На море в Турция - тема 29

• 80 983
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Мами запазих места за майските празници в този хотел http://www.susesihotel.com/en/index .Имате ли впечатления от него?За първи път успявам да изкарам част от домочадието и много ми се иска да им хареса.Също така с какви пари трябва да разполагаме в Турция?

# 46
magi mei , не съм ходила в този хотел, но винаги съм искала да отида. Просто в сезона цените са много високи.  Laughing
Моля те, пиши когато се върнете.

# 47
  • София
Мами запазих места за майските празници в този хотел http://www.susesihotel.com/en/index .Имате ли впечатления от него?За първи път успявам да изкарам част от домочадието и много ми се иска да им хареса.Също така с какви пари трябва да разполагаме в Турция?

Започвате посещението си в Турция с "летящ старт". Хотелът е чудесен. Ще ви хареса. Това е един от любимите ми хотели - чудесна територия, превъзходна кухня, стаите са просторни. Убедена, съм че ще си изкарате отлично. За парите с които трябва да разполагате е трудно да се каже, защото това зависи от това за какво искате да харчите. По-принцип почти нямате нужда от пари в хотела (бакшики и сувенири), но ако искате СПА процедури или екскурзи, тогава трябва да предвидите допълнително, а да не говорим ако ще пазарувате. Аз пътувам с кредитна (или дебитна) карта и малка сума кеш в зависимост от плановете ми за допълнителни мероприятия. Гледам да не оставам без пари, защото на път всичко се случва.

# 48
  • софия
DIANA DON благодаря   bouquet ,Мимии на всяка цена ще разкажа като се върна.Летящ старт сме може би защото обясних на момчето в агенцията ,че толкова години се опитвам да изкарам мойте хора навън за почивка ама те не та не и го помолих да ни предложи някъде където наистина ще ни хареса.Само не знам как ще се оправим с езика  newsm78 ,как ще разбера например къде е закуската  или обяда?

# 49
  • Варна
Маги,обикновенно в главния ресторант или main restorant,английски или руски са ти достатъчни,а и щом моя мъж без да знае и грам думичка освен на български се оправя,никой друг няма грижи hahaha

# 50
magi mei, за езика не мисли. На рецепцията със сигурност ще говорят английски, руски и поне още един език.
Дори и ако не знаете никакъв език, пак ще намерят начин да ви упътят с жестове.  Laughing

# 51
 magi mei ,тц тц тц тук хората почват от Айвълък да почиват за първи път в турция,пък вие направо на върха се качвате-хехе, този хотел е такъв че ако трябва персонала  и на ръце ще ви носят ама няма да ви оставят да се щурате и да се лутате...  bouquet

# 52
  • софия
Бях си направила сметка за други хотели пак 5 звезди но на по прилична цена ,но момчето беше толкова убедително   Crazy ,а и не се наложи да ме убеждава дълго.Мъжа ми щеше да получи инфаркт като му казах ,но се направихме с най-малкият ми син на ударени "колко ни е харесал и как  ако трябва няма да почиваме лятото и той клекна -къде ще ходи  Laughing "Като се замисля май бях тръгнала за оферта за Халкидики  Joy

# 53
От много чудене къде да почиваме това лято, най-накрая се спряхме на Pine Bay. Много държах на Палм  Уингс, но в крайна сметка вече е решено. Дано да не съм се излъгала в избора!

Изборът Ви е отличен. Имате ли деца?

# 54
И ние сме в Pine Bay....Дами,искам да се допитам до вас...сега курса на турската лира е много изгоден, newsm78 дали да не купя лирите от сега!?Вие какво мислите?

# 55
аз вече купих лири-миналия месец даже  Joy на 64ст

# 56
Аз винаги "влагам" свободни пари в турски лири.
Никога няма да са ми излишни.
С любовта ми към тази дестинация Wink

# 57
  • Варна
Аз винаги "влагам" свободни пари в турски лири.
Никога няма да са ми излишни.
С любовта ми към тази дестинация Wink

И аз съм така,тъкмо се връщам от ТА ,точно до офиса им има ч. бюро,лирата беше 0.65 продава Peace

# 58
От много чудене къде да почиваме това лято, най-накрая се спряхме на Pine Bay. Много държах на Палм  Уингс, но в крайна сметка вече е решено. Дано да не съм се излъгала в избора!

Изборът Ви е отличен. Имате ли деца?
Да, но са големи и за това исках да отидем там, където да не им е скучно. Исках да има добра анимация, възможности да играят волейбол, баскетбол, футбол. И ми препоръчаха Pine Bay.

# 59
Иво е напълно прав за пътуването с автобус.Ние от 5г. почиваме в Турция-живеем в Чирпан и за нас
най-доброто е „Дорис“.На договора ни пише Чирпан-Кушадасъ-Чирпан.Това е голямо предимство за
хора,които не живеят в София.Ползвали сме „Караджъ Турс“ и „Ориент“99-те казват какъв е маршрута им и ти си избираш коя е най-удобната за теб спирка.Такава за нас беше Поповица.Доста е неудобно
посреднощ или в ранни зори да звъниш на близки да те прибират от Поповица.Няма да коментирам
плюсовете на самолетите,но за нас  не е удобно да пътуваме до София.

Общи условия

Активация на акаунт