На море в Турция - тема 29

• 80 899
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
  • Етрополе, България
Аз само да спомена, ако не сте го забелязали - на сайтът на Емералд, за хотелите в Турция в прекачен файл има съответното описание на услугите в хотела. Това е важна информация.

Ами да, не бях обърнала внимание. Сега го разгледах. Лично аз не намирам нищо обезпокоително. Ако смятате че пропускам нещо важно обаче, моля обърнете ми внимание. Все пак не съм специалист. Може и на лични да не разводняваме темата   bouquet

# 241
  • Beyond the Frontiers
Постът ми не е насочен към вас. А само информативен  Peace

# 242
  • София
Аз само да спомена, ако не сте го забелязали - на сайтът на Емералд, за хотелите в Турция в прекачен файл има съответното описание на услугите в хотела. Това е важна информация.

Ами да, не бях обърнала внимание. Сега го разгледах. Лично аз не намирам нищо обезпокоително. Ако смятате че пропускам нещо важно обаче, моля обърнете ми внимание. Все пак не съм специалист. Може и на лични да не разводняваме темата   bouquet
Ти какво обезпокоително искаш да намериш Grinning Напротив.
Галактик Hug похвали Емералд, че и в този аспект са с едни гърди пред останалите туроператори Simple Smile
Описанието на концепцията за всеки хотел, която дават Емералд е в наша помощ, защото като я прочетем можем даразберем дали хотела е за нас или не. Описани са площта, видовете стаи, заведенията, плажа, услугите, нещата, които влизат в ол инклузива и т.н. затова е хубаво преди да резервираме хотел да прочетем тази концепция на хотела Peace
Можем само да благодарим на Галактик за инфото, което даде на тези, които не са го забелязали досега

# 243

Аз пък не можах да го намеря. Нищо ,че сме платили към Ориент .....любопитно ми е да разгледам какво предлага нашият хотел.

# 244
  • София
Alinna, не си го намерила, защото няма качен за Вашия хотел файл с концепцията за лято 2014 год. Обаждаш се на Ориент и им казваш да ти я изпратят на емейла Peace.Или пък влизаш в сайта на хотела, там  също може да я има. Ако и там я няма може и на тях да пишеш да ти я пратят като я нямат качена.
макар ако питаш мен това е трябвало да го направиш преди да резервираш хотела, за да си наясно какво Ви очаква Simple Smile но ти така или иначе си знаеш...

# 245
  • Beyond the stars
Аз концепцията винаги я  свалям от сайта на хотела   Peace
Иначе е удобно когато ги има и на сайта на туроператорите, но понякога не са актуални  Wink

# 246

Аз съм платила на РЗ 30% от сумата за самолетна почивка в Кушадасъ от Варна-Паин Бей.Другите 70% - сега до края на месеца.
Искам да питам-това гарантира ли ми местата в самолета,?Че малко се притесних след като прочетох....

# 247
Галактик Hug похвали Емералд, че и в този аспект са с едни гърди пред останалите туроператори Simple Smile
Не, че се заяждам, ама това не е съвсем точно... И други туроператори имат линк с концепциите на хотелите.
Съгласен съм напълно, обаче, че който желае, може спокойно да си изпрати питане до "своя" туроператор за интересуващото го за конкретния хотел.

# 248
  • Бургас
Аз днес си доплатих резервацията на 100% и вече си чакам договора.
От агенцията ми казаха, че документите като ваучери за настаняване и застраховки се предават на представителя, който ще е с нас по време на пътуването /ще пътуваме с автобус/. Посъветвайте ме как е по-добре -  да искам тези документи да ми бъдат пратени по куриер и да си бъдат в мен през цялото време или да си ги пращат на представителя и да не се занимавам да ги изисквам. Притеснявам се да не стане някакво объркване, да липсва някой документ. Все пак ще сме толкова хора в автобуса.
Досега не сме пътували с автобус и ще съм благодарна да ме посъветвате.

# 249
  • София
Не, че се заяждам, ама това не е съвсем точно... И други туроператори имат линк с концепциите на хотелите.
Съгласен съм напълно, обаче, че който желае, може спокойно да си изпрати питане до "своя" туроператор за интересуващото го за конкретния хотел.
Значи са с равни гърди Joy Тъй като не съм го виждал при други фирми си помислих, че само те го предлагат. Но явно греша Simple Smile
По-важното обаче е ЦСКА да е с няколко гърди пред Левски!!!
Само сега останалите не ме изяждайте, че съм от ЦСКА Joy

# 250
Цитат
От агенцията ми казаха, че документите като ваучери за настаняване и застраховки се предават на представителя, който ще е с нас по време на пътуването /ще пътуваме с автобус/. Посъветвайте ме как е по-добре -  да искам тези документи да ми бъдат пратени по куриер и да си бъдат в мен през цялото време или да си ги пращат на представителя и да не се занимавам да ги изисквам. Притеснявам се да не стане някакво объркване, да липсва някой документ. Все пак ще сме толкова хора в автобуса.

Много пъти сме пътували с авнобус и никога не е имало издънки  Mr. Green,не се притеснявайте излишно,всичко ще бъде наред.Ако тръгвате от София-за вас е още по-лесно,веднага ще ви дадат всичко. Hug

# 251

Три пъти досега сме пътували с автобус и трите пъти ни дадоха ваучерите в самия автобус (винаги сме резервирали на ранни записвания) - нито веднъж не сме имали проблем, при все че при всяко от пътуванията бяхме с различен туроператор. Така че, притесненията ти, според мен, не са основателни.
Значи са с равни гърди Joy Тъй като не съм го виждал при други фирми си помислих, че само те го предлагат. Но явно греша Simple Smile
По-важното обаче е ЦСКА да е с няколко гърди пред Левски!!!
Само сега останалите не ме изяждайте, че съм от ЦСКА Joy
Говоря за Дорис, ама въобще не обичам да хваля някой ТО, тъй като в болшинството от случаите се приема като реклама. Още повече, че всеки си има някакви предпочитания и трудно можеш да го убедиш, че неговия ТО не е с едни или повече гърди пред другите...
Подобни са нещата и във футболните предпочитания, макар и това мамите чак толкова да не ги вълнува, тъй че едва ли някой ще те линчува. А за ЦСКА -   friendship!

# 252
  • Бургас
Цитат

Много пъти сме пътували с авнобус и никога не е имало издънки  Mr. Green,не се притеснявайте излишно,всичко ще бъде наред.Ако тръгвате от София-за вас е още по-лесно,веднага ще ви дадат всичко. Hug

Агенцията, с която ще пътуваме е софийска, но ще пътуваме от Бургас. От ТА ми обясниха, че всички документи ще са в представителя, който ще е с нас в автобуса. Само, че доколкото знам подобни пътувания от други градове са един вид комбинация между различните ТА за клиентите им, които са от Варна и Бургас. Дори не знам самия представител на коя ТА е служител, ако наистина ТА се групират да си превозват пътниците. По-вещите сигурно могат да обяснят по-добре как стоят нещата при тази вид комбинация между различните ТА, които използват общ автобус за "черноморските" си клиенти.  Simple Smile

# 253
  • Варна

Аз съм платила на РЗ 30% от сумата за самолетна почивка в Кушадасъ от Варна-Паин Бей.Другите 70% - сега до края на месеца.
Искам да питам-това гарантира ли ми местата в самолета,?Че малко се притесних след като прочетох....
Когато плащаш,дори и капаро,местата ти вече са запазени,споко,ще ходите на почивка Peace

# 254
Alinna, не си го намерила, защото няма качен за Вашия хотел файл с концепцията за лято 2014 год. Обаждаш се на Ориент и им казваш да ти я изпратят на емейла Peace.Или пък влизаш в сайта на хотела, там  също може да я има. Ако и там я няма може и на тях да пишеш да ти я пратят като я нямат качена.
макар ако питаш мен това е трябвало да го направиш преди да резервираш хотела, за да си наясно какво Ви очаква Simple Smile но ти така или иначе си знаеш...

Аааааааа, аз изцяло съм се доверила на преценката на Иво за хотела. После на него ще мрънкам Joy  Шегувам се разбира се. Като познавам сина си.....малко трудно ще се задържи в хотела , така, че за едното  преспиване нямам чак такива сериозни изисквани. Аз днес си намерих друго притеснение.... Laughing Забелязах, че лирата е паднала на 63 стотинки и като един велик паникьор,започвам да си спрятам разни филмчета и да се питам.....що такааааа......няма да си споделям мислите, че чак ме срам Crossing Arms.......

Общи условия

Активация на акаунт