ПЛЕВЕН - 155

• 67 360
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Не че го препоръчвам, но за прегледи на тазобедрените стави се ходи при д-р Свилен Тодоров в Окръжна болница. Той е детски ортопед.

# 631
  • Плевен
Здравейте,момичета!

Ще ви помоля да ми съдействате да намеря квартира за 3-членно семейство за периода 27.10-9.11.
Трябва ни симпатичен апартамент, може трапезария и спалня, двустаен ли се води, не знам. Ако някой дава под наем или има познат да ми пише лично с номер.
Благодаря!

# 632
И аз да попитам за някой по добре зареден магазин за платове,  или въобще за някакъв магазин за платове.
Срещу Била има доста зареден магазин за платове.По редицата на магазин "Роси".

# 633
# 634
Благодаря, този с/у Била май е за коприни и платове за дрехи предимно, но грешката е моя, че не уточних че ми трябва за хасе, трико и полар. Ако се сетите и за още някой пишете.

# 635
В този, който аз съм показала със сигурност има трико. Полар не знам, отдавна не съм влизала.

# 636
Не че го препоръчвам, но за прегледи на тазобедрените стави се ходи при д-р Свилен Тодоров в Окръжна болница. Той е детски ортопед.
Благодаря

# 637
Здравейте искам да попитам имате ли някакво мнение за училище Яворов.Много се колебаем къде да запишем детенце в първи клас.Знам ,че тази година ще има много добра учителка там Виктория ... не се сещам за фамилията и получавам много добри отзиви за нея.Мислим и за Заимов .Също не ни е далеко въпреки ,че Яворов е точно до нас и ни е по удобно .
Ще се радвам да разбера мнения за това училище.

# 638
Здравейте искам да попитам имате ли някакво мнение за училище Яворов.Много се колебаем къде да запишем детенце в първи клас.Знам ,че тази година ще има много добра учителка там Виктория ... не се сещам за фамилията и получавам много добри отзиви за нея.Мислим и за Заимов .Също не ни е далеко въпреки ,че Яворов е точно до нас и ни е по удобно .
Виктория Грозданова се казва,но май доста вика ...,другата е Мария Христова,също ще поеме 1-ви клас,тя е изключително чаровна и мила с децата.Но по-добре се срещни лично с тях и тогава прецени,нали знаеш че и първото впечатление е доста важно. Wink

# 639
момичета търся добра сладкарница да ми изработи торта за рожден ден, но искам добра изработка, благодаря предварително

# 640
Виктория Грозданова се казва,но май доста вика ...,другата е Мария Христова,също ще поеме 1-ви клас,тя е изключително чаровна и мила с децата.Но по-добре се срещни лично с тях и тогава прецени,нали знаеш че и първото впечатление е доста важно. Wink
И двете учителки съм ги виждала и двете ми допадат.Най много ме е страх да не объркам детето.За мен е важно учителят да е добър а не толкова самото училище.Чудех се и за езиковата и за Вазов  но са ми далеко.Искам да е близко и удобно за дъщеря ми не да я изнервям в път.И се чудя коя от двете е по добра и коя да избера.Наистина съм много объркана.
opsss аз съм доволна от сладкарница романтика.Имат фейсбук страничка.Най често тортите които поръчваме са от там за различни поводи.Нивел също не са лоши май.Но ние от там не сме поръчвали няма как да дам лично мнения само съм яла торта от тях по поръчка на едно събиране и ми хареса много.

# 641
момичета търся добра сладкарница да ми изработи торта за рожден ден, но искам добра изработка, благодаря предварително
Аз предпочитам Романтика,последните няколко торти съм вземала оттам.Вкусни са и изглеждат точно като от снимката,която съм занесла.По-рано поръчвах от Нивел.Също са вкусни,но вида не е това,което очаквам.

# 642
Лично аз, торти от плевенски сладкарници не съм поръчвала от 5години.
Но съм виждала и яла торти и на Романтика и на Нивел.
Ако човек не е взискателен, стават. Simple Smile На Романтика всички торти на вкус са им еднакви....на вид, горе долу стават (ако са с фигурки), макар че хич не си дават зор.

# 643
 Препоръчайте ми УНГ специалист за дете на 2г възраст.

# 644
Знаете ли приемните дни на д-р Росманов? Дали всеки ден приема и с какво работно време?
Няма информация на сайта на болницата. Може би скоро ще звънна, но ми искаше рюпредварително да имам инфо.
Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт