На море в Турция - тема 29

• 80 915
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
Това сериозно ли???!!!  Shocked за старите 15-20 год. коли, че нашата е такава... В смисъл ще ни върнат ли? Моля те, обясни, че за пръв път го чувам, а е важно.

# 226
 Зомбайо, и аз се сещам, че беше към Ориент. Аз нали им позагубих доверието и сега се чудя за втората вноска да им звъня ли допълнително, или направо да им преведа парите?!  newsm78

# 227
  • Резерват "Северозапад"
Втората вноска преведох отдавна, после след 2 дена звъннах профилактично Mr. Green, да ми потвърдят, че са получили парите и даже и фактура ми изпратиха на мейла Peace.
Доволна съм засега.

# 228
Втората вноска преведох отдавна, после след 2 дена звъннах профилактично Mr. Green, да ми потвърдят, че са получили парите и даже и фактура ми изпратиха на мейла Peace.
Доволна съм засега.
да, като изключим закъсненията и чакането   и аз за сега съм доволна, поне като им звъня -не ми затварят телефона   Joy Ама то живот и здраве , юни като се върна-ще се чуе.  Laughing

# 229
Това сериозно ли???!!!  Shocked за старите 15-20 год. коли, че нашата е такава... В смисъл ще ни върнат ли? Моля те, обясни, че за пръв път го чувам, а е важно.
Хахах ужас Rolling EyesИ аз мислех да пътуваме с моя 20годишен Мерцедес,че е по-комфортен за толкова дълъг път,ама като че ли,имах предчувствие за старите коли и ще ходим с 5 годишната Тойотка LaughingА ако говорим сериозно,не мисля,че турците връщат старите коли!Мой колега постоянно пътува до Истанбул с 17-18 годишното си Рено newsm78

# 230
  • София
Много БЛАГОДАРЯ за отговорите ще напарвим. Сега прочетох за някаква фирма за превод и легализация с/у Турското посолство там правят всичко и не се разкарваш става за 1 ден .

Това за старите коли 20 годишни и аз го четох вчера в няколко мъжки форума.

# 231
Хора, да викажа - на свекър ми Опела тази година има юбилей, става на 20г.  Mr. Green  до Турция последно е пътувал миналата година и то 4 пъти и никога не са му правили проблеми, може би се касае за някакви коли в наистина окаяно състояние  Rolling Eyes

# 232
  • София
Освен това турците не пускат стари коли /15-20 годишни/ да влизат на тяхна територия.
За коли над 20 год. става въпрос. Миналата година се говореше, че са го приели, но не знам дали се спазва.

# 233
Здравейте
За пръв път ще сме в Турция - в Аква Фентъзи сме, за 6 нощувки със самолет. Искам да ви питам струва ли си доплащането за късно освобождаване. След 12ч когато се освобождават стаите до късно вечерта, когато е трансфера могат ли да се ползват услугите или трябва да се напусне хотела.

Дали да се доплаща за късно освобождаване зависи от това дали сте с малко/малки деца, дали те могат да издържат да седят/спят на плажа или басейните. По принцип в договорите за всички хотели пише, че след 12 ч. се свалят гривните, което означава, че храната и напитките не могат да се консумират безплатно. Дали навсякъде го правят - няма гаранция, съфорумци споделят, че в някои хотели не ги свалят, а и не се знае дали във всички хотели има гривни.

Ние също сме за 6 дни, но в Мармарис, и в зависимост от ситуацията ще решим - или ще си оставим основния багаж на рецепция и ще изкараме до вечерта на плажа, но пък ако това с гривните стане, трябва да имаме и собствени хавлии newsm78, не знам за душ и преобличане...., иначе може вечеря някъде навън... затова ще го преценявам на място. Другият вариант - сутринта за 2-3 часа на плажа, а след това цял следобяд - на разходка в града и "вкусване" на атмосферата - в буквалния и преносен смисъл Sunglasses

# 234
Направихме записването днес! Wink Хотела ни го препоръчаха от агенцията - ATLANTIQUE HOTEL - 3*.Иглежда по-добър вариант от предните два,на които се бяхме спрели.Чакаме сега само официално потвърждение от турска страна,че има места в хотела  Simple Smile Praynig

# 235
  • София
За кога резервирахте, кой ви бяха другите варианти.

# 236
За 30-ти август със самолет.Другите варианти бяха The panorama hill hotel и Arora.Бяхме се спрели на втория,ама ни разубедиха.Дано да не съжаляваме Wink

# 237
Най-добре да влезете в сайта на турското посолство. Там са записани всички изисквания за автомобилите.
През  2007 година пътувахме с наши познати и за една от колите имаше големи проблеми. Висяхме 3 часа на границата. На края ги пуснаха с големи разправии.

# 238
  • Етрополе, България
stelina123 и аз съм се загледала в този хотел и то за същия период. Имам добри отзиви от познати и при условие че не търся и не очаквам лукс, мисля че ще останем доволни. Не направих обаче ранна резервация и сега гледам че графата 2 възр.+2 деца 7-12 е изчезнала  в сайта на Емералд. Дали са разпродали тези стаи вече или просто са си поправили опциите така и не разбрах. Но така или иначе ще резервирам по-нататък, не върви сега да звъня и да питам. За първи път не мога да планирам отпуската със сигурност  Sad. Моят мъж ту ще се мести на нова работа, ту няма и все ме държи в напрежение.  Най-накрая ще взема да си резервирам за нас тримата с децата, пък той да си стои у дома  Joy Мечтииии, мечти.

# 239
  • Beyond the Frontiers
Аз само да спомена, ако не сте го забелязали - на сайтът на Емералд, за хотелите в Турция в прекачен файл има съответното описание на услугите в хотела. Това е важна информация.

Общи условия

Активация на акаунт