За тези, които четат любовни романи №8

• 101 502
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • В къщурката на хълма на феите
ами то затова е интересен света, защото колкото хора, толкова и предпочитания .. ако всички харесвахме едно и също, най-вероятно щяхме да сме изчезнали вече .. а пък хората, които се опитват сериозно да налагат мнението си над чуждото и не уважават предпочитанията на другите - няма да коментирам, че голямо цензуриране ще падне Mr. Green

# 256
Страшно се забавлявам в този форум! Различни хора сме,различни вкусове! Mr. Green Доста книги съм прочела, благодарение на това,че са обсъждани тук!  Peace
Иначе и аз имам всички книги Кросфайър и Нюансите и на мен си ми харесват! Единствената друга еротична книга, която съм чела е Библиотекарката,но тя беше отвратителна!  Joy Относно  50 нюанса сиво реших да я прочета заради многото шум,който се вдигна около филма и неговия кастинг! Изборът за Крисчън определено е сполучлив според мен, не знам за какво бяха всичките тези драмИ!  Joy А по забавно ми е че смятат да правят сериал по Кросфайър и не ми се мисли какви драми ще има там! Mr. Green

# 257
  • В къщурката на хълма на феите
и аз я зачетох Библиотекарката .. всъщност не я зачетох, ми направо я прочетох и бях леко вцепенясана отново заради приликите с другите две подобни поредици, после разбрах, че всъщност госпожата с книгите е издадена първа и явно другите две авторки са копирали от там и като цяло изобщо се отказах от супер дупер рекламираните книги на тема БДСМ или както там му е абревиатурата на български ..

# 258
чета и Породи и Нови видове.
ааа и ние и ние Mr. Green Mr. Green

Чела съм книги с повече секс.
можеш ли да ми посочиш имена, че наистина ми е интересно

Ами горепосочените изобилстват от секс и ако вземем съотношението брой страници/секс вероятно ще са повече от поредиците. В "Нейният вампирски съпруг" на Мишел Хоф има достатъчно секс, всъщност във всичките и книги, които съм чела. Даже в "Нейният вампирски съпруг има сцена, в която мацката го кара да се натиска с мъж за да се възбуди. Laughing

# 259
Хах, интересно, ще взема да прочета тоя вампирски съпруг

Аз пък честно казано прескачам доста често секс сцените, но не обичам ако ги няма
Просто те са част от връзката, аз ги чета или не, както реша, но смятам за нормално да ги има ( щом ще описват всеки поглед и диалог между двамата, редно е да опишат и секса  Crossing Arms )

# 260
  • Euskal Herria
"Нейният вампирски съпруг" ми хареса. Нищо, че беше фен превод. В началото само бегло се зачетох, заинтригува ме и след това я подхванах. Помня, че при беглото прехвърляне на съдържанието много ме беше впечатлило описанието на перуките на героинята. Даже в един момент се чудех дали не е плешива  Joy 
Обикновено колкото по-подробно знам за какво иде реч в дадена книга или филм, толкова ми е по-интересно. Когато решавам дали да чета някаква история, първо зачитам началото, после края и тук-там по средата. Едва тогава сядам за "сериозно четене"  Laughing  Приятелките ми вече свикнаха с тези мои странности;   Joy , когато ги карам да ми преразкажат сюжета на някоя книга. (В един друг форум ме бяха обвинили, че давам спойлери, когато се обсъждаше прочетеното в една книга newsm78)

# 261
Здравейте.Днес си взех 3-те книги на Лайза Клейпас и искам да,попитам хубави ли са и в каква последователност са.Извинете, ако се повтарям и вече сте споделяли.Благодаря. bouquet

# 262
  • в сърцето на един мъж...
Ами ако кажеш кои три си взела, може и да те ориентираме Mr. Green Понеже на български са излезли около 10 нейни, от три различни поредици.

# 263
Знаех си ,че не са само тези  Laughing Ами взех си "Синеокия дявол'',"Захарче" и "Непризнати грехове''.Дано поне да са от една поредица  Embarassed

# 264
  • в сърцето на един мъж...
От една поредица са, уцелила си Simple Smile Първата е Захарче, после Синеокият дявол и след това Непризнати грехове.
Приятно четене Hug

# 265
  • София, Младост 2
Хаха, опряхме ли пак до еротиката и в кои книги има най-много секс Mr. Green Ни Нюансите, ни Кросфайър са бог знае какво по отношение на БДСМ Stop

Аз съм си казвала моите фаворити сред откровено еротичните авторки - Еванджелин Андерсън (от нея не всичко харесвам, но повечето) и Beth Kery, която за жалост няма чак много книги. На Лора Лий има само 2-3 от еротиките, които ми харесват - повечето не са по мой вкус и ме дразнят. Естествено, гореизброените са авторки, които се четат заради секса, не заради действието в книгите hahaha (макар че на Бет Кери си има и доста емоция). Не са превеждани на български, да уточня Peace

# 266
От една поредица са, уцелила си Simple Smile Първата е Захарче, после Синеокият дявол и след това Непризнати грехове.
Приятно четене Hug
Благодаря,много Hug

# 267
  • София
Хах, интересно, ще взема да прочета тоя вампирски съпруг

Аз пък честно казано прескачам доста често секс сцените, но не обичам ако ги няма
Просто те са част от връзката, аз ги чета или не, както реша, но смятам за нормално да ги има ( щом ще описват всеки поглед и диалог между двамата, редно е да опишат и секса  Crossing Arms )
И аз съм на същото мнение! Без тях е скучно, но и ги прескачам, като ги има Grinning
Интересно ще ми е да прочета книга с повече секс сцени от Кросфайър, жалко, че посочените от вас са на английски, а за вампирския съпруг ме спря коментара на Zolka
Даже в "Нейният вампирски съпруг има сцена, в която мацката го кара да се натиска с мъж за да се възбуди. Laughing

# 268
 Аз  пропуснах Кросфайър и Нюансите, но пък имах честта да изоставя няколко книжки на Лейчето. Все се надявах да има някаква история пък то    Crossing Arms  ...... нищо. Затова и изобщо не съм подхващала горните двечки. 

То хубаво еротика , kinky sex , BDSM и всичките му там вариации, но държа поне история да има и тя да е водеща, а не секса.  Иначе  да си призная хубави идеи получавам  Blush Blush Blush .

# 269
  • София
Кросфайър не съм чела, Нюансите не ме впечатлиха  Embarassed

Това по актуалната тема  Peace

Geia, обещах мнение за "Относно Кейт".......Лесна за четене книга, горе-долу добра история, но не ме "грабна" на макс. Последните 2 глави изчетох с най-голям интерес заради момченцето и предложението му  Heart Eyes Разтопи ме  Heart Eyes
Държа да подчертая, че не съм чела другите книги от поредицата и вероятно това си оказа влияние.

Миси@, страхотна поредица  Peace Чети си я с кеф  Peace

Общи условия

Активация на акаунт