newsm78

# 541
Благодаря на всички за мненията за болничния, за момента всичко е кантар има вероятност и да се оправят нещата,но...
Честит 8- ми Март и от мен на всички момичета, пожелавам на всички всичко най-най добро, безпроблемна бременност до края и на финала лесно раждане.  Hug

А сега да наваксам малко с четенето, че сте изписали няколко страници, аз докато се занимавам с ходене по разни институции. Grinning

# 542
Честит 8-ми Март момичета

Ротока Честит Двоен празник на теб и дано нямаш повече проблеми и се прибереш удома утре   bouquet

Момичета коя от вас пиеше Салбутамол и в какви дози и за какъв проблем ?

# 543
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, МОМИЧЕТА! Лека и безпроблемна бременност до края и успешно появяване на бял свят на нашите мъници !  Hug

Честит имен ден и на празнуващите днес!   bouquet

ротока, бързо изписване, още малко остана  Peace

# 544
  • София
Честит осми март момичета и честит имен ден на празнуващите   bouquet  bouquet  bouquet
 beer виртуална почерпка и от мен Simple Smile
Mometo* аз съм с отрицателен резус фактор. Пусках антитала, нямам. Доки каза другия месец пак да пусна, но за АнтиД гамаглобулин не сме говорили.
ротока много е досадно да висиш без причина по болници. Дано се прибереш скоро.

# 545
  • в Кошера
Предложение за заглавие от мен:
Хайде, Пролет, идвай вече, слънчеви разходки иска ЮНСКОТО човече!

# 546
Честит празник, момичета!
Аз снощи имах болезнени контракции точно както започват родилните и доста се изплаших. Обаче но шпа и магнезия ми помогнаха. Днес усещам безболезнени, но си лежа и не мърдам.

# 547
Честит празник момичета  bouquet.И аз вчера имах контакции и целият ми корем от дясната страна беше като изтръпнал.Изплаших се и мислех да отскоча до болницата но ме отпусна след Папаверина ,но днес ако нещо пак ме схване ще отида да ме погледнат.

# 548
Честит празник момичета!Да сте живи,здрави и много щастливи!!!
ММ днес ми подави телефон  Heart Eyes Останах изумена ,детето ми беше направило картичка ,изобщо страхотни изненади  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам да попитам  в този ред на мисли ,някой знае ли как да си направя телефона да ми звъни и в същото време да ми казва гласово кой звъни ,сещате ли се ?

# 549
4естит празник на вси4ки жени и на именниците.Живи и здрави,лека бременност и здрави бебета

# 550
Оле днес много контракции и болки в темата  Tired
Аз след прахосмукачката имам тъпа болка отдясно ,не е контракция ,по -скоро е като разтегнато.Чудя се само как при все ,че съм на максимална доза но шпа я усещам  Crossing Arms
Ще полежа сега и ако не мине ще се занеса до Шейново да ми е мирна главата  Whistling
Ротока   клиничната пътека е 3 дни и за това те държат  Rolling Eyes

# 551
  • София
И мен днес ме изписаха от болницата- приеха ме със зверски кръвоизлив, от кръвоносен съд на полипа. Беше много страшно, направо не искам да си спомням. Кошмар!
Съответно хемоглобина ми е трагичен и започнах Тотема.

# 552
  • София
И мен днес ме изписаха от болницата- приеха ме със зверски кръвоизлив, от кръвоносен съд на полипа. Беше много страшно, направо не искам да си спомням. Кошмар!
Съответно хемоглобина ми е трагичен и започнах Тотема.

Ванче, измъчи те този полип. Дано да ти е било последно влизане в болницата чак до юни!

Мики, сигурно си се преуморила от прахосмукачката. И аз съм и с но-шпа и с магнезий, но си ме наболява коремът вече от няколко дни.

Белисима, защо не смееш да пиеш но-шпа, какво е общото със скъсената шийка? Моята докторка по принцип е против но-шпато и държи да пия само при силна болка, но други лекари са ми обяснявали, че трябва да се пие поне седмица, за да има ефект.

# 553
Здравейте,
 честит празник, момичета, да сте много здрави, обичани и щастливи  Hug

И аз съм в групата с контракции  Confused  И също имам едни бодежи навътре... Шийката на матката ми е наполовина и трябва да лежа, ама нещо все не ми се получава  ooooh!

ivankaka, дано е последното лошо нещо  Hug Представям си какво си преживяла....

Хубав празник на всички  Hug

# 554
  • Шумен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАЦКИ!!!
Днес много лоши новини  Sad недейте така дано всички с болежки да се оправят бързо и всички по болниците да се прибират в къщи  Hug и весел празник ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт