Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 21

• 49 527
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, помагайте. Съвсем леко ми прицапа. Веднага направих тест за бременност, който имаше втора бледа черта. БТ ми е висока. С Шефкетова се разбрахме веднага да се обадя при пол. тест. И сега се чудя на спешния ли да звъня или на регистратурата
Звъниш на спешния или на Шефкетова..Дано всичко е наред  Hug

Писах смс на Шефкетова. АКо не отоговори до довечера, ще звъня на спешния

# 646
little_rabbit благодаря ти! Съвсем на границата съм - според лекаря, който ми назначи противоалергичното лекарство, ще са ми необходими 5 дни, за да се изчисти организма ми от него - тоест 29.03., а по груби сметки трансферът - ако естествено се размразят ембриончетата - трябва да бъде на 31.03. - 01.04. Да видим какво ще каже д-р Райков...

# 647
Маймунка, пусни и кръвен, за да си съвсем на ясно. Гадните пикливи понякога са лъжливи Simple Smile Казвам ти го, защото го преживях веднъж
Аз съм си доста бременна   Mr. Green
Отговарях на kriss_and

# 648
  • Пловдив
 bouquet

# 649
Здравейте и от мен, не съм влизала и писала в сайта от 1г., когато ми бе 1-я неуспешен опит. Днес направихме пункция на 13-и ден от цикъла,защото се оказа че фоликулите ми нарастват по-бързо и от 25 фоликула извадихме 20 яйцеклетки. Ще очаквам утре новини от ембриолозите как се развиват нещата, но за вторник вече имам запазен час за лепилото и това значи че в сряда ще е трансфера. Днес на мъжа ми са му предложили след като даде материал да се отделят най-добрите на някакво"килимче", някой знае ли какъв точно му е ефектна.

# 650
  • гр. София
Килимчето е някакъв нов метод. Който знае нещо повече, нека сподели.

# 651
Така нареченото килимче е нов метод за отсяване на качествени сперматозоиди.
Ние го правихме на 22,03.Дава се материал и ако спермограмата го позволява се обогатяват за 4-5ч и се избират най-добрите.Ние замразихме отбраните борци за да може в деня на пункцията да се ползват.Цената е 300лв

# 652
Здравейте и от мен, не съм влизала и писала в сайта от 1г., когато ми бе 1-я неуспешен опит. Днес направихме пункция на 13-и ден от цикъла,защото се оказа че фоликулите ми нарастват по-бързо и от 25 фоликула извадихме 20 яйцеклетки. Ще очаквам утре новини от ембриолозите как се развиват нещата, но за вторник вече имам запазен час за лепилото и това значи че в сряда ще е трансфера. Днес на мъжа ми са му предложили след като даде материал да се отделят най-добрите на някакво"килимче", някой знае ли какъв точно му е ефектна.
Е не е задължително.На мен пункцията ми беше на 15.03.Лекарството поставено на 17.03.Пък трансфера на 20.03,Не ,не е задължително.Лекарството не определя датата на трансфера.

# 653
Обадиха ми се от Ембриологията и си имаме 16 оплодени до момента, като едното още не се е активирало особено,утре ще съм за поставяне на лекарство и в сряда отново ще ми се обадят да кажат как се развиват и кога ще е трансфера. А относно килимчето ММ се е съгласил   newsm53 newsm17

# 654
Дами, благодаря за отговорите относно биопсията.  Чудех се не толкова за цената, а за какво се прави, какъв проблем решава или търси, но се получи добра дискусия Simple Smile

ИринаДачева, 16 оплодени са респектиращ резултат  Peace  успех и в следващите стъпки!

# 655
[Аз съм 9ти ден на стимулация - 8 дена с Фостимон и от вчера два дена на Менопур преди ИНСЕ.  Фоликулите са ми 12-14 мм. Оказаха се по-упорити Simple Smile Нормално ли е да има напрежение в яйчниците от инжекциите?

и мен са ме стимулирали с същите лекарства- и усещах леко напрежение опъване в яйчниците последните дни преди пункция

# 656
  • Ст. Загора
Моля момичето, което беше  на леглото до мен днес, след пункция- Искра - да ми пише на лични. Благодаря!

# 657
[Аз съм 9ти ден на стимулация - 8 дена с Фостимон и от вчера два дена на Менопур преди ИНСЕ.  Фоликулите са ми 12-14 мм. Оказаха се по-упорити Simple Smile Нормално ли е да има напрежение в яйчниците от инжекциите?

и мен са ме стимулирали с същите лекарства- и усещах леко напрежение опъване в яйчниците последните дни преди пункция

Аз преди пункцията имах доста силни бодежи в яйчниците и корема,вчера ми бе пункцията и все още си ме болят яйчници, корема също ме боли и ми е подут. Доктора каза че е нормално да  не боли. Но и бъбреците си бе болят.

# 658
  • София
Момичета, има ли някой информация дали утре, Благовещение, има организиран някакъв празник от клиниката. Съответно къде и от колко часа? Благодаря предварително.

# 659
момичета,къде си взимате мобилните телефони,когато отивате на пункция/операция?ние преди нали имахме чувалчета,а сега сме само с търлъчки и нощници:)

Общи условия

Активация на акаунт