На море в Турция - тема 29

• 80 861
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • Beyond the stars
Какви са ви впечатленията от Ориент 99?

Пак ще се повторя -от всяка фирма има доволни и недоволни  Peace
Като цяло Ориент 99, Тез турс, Емералд, Дорис са препоръчваните агенции във форума  Wink
Само едно уточнение.Една от най-дискутираните фирми е Турс Клуб.Да се прави разлика с Тез Тур,която не работи с крайни клиенти,а само с агенции на които продава своите пакети по 12 дестинации.
И друга важна новина от днес: От днес вече на пазара е хотел VISTA HILL 5 *- KUSADASI. Досегашния носител на ексклузивните права за Бг,фирма Валерос-Ямбол се е отказал.Така че търсете хотела в пакетите на редица наши туристически агенции от утре. thumbsup
Редактирах се, техническа грешка  Peace Поздравления за Виста хил с чудесни впечатления съм от миналата година  bouquet

# 451
  • София
Не че искам да правя уточнения, но мисля, че не е коректно, когато човек работи за дадена фирма постоянно да я рекламира тук във форума, в който доскоро не можеше да се пише, ако нямаш 50 мнения точно поради тази причина. Да не се прави реклама от работещи в туристическите агенции.
Има достатъчно форуми и групи във фейсбук, в които работещите в тур. агенции могат спокойно да рекламират фирмите си, но БГ мама никога не е била сред тях.
Мисля, че е некоректно от страна на LIV 1892 ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ РАБОТИ ЗА ТУРС КЛУБ ДА НИ Я ПРЕПОРЪЧВА ПОСТОЯННО КАТО ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ.
Това не си го позволява никой друг от работещите в тур. агенции и пишещи тук.

# 452
препоръчайте ми  в Анталия къде мога да плувам с делфини?

В посока Алания има делфинариум. Това е след селцето Авсалар.Намира се между хотелите Лонг Бийч и Векенген Инфинити. През 2012г. доколкото си спомням беше 50$.

# 453

В посока Алания има делфинариум. Това е след селцето Авсалар.Намира се между хотелите Лонг Бийч и Векенген Инфинити. През 2012г. доколкото си спомням беше 50$.
Да уточня, че и в делфинариума на Риксос в Белек също може да се плува с делфините, както и в Кемер  Sunglasses

# 454
Здравейте. Ние окончателно решихме да пътуваме с кола до Кушадасъ. Ще съм много благодарна, ако някой даде подробно инфо за пътуването до там. / за първи път ще ни е / В колко часа е удачно да тръгнем от София, маршрут по който се минава /четох, че е по добре да хванем ферибота Лапсеки /, какви такси къде се плащат. Трябва ли да минаваме през самия Измир? Извинявам се за многото въпроси, но ми е притеснено защото сме и с малко дете, а и мислим да пътуваме през ноща...
Предварително благодаря !
Аз лично съм писала доста подробна за пътуването с кола до Кушадасъ. Мисля, че последната ми публикация по този въпрос беше в предишната тема. Ако не го намерите, ми пишете на лични.

# 455
  • Русе
Здравейте. Ние окончателно решихме да пътуваме с кола до Кушадасъ. Ще съм много благодарна, ако някой даде подробно инфо за пътуването до там. / за първи път ще ни е / В колко часа е удачно да тръгнем от София, маршрут по който се минава /четох, че е по добре да хванем ферибота Лапсеки /, какви такси къде се плащат. Трябва ли да минаваме през самия Измир? Извинявам се за многото въпроси, но ми е притеснено защото сме и с малко дете, а и мислим да пътуваме през ноща...
Предварително благодаря !
Аз лично съм писала доста подробна за пътуването с кола до Кушадасъ. Мисля, че последната ми публикация по този въпрос беше в предишната тема. Ако не го намерите, ми пишете на лични.
Малко е старичка темата, но все ще ти е от полза  Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499199.0

# 456
  • Beyond the stars

Да уточня, че и в делфинариума на Риксос в Белек също може да се плува с делфините, както и в Кемер  Sunglasses
И в Кушадасъ, в Adaland ако не се лъжа се казаше аквапарка, но по спомени от миналата година цената беше 80Е  Wink

# 457
препоръчайте ми  в Анталия къде мога да плувам с делфини?

Прочетох в няколко поста за това плуване с делфини. Бихте ли разказали малко повече, а ако може и цена  Simple Smile

Ами не искам да ме баннат за реклама, т.к. e хотел и цeнтър за терапия на куп и за това няма да слагам линка, но ако напишете в гугъл плуване с делфин мармарис ще излезе сайта и ще можете да разгледате подробно. Прави ми впечатление, че цените са си същите като 2009 година, когато аз ходих и се влюбих в Сплаш3,5 метра дълъг тинейджър делфин Heart Eyes

Усещането е неописуемо и след като съм там, естествено ще повторя. Иначе миналата седмица ми казаха, че и в Бодрум имало, но аз си искам Грийн нечър и Сплаш Grinning

Направо ме караш да се чувствам щастлива, че сме избрали Грийн нейчър.  Heart Eyes
Много се радвам да чета положителни  мнения за Ориент 99, защото ми действа успокояващо. Както казах, моите впечатления ще са актуални чак след 30 юни като се върнем  Wink

# 458
Не че искам да правя уточнения, но мисля, че не е коректно, когато човек работи за дадена фирма постоянно да я рекламира тук във форума, в който доскоро не можеше да се пише, ако нямаш 50 мнения точно поради тази причина. Да не се прави реклама от работещи в туристическите агенции.
Има достатъчно форуми и групи във фейсбук, в които работещите в тур. агенции могат спокойно да рекламират фирмите си, но БГ мама никога не е била сред тях.
Мисля, че е некоректно от страна на LIV 1892 ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ РАБОТИ ЗА ТУРС КЛУБ ДА НИ Я ПРЕПОРЪЧВА ПОСТОЯННО КАТО ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ.

Напълно съм съгласна  Peace

# 459
  • София

Аз пък не съм. Какво значение има за кого работи? Форумът е свободен и може да пише всеки. Нека да сме благодарни за това, че има хора като Liv 1892 и Galactic, които си губят времето и са така любезни да отговарят на всякакви въпроси. Друг въпрос е, че в конкретния случай Liv 1892 не препоръчва нищо! Доколкото си спомням, той често е коментирал и оферти на други агенции.
Roje22 и ти постоянно хвалиш Емералд. Това също е реклама. Защо твоите постове да са по-малко реклама от тези на някой, който работи в агенция (ако въобще работи). Може и ти да работиш за Емералд, а пък ние да не знаем Simple Smile

# 460
  • Варна

Правилно,добре го каза/написа,по- отзивчив човек от Иво не съм срещала,такива хора са рядкост Peace

Аз пък не съм. Какво значение има за кого работи? Форумът е свободен и може да пише всеки. Нека да сме благодарни за това, че има хора като Liv 1892 и Galactic, които си губят времето и са така любезни да отговарят на всякакви въпроси. Друг въпрос е, че в конкретния случай Liv 1892 не препоръчва нищо! Доколкото си спомням, той често е коментирал и оферти на други агенции.
Roje22 и ти постоянно хвалиш Емералд. Това също е реклама. Защо твоите постове да са по-малко реклама от тези на някой, който работи в агенция (ако въобще работи). Може и ти да работиш за Емералд, а пък ние да не знаем Simple Smile

# 461
  • Beyond the stars
Честно казано, аз чак сега разбрах къде работи liv1892  Laughing

# 462

Подкрепям напълно. И аз съм много благодарна на Иво,че не пести времето си и отзивчиво и изчерпателно помага с информация и съвет на всеки, който го помоли. Пък и той не прави някаква драстична реклама, че чак да е дразнеща и очевадна. Още повече, ако фирмата в, която работи се е доказала и може да бъде полезен с информация за нея-защо пък не.... Hug

# 463
  • Бургас

Моля, не разваляйте една от най-хубавите теми във форума  Hug

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 17:19 от miss july

# 464

Не е вярноооо! Не е една от най-хубавите! Най-хубавата е  Hug

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 09:05 от alinnna

Общи условия

Активация на акаунт