На море в Турция - тема 29

• 80 797
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Да и на мен ми се струва, че Иво се засегна и няма да пише повече в темата. След тази бомбардировка и безсмислена логорея, кой би продължил да помага безрезервно?  Жалко за хубавата тема!!!  Sad

# 481
Сякаш преди никой не е помагал  Whistling

В крайна сметка всеки рекламира агенциите и хотелите, от които е бил доволен  Wink

И никой няма нищо против това.  Grinning За това е темата, за препоръки. Проблемът е че се рекламира в случая агенция, не защото един клиент е доволен от нея, а защото един потребител работи за нея. Конфликт на интереси.  Peace

# 482
  • София
Сякаш преди никой не е помагал  Whistling

Татяна, абсолютно си права Peace
Искам само да припомня на някои, според които темата вече едва ли не е свършила,  че ако трябва да благодарим на някой и да сме им признателни, че тази прекрасна тема съществува това са.
Dollface,  bouquet която пуска темата през далечната 2008 година,
Тинтири Минтири  bouquet, която модерира следващите теми,
Нади_ миши  bouquet, която извежда на първа страница в четвърта тема линковете към ревюта за хотелите, направени от потребители
Мишленцето  bouquet и Мимии  bouquet, които също модерират някои от следващите теми.
И най-големите ни благодарности трябва да бъдат към МАРГИ  bouquet И ТАТЯНА  bouquet, които от тема 12 до сега пускат всяка следваща тема с всички допълнения за хотели и важна информация, за да може темите за почивка в Турция да бъдат полезни за всички.
така че ако трябва да бъдем благодарни на някого и да изразяваме малко повече уважение това са точно тези изброени от мен хора. Извинявам се ако съм пропуснал някой.
Историята на Темата за почивки в Турция не започва от 16 тема, 2011 година когато Иво за пръв път е попитал за пътя до Алания и как да стигне до Сиде, а 16 теми и 3 години  по-рано .
Този безсмислен вече разговор може да продължи до безкрайност.
Време е да спре.
Аз и Мис Джули Hug го започнахме.
Спряхме се, разбрахме се, всичко е ОК, но той продължава.
Докога?
Може би дотогава докато изпишем цялата 29 тема или на Татяна и писне от цялата тази простотия и както останалите, които изброих се оттегли, /за мое съжаление те отдавна не пишат вече в тази тема, защо ли newsm78 / защото темата не и доставя удоволствие, а я напряга.
Тогава наистина трябва да помислим, кой не само ще отговаря на хилядите въпроси, а и кой ще модерира следващите теми във вида, в който са и ще полага огромен труд, за да прибавя цялата информация от всяка нова тема като линкове за ревюта на хотели на първа страница и друга важна информация.
Или за нас това не е важно, то си  е даденост....

# 483
Роже, ако Татяна се откаже да модерира темата ти като лош пророк трябва наказателно да я поемеш  Wink Темата имам предвид  Laughing Ами да.....и така и така си призна, че ти си предизвикал спора  Thinking Айде сега пък вземи се  засегни, че докачлив ми се чиниш. Шегувам се......

Та какво за делфините  Laughing Я разказвайте. Чета, че било добра терапия. Аз понеже съм УЕкинко паникьорка  Mr. Green, вероятно добре ще ми се отрази такава терапия. Ама ако сте прави за 80 евро, доста ще олекна  Wink

# 484
Хайде аз да отклоня темата на разговор (спор)  Wink и да се похваля - вече имаме резервация за Лимак Атлантис от 20.09 за 10 нощ.  newsm44 , тази сутрин си взехме договора. Ще си имаме първокласник, но той сега е в същото училище в предучилищна група и е доста добре, до края на лятото вече трябва да четем и гладко (иначе е предупреден, че директорката няма да го пусне да отсъства). Та решихме, че може да отсъства, тъй като за 3та година ще пишат и учат едно и също (образователната ни система е  ...  #Cussing out ). Резервацията ни е през 1-2-FLY, цената беше много добра - и двете деца са безплатно   Simple Smile И тъй като хотела е със страхотно отзиви във всички сайтове - западни, руски, вярвам че ще е прекрасна почивка.
Впрочем бг агенцията има списък на забранените за продажба хотели в Бг, Гърция и Турция на граждани от Източна Европа  Shocked Амарите например не могат да се продават тук от ТУИ, за което аз се ядосах много   #Cussing out Цената на AMARA CLUB NATURE през Тез Тур се оказа с 300 евро по-висока за нас, отколкото през ТУИ за същия период, а плащането трябваше да е на цялата сума до 28,03, а през Туи само 30%  Shocked Как да не се ядосва човек  при това положение  #Cussing out

# 485
  • София
В последните страници, като видя някой дълъг обяснителен пост от сорта "кой-къде-какво", просто го подминавам и се надявам скоро да спре тази абсолютно безполезна дискусия.

Та какво за делфините  Laughing Я разказвайте. Чета, че било добра терапия. Аз понеже съм УЕкинко паникьорка  Mr. Green, вероятно добре ще ми се отрази такава терапия. Ама ако сте прави за 80 евро, доста ще олекна  Wink

Аз също се интересувам от плуването с делфини. Ние ще сме в Кушадасъ, така че при нас вариант е в "Адаланд". Някой ако може да обясни подробно, какво точно представлява плуването и не е ли страшно, че и аз съм една паника...  Joy

# 486
В последните страници, като видя някой дълъг обяснителен пост от сорта "кой-къде-какво", просто го подминавам и се надявам скоро да спре тази абсолютно безполезна дискусия.

Аз също се интересувам от плуването с делфини. Ние ще сме в Кушадасъ, така че при нас вариант е в "Адаланд". Някой ако може да обясни подробно, какво точно представлява плуването и не е ли страшно, че и аз съм една паника...  Joy

Ама аз не, че мога да плувам, ама все се надявам дето е нещо,което става и за неплуващи   Mr. Green

# 487
Резервацията ни е през 1-2-FLY, цената беше много добра - и двете деца са безплатно   Simple Smile И тъй като хотела е със страхотно отзиви във всички сайтове - западни, руски, вярвам че ще е прекрасна почивка.
Впрочем бг агенцията има списък на забранените за продажба хотели в Бг, Гърция и Турция на граждани от Източна Европа  Shocked Амарите например не могат да се продават тук от ТУИ, за което аз се ядосах много   #Cussing out Цената на AMARA CLUB NATURE през Тез Тур се оказа с 300 евро по-висока за нас, отколкото през ТУИ за същия период, а плащането трябваше да е на цялата сума до 28,03, а през Туи само 30%  Shocked Как да не се ядосва човек  при това положение  #Cussing out

Първо честита резервация, дано останате доволни!

Според общите условия на немските туроператори (вашият е немски), офертите йм важат само за живущи в Германия и някои съседни страни, или туристи тръгващи от там със самолет. Хотелиерите са в правото си да отказват резервации на гости, не отговарящи на тези условия или да поискат доплащане на място. Дано при вас всичко е наред!

# 488
С делфини може да се плува и във Варна, между другото: http://www.dolphinarium.festa.bg/pages/swimming.html

# 489
Tatjana,благодаря  Hug
Знам, че много се е писало за резервациите през немски туроператори и ти много пъти си предупреждавала, но наистина се надявам да нямаме проблеми. Мин. година година бяхме с Дертур и нямахме проблеми, дано и тази година с Туи да е така. Резервацията я направихме чрез бг представителите на Туи (офиса им в Бургас), на тях от Германия им е изпратен списъка с хотелите, чиито цени не важат за българи, а отделно пък в системата им изобщо не могат да се видят тези хотели, т.е. те и да искат да направят резервация в някой от тях това няма как да стане (с-мата им регистрира, че бг представителя иска да резервира и им отхвърля дори опита да види нещо, както когато исках да проверяват цени за Амара в Белдиби и те изобщо нямаха достъп до него, не го виждаха в с-мата). Предполагам всичко това е направено точно заради това - да се избегнат евентуално точно тези проблеми. Много се надявам и тази година всичко да е ОК при нас  Praynig

# 490
  • Варна
Tatjana,благодаря  Hug
Знам, че много се е писало за резервациите през немски туроператори и ти много пъти си предупреждавала, но наистина се надявам да нямаме проблеми. Мин. година година бяхме с Дертур и нямахме проблеми, дано и тази година с Туи да е така. Резервацията я направихме чрез бг представителите на Туи (офиса им в Бургас), на тях от Германия им е изпратен списъка с хотелите, чиито цени не важат за българи, а отделно пък в системата им изобщо не могат да се видят тези хотели, т.е. те и да искат да направят резервация в някой от тях това няма как да стане (с-мата им регистрира, че бг представителя иска да резервира и им отхвърля дори опита да види нещо, както когато исках да проверяват цени за Амара в Белдиби и те изобщо нямаха достъп до него, не го виждаха в с-мата). Предполагам всичко това е направено точно заради това - да се избегнат евентуално точно тези проблеми. Много се надявам и тази година всичко да е ОК при нас  Praynig

Кристалка, със собствен транспорт ли ще пътувате ?

# 491
  • Варна
Tatjana,благодаря  Hug

Кристалка, със собствен транспорт ли ще пътувате ? Не може ли да се резервира дирекно прez 1-2 fly ?

# 492

Кристалка, със собствен транспорт ли ще пътувате ? Не може ли да се резервира дирекно прez 1-2 fly ?

Да, най-вероятно отново със самолет от Истанбул  Simple Smile Какво имаш предвид под директно да се резервира  newsm78 1-2 fly са в системата на Туи и при положение, че тук има офис предпочитам там точно заради евентуални проблеми. А и така имам и бг версия на договора, с която пък си сключвам застраховка "Отмяна на пътуването" (чакам моята застрахователка да ми я донесе малко по-късно)

# 493
  • Варна

Да, най-вероятно отново със самолет от Истанбул  Simple Smile Какво имаш предвид под директно да се резервира  newsm78 1-2 fly са в системата на Туи и при положение, че тук има офис предпочитам там точно заради евентуални проблеми. А и така имам и бг версия на договора, с която пък си сключвам застраховка "Отмяна на пътуването" (чакам моята застрахователка да ми я донесе малко по-късно)

Не знаех, че са в системата на ТУИ, затова питах. Благодаря ти. Погледнах хотела и наистина рейтинга му е много висок. Със сигурност ще си изкарате добре. Simple Smile

# 494

Не знаех, че са в системата на ТУИ, затова питах.

Те са дъщерна фирма на ТУИ  Wink  за друга таргет-група.

Общи условия

Активация на акаунт