Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 21

• 49 570
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
 Оskarmimi,съжалявам!Приеми ,ако можеш нещата ,че така е трябвало да стане!И че всичко е за добро!Вече съм убедена,че нещата се случват или не се случват ,далеч не случайно!Ще стане ще видиш и когато вървят плавно и без проблеми е много по-лесно!Аз за първият опит много бързах и много се вълнувах.Сега се заредих сьс спокойствие,когато тогава.Дори сама си отложих стимулацията от февруари ,за март.Някак си не исках да започвам, и Персенска се съгласи.Каза добре тогава, от следващият месец.Реших че ще поспортувам активно още един месец,ще си оправя някои други неща и така..Дано да ми е успешно отлагането!Много спокойствие и Успех!

# 586
Това зависи от доктора!Тогава малко на сляпо става ,без контролна биопсия,ако съм те разбрала правилно,разбира се !

# 587
  • Варна
Да ,има!Взимат ти кръв 2 пъти ,но в имунологичният кабинет.През ден се прави манипулацията ,като вторият път на взимане на кръв е съчетан и с поставянето му.Някъде около 2 ч.след даването на кръв.Не боли ,самото поставяне на лекарството.Най-вероятно ще го правиш и преди трансфера.Имунолозите ще ти обяснят подробно и ти дават час точно в колко да отидеш !Това е и след 3 дни пак контролна биопсия!И другият цикъл може да стартирате!
Благодаря ти  ,macherie ! Hug

А на това лекарство ли му се вика "лепило"?

# 588
  • Перник
Здравейте момичета, от днес стартирах стимулация с аримедекс и менопур за 5 дни. Естествено забравих да питам някои неща и се надявам някоя от вас да може да ми отговори. Задължително ли се слагат инжекциите по едно и също време вс ден? Някакви специални препоръки по време на стимулацията? Някоя от вас била ли е на такава стимулация и колко евентуално Ф стават? Благодаря ви предварително  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 589
  • В полите на Пирин планина
m.e.m   успех  newsm10 fingerscrossed fingerscrossed за положителен резултат Hug

# 590
Здравейте момичета, от днес стартирах стимулация с аримедекс и менопур за 5 дни. Естествено забравих да питам някои неща и се надявам някоя от вас да може да ми отговори. Задължително ли се слагат инжекциите по едно и също време вс ден? Някакви специални препоръки по време на стимулацията? Някоя от вас била ли е на такава стимулация и колко евентуално Ф стават? Благодаря ви предварително  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хубаво е да са по едно и също време инжекциите. А броят фоликули е индивидуален.
Много късмет!!!

# 591
Да ,има!Взимат ти кръв 2 пъти ,но в имунологичният кабинет.През ден се прави манипулацията ,като вторият път на взимане на кръв е съчетан и с поставянето му.Някъде около 2 ч.след даването на кръв.Не боли ,самото поставяне на лекарството.Най-вероятно ще го правиш и преди трансфера.Имунолозите ще ти обяснят подробно и ти дават час точно в колко да отидеш !Това е и след 3 дни пак контролна биопсия!И другият цикъл може да стартирате!
Благодаря ти  ,macherie ! Hug

А на това лекарство ли му се вика "лепило"?
Знам че абревиатурата му е PBMC.Не съм сигурна ,дали е същото,и дали има и т.нар.лепило.Аз съм описала PBMC,каквото са ми слагали на мен.

# 592
Тan4eto_71 ,данооо! Hug Hug Hug
Neji_s ,успех!Аз бях само на Аримидекс.Всичко е индивидуално,но менопура е добър препарат.Аз бях на стимулация вторите 3 дни с него.Ти не си ли на хапчета 5 дни и след това с инжекциите или всичко на куп?

# 593
Благодаря на всички за разбирането! Нещата наистина се случват точно тогава, когато трябва!
m.e.m.27 - ужасно силно стискам палци! Имам хубаво усещане за теб Simple Smile!

# 594

Благодаря на всички за разбирането! Нещата наистина се случват точно тогава, когато трябва!
m.e.m.27 - ужасно силно стискам палци! Имам хубаво усещане за теб Simple Smile!
Hug

# 595
На мен ми сложиха РВМС преди трансфер, биопсията ми е добра.
Искам да ви попитам в деня на трансфера пиете ли утрогестана или го слагате вагинално. Аз винаги съм го слагала вагинално, но сега мисля да го изпия, за да може и да съм по-спокойна.

# 596
  • гр. София
Аз го сложих вагинално, а преди трансфера правят почистване и промивка, така че всичко си става чистичко.  Mr. Green

# 597
Само вагинално съм го слагала!

# 598
Момичета,утре(22.03) в 18.00h съм в клиниката.Ако някоя има нужда от съдействие,обадете се-0887824304.
m.e.m стискам палци и желая - погледът ти да заблести от желаните две черти.

# 599
Дори сама си отложих стимулацията от февруари ,за март.Някак си не исках да започвам, добре тогава, от следващият месец. Дано да ми е успешно отлагането!
Аз като си спомня, колко пъти съм отлагала, чак става драстично ...

Общи условия

Активация на акаунт