Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 21

• 49 573
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Радост, на моя приятелка й се падаше да започне стимулация навръх Великден миналата година - в неделя, иначе изпускаше парите от фонда. Тогава на работа беше само д-р Стаменов, а тя е пациент на Персенска. И въпреки това започна, нямаше проблем. Беше й четвърти опит, явно Великден й е донесъл късмет, и вече се радва на сладко момченце. А аз предния ден - на велика събота, бях на пункция. Перси си ми я направи и също нямаше проблем...Не вярвам нещата след година много да са се променили...

# 571
# 572
katetyy колко се пътува от хостела до клиниката?

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 12:58 от pussycat

# 573
  • Sofia
Есприт, на мен пък ми се подува коремът винаги, на всяка стимулация. А дори и след ЗЕТ от поддържащата терапия изглеждам като глътнала топка. Така че за моя организъм е напълно нормална реакция.

# 574
бамбарадамбара, max17  Hug!
Днес ме отпусна, поне не е така осезаемо, но пих много вода, явно е помогнала  Rolling Eyes. Ще си трая, нали е за хубаво  Praynig
Сори, че ви занимавам с лаическите си въпроси, рових, рових не можах да намеря текуща нова тема за стимулация има само за след ЕТ.

# 575
 Shokoladche ,да мина ,заедно с настъпването на астрономическата Пролет Grinning !Вчера към 18.00ч,върнахме 2 бластоцистчета.Персенска каза :Е длъжна си да бъдеш бременна!Днес ми се обадиха че са замразили останалите 2 бластоцистчета,а второто от размразените си остана на морулка и  явно е спряло да се развива.Изписа ми и инжекции,та ще трябва да се преборя и с това. След 15 дни ме иска за кръвен тест!

# 576
  • София
m.e.m.27, успех и след две седмици да се похвалиш с положителен тест!

# 577
  • гр. София
m.e.m.27, какви инжекции ти изписаха? Фракси ли?  newsm78
Стискам палци след 2 седмици да се похвалиш с високо ЧХГ!  Praynig

# 578
m.e.m.27, какви инжекции ти изписаха? Фракси ли?  newsm78
Стискам палци след 2 седмици да се похвалиш с високо ЧХГ!  Praynig

newsm10 fingerscrossed Flutter

# 579
Да фраксипарин 0.3 всеки ден!
Shokoladche, BoDill , Pati111 ,БЛАГОДАРЯ ВИ,момичета!ДАНО! Hug Hug Hug
Успех и на вас!
 Shokoladche , чакаме пожеланието на Персенска, с 2100! Hug

# 580
m.e.m.27 Hug и аз ти пожелавам да се похвалиш след две седмици с най-хубавата новина!!!

# 581
Здравейте!
Момичета, моята биопсия не е добра и Перси каза,че ще слагаме лекарство (не знам какво) и  ме вика на 9 - 10 ден.
Има ли някоя от вас с не добра биопсия? И дали може да ми каже повечко. Какво лекарство се слага, прави ли се контролна биопсия?   Hug

m.e.m.27, желая ти успех Hug

# 582
Да ,има!Взимат ти кръв 2 пъти ,но в имунологичният кабинет.През ден се прави манипулацията ,като вторият път на взимане на кръв е съчетан и с поставянето му.Някъде около 2 ч.след даването на кръв.Не боли ,самото поставяне на лекарството.Най-вероятно ще го правиш и преди трансфера.Имунолозите ще ти обяснят подробно и ти дават час точно в колко да отидеш !Това е и след 3 дни пак контролна биопсия!И другият цикъл може да стартирате!
Благодаря ти  ,macherie ! Hug

# 583
 Radost_vn ,благодаря ти !

# 584
Да ,има!Взимат ти кръв 2 пъти ,но в имунологичният кабинет.През ден се прави манипулацията ,като вторият път на взимане на кръв е съчетан и с поставянето му.Някъде около 2 ч.след даването на кръв.Не боли ,самото поставяне на лекарството.Най-вероятно ще го правиш и преди трансфера.Имунолозите ще ти обяснят подробно и ти дават час точно в колко да отидеш !Това е и след 3 дни пак контролна биопсия!И другият цикъл може да стартирате!
Благодаря ти  ,macherie ! Hug

Благодаря за бързия отговор. Аз имам едно замразено ембрионче от този месец на ЕЦ. Дали сега пак ще можем да извадим яйцеклетка (ако всичко е наред  Praynig Praynig Praynig) или заради това лекарство за биопсията ще трябва да пропусна. Защото идеята беше да направим смесен трансфер, т.е. замразеното + свежо, но резултата не е добър (от биопсията). Cry

Общи условия

Активация на акаунт