За тези, които четат любовни романи №8

• 101 543
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Сега чета https://www.goodreads.com/book/show/16034964-losing-it много ми харесва до тук и героите са супер симпатични, да не кажа че направо се влюбих в Гарик Embarassed Очертава се сполучлива поредица, особено щом другите книги са за нови двойки.

# 646
  • В къщурката на хълма на феите
я ми споделете мнението си за книгата на Бренда Джойс - Скандал ..

# 647
Търся книга,но не мога да се сетя за заглавието.Резюмето беше подобно на "Връщане към живота"на С.Браун.,Главната беше майка на тинейджърка и физиотерапевтка,а главния- чичо на момчето с което дружи дъщерята.Главния герой беше пострадал и се нуждаеше от помощ .Някой да се сеща?

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 16:36 от bubeto10

# 648
Дъблин Стрийт-а появи ли се из нета някъде

# 649
забравих да  питам също, гледам в рулита има една поредица Братството на черния кинжал - споделена любов, вечан любов и т.н, водят се любовно-фантастични романи, та може ли да дадете отзиви хубави ли са

# 650
  • Разпиляна във въображението
Препрочитам „Огледален образ" на Сандра Браун Grinning

# 651
забравих да  питам също, гледам в рулита има една поредица Братството на черния кинжал - споделена любов, вечан любов и т.н, водят се любовно-фантастични романи, та може ли да дадете отзиви хубави ли са
мога да ти дам колкото искаш добри отзиви .. на кило дето се вика Mr. Green

# 652
мога да ти дам колкото искаш добри отзиви .. на кило дето се вика Mr. Green
мерси много да я свалям значи:))))) колко са на брой книгите от тази поредица

# 653
за момента има 10 преведени от издателство и 1, която е фен превод Peace

# 654
Момичета,да знаете безплатни сайтове за аудио книги?  newsm78

# 655
Момичета,да знаете безплатни сайтове за аудио книги?  newsm78
http://zaknigi.com/

# 656
прочетох днес Красивия негодник .. като цяло приятна изненада, че попадам на книга на писана в 1л. ед.ч. от името и на двамата герои, отделно много свежо написана книга, с доста чувство за хумор, обачее ако авторката не беше локумизирала толкова тва влюбване на двамата и как всеки от тях изпада в негова форма на истерия, осъзнавайки разни неща, щеше да е далеееч по-добре и нямаше да остана с впечатлението, че е търсен само по-голям брой страници .. като цяло става за четене .. по скалата до 10, вероятно бих дала 5.50 или 6, ако съм в добро настроение ..

# 657
Благодаря ти, pavpiaf   bouquet , не съм уточнила,но ги търся на английски.

# 658
mobilism също има аудио книги, но въпреки любопитството ми, никога не съм сваляла и слушала аудиокниги

# 659
Lost,мерси,не съм поглеждала там.И аз не съм сваляла,но ми е любопитно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт