На море в Турция - тема 29

• 80 809
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Малиииииииии, аз мрънках за ранните записвания, обаче "оказывается", че даже за нашият Грийн нейчър", дето си мислех, че няма да има желаещи-нямало места  Shocked .  На синковеца приятелче така ме информира де.....Родителите му харесвали този хотел, че бил по-пенсионерски и усамотен  Wink Не бих казала, че е на 100 % достоверна инфо....ама знам ли.....

аз не мисля, че грийн нечър в мармарис е пенсонерски Simple Smile)) била съм 2 пъти в него и тази година пак. резервирах в петък за юни, за кога няма места? Той по принцип юли и август не се предлага на нашия пазар, поне инфо отминалата година,а и сега като гледах датите, май пак няма възможност за резервации за тези месеци.

Беригърл, страхотно, дано да ви хареса поне наполовина на мен Laughing иначе проверете и за плуването с делфини, неповторимо е. Ние тази година твърдо делфин и далян, може и една клеопатра, ако ни доскучее

Ами ние сме там от 20 юни. Но аз не знаех, че не се предлага за юли и август, вероятно това е имало предвид детето като е казало ,че няма места  newsm78

# 436
Здравейте. Ние окончателно решихме да пътуваме с кола до Кушадасъ. Ще съм много благодарна, ако някой даде подробно инфо за пътуването до там. / за първи път ще ни е / В колко часа е удачно да тръгнем от София, маршрут по който се минава /четох, че е по добре да хванем ферибота Лапсеки /, какви такси къде се плащат. Трябва ли да минаваме през самия Измир? Извинявам се за многото въпроси, но ми е притеснено защото сме и с малко дете, а и мислим да пътуваме през ноща...
Предварително благодаря !

# 437
Аз мисля да отидем с детето и мъжа в Турция за няколко дни.  Simple Smile Ако ми предложите някои добри хотели ще съм ви много благодарна!  Simple Smile

# 438
препоръчайте ми  в Анталия къде мога да плувам с делфини?

# 439
Да плуваш с делфини?  Simple Smile И аз искам. Joy

# 440
препоръчайте ми  в Анталия къде мога да плувам с делфини?

Прочетох в няколко поста за това плуване с делфини. Бихте ли разказали малко повече, а ако може и цена  Simple Smile

# 441
Какви са ви впечатленията от Ориент 99?

# 442
За сега никакви, освен, че не са особено любезни и заинтересовани, когато им звъниш по телефона и доста бавно се случват нещата......доста чаках ,докато получа договора, сега пък чакам след второ плащане......

# 443
  • Beyond the stars

Пак ще се повторя -от всяка фирма има доволни и недоволни  Peace
Като цяло Ориент 99, Турс клуб Емералд, Дорис са препоръчваните агенции във форума  Wink

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 22:13 от Вълшебство

# 444
Ами принципно се надявам да имам впечатления като се върна от Мармарис......и определено ми се иска да са отлични  Simple Smile

# 445
  • София

Аз съм пътувала с Ориент 99 три пъти и не съм имала проблеми с тях, нито с автобуси, нито с екскурзовод и съм много доволна, но всеки си има различно мнение.  Peace

# 446
Доволна съм, с тях ще бъда и сега.
Всичко е точно, спокойна съм.

# 447
Благодаря вии  Flutter Flutter Flutter

# 448
препоръчайте ми  в Анталия къде мога да плувам с делфини?

Прочетох в няколко поста за това плуване с делфини. Бихте ли разказали малко повече, а ако може и цена  Simple Smile

Ами не искам да ме баннат за реклама, т.к. e хотел и цeнтър за терапия на куп и за това няма да слагам линка, но ако напишете в гугъл плуване с делфин мармарис ще излезе сайта и ще можете да разгледате подробно. Прави ми впечатление, че цените са си същите като 2009 година, когато аз ходих и се влюбих в Сплаш3,5 метра дълъг тинейджър делфин Heart Eyes

Усещането е неописуемо и след като съм там, естествено ще повторя. Иначе миналата седмица ми казаха, че и в Бодрум имало, но аз си искам Грийн нечър и Сплаш Grinning

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 20:56 от rainbows

# 449

Пак ще се повторя -от всяка фирма има доволни и недоволни  Peace
Като цяло Ориент 99, Тез турс, Емералд, Дорис са препоръчваните агенции във форума  Wink
Само едно уточнение.Една от най-дискутираните фирми е Турс Клуб.Да се прави разлика с Тез Тур,която не работи с крайни клиенти,а само с агенции на които продава своите пакети по 12 дестинации.
И друга важна новина от днес: От днес вече на пазара е хотел VISTA HILL 5 *- KUSADASI. Досегашния носител на ексклузивните права за Бг,фирма Валерос-Ямбол се е отказал.Така че търсете хотела в пакетите на редица наши туристически агенции от утре. thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт