За тези, които четат любовни романи №8

• 101 504
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
"Красивият" не е ли по здрачен фик?

Да, по здрачен фик е - The Office мисля, че се казваше.   Wink

# 286
  • Sofia
Днес съм на

# 287
  • В къщурката на хълма на феите
аз подхванах сега една поредица за пехотинци Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green в интерес на истината тая авторка сефте я открих случайно докато преравях МБ за нещо ново .. засега като изключим, че главната героиня в първата книга ми лази по нервите с повтаряне на едно и също нещо, книгата всъщност е доста интересна .. прочетох набързо биографията на авторката и се оказа, че познава толкова добре порядките на тюлените, щото тя самата е женена за такъв, та явно черпи инфо от извора ..

# 288
mecani, за коя поредица говориш?

# 289
Марлис Мелтън - Тюлените Peace

# 290
Добър вечер, дами!  Wink Моля помагайте! Чете ми се някакво хубаво историческо любовно романче, ама нещо не мога да си намеря подходяща книжка! newsm78 Моля ако някоя от вас има предложения да споделя Praynig

# 291
  • ВАРНА
Марлис Мелтън - Тюлените Peace

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes И аз я препрочитам,редувайки с други книги,много ми харесва.Днес съм на Дейзи от поредицата на Лей грийнууд,ама едва чакам да я свърша  ooooh!

Цитат
Добър вечер, дами!  Wink Моля помагайте! Чете ми се някакво хубаво историческо любовно романче, ама нещо не мога да си намеря подходяща книжка! newsm78 Моля ако някоя от вас има предложения да споделя Praynig

Кажи какво предпочиташ - балове,шотладци,джунгли? Аз бих помолила също някой нещо по-приключенско/каубои ако има да препоръча,че с тез балове ми писна да се тревожат за цвета на тоалетите  ooooh!

# 292

Цитат

Кажи какво предпочиташ - балове,шотладци,джунгли? Аз бих помолила също някой нещо по-приключенско/каубои ако има да препоръча,че с тез балове ми писна да се тревожат за цвета на тоалетите  ooooh!
[/quote]

Амии на мен пък ми се чете нещо бално, нещо тип Малъри! Забавно и любовно, английско и така  Heart Eyes

# 293
Цитат
Аз съм в читателска безизходица в момента-чете ми се нещо вълнуващо за вампири, върколаци и т.н, ама няма какво...

Ако четеш електронни в МБ има много.АЗ също мога да ти изпратя  bouquet

# 294
  • в сърцето на един мъж...
И аз много я харесвам Марлис Мелтън. Имало още една непреведена и неиздадена книга, ама май са ги оставили и няма да я издадат.

# 295
Цитат
Аз съм в читателска безизходица в момента-чете ми се нещо вълнуващо за вампири, върколаци и т.н, ама няма какво...

Ако четеш електронни в МБ има много.АЗ също мога да ти изпратя  bouquet

Чета, чета, но и доста съм прочела. Ползвам МБ.
Тъкмо минах "Завета на кръвта"-много наивна и глупава книжка, прочетох я само защото е за вампир и върколак, но не я препоръчвам изобщо. Няма толкова нереална и смотано написана вампиро-върколашка история Sick

# 296
явно аз съм в сериозно изоставане на тема Марлис Мелтън Mr. Green

Катеринка Джулия Куин е идеална за теб Peace

# 297
Също и новата на Лайза Клейпас - Тайните на една лятна нощ

# 298
...........  Амии на мен пък ми се чете нещо бално, нещо тип Малъри! Забавно и любовно, английско и така  Heart Eyes
чела ли си тази серия на Джули Гарууд http://chitanka.info/serie/shpioni-na-koronata
аз съм във възторг от нея  Laughing преди това прочетох книгите й за шотландските годеници, беше ми дори още по интересно. А сега съм на книгите й от серията Бюканън-Ренард, забавлявам се просто чудесно  Party

# 299
  • София, Младост 2
За тези, които харесват книгите на Марлис Мелтън, препоръчвам ето тази поредица - Passion for danger, Nina Bruhns.

По беглите ми спомени за тюлените на Мелтън, тeзи са доста по-добри - много повече екшън, много по-бързо течащо действие и доста по-hot Mr. Green (естествено, стига човек да не търси реализъм в случките Mr. Green)

Не съм търсила дали е превеждана на български, но предполагам, че не е.

Общи условия

Активация на акаунт